Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Korlátozás vagy lehetőség?

Röviden annyit: Te választasz mindig. Bármi érkezik az életedben, tekinthetsz rá nehézségként, korlátként, vagy akár kinyithatod az összes füledet, kiengedheted az érzékelő csápjaidat, kiterjesztheted a lelkedet és azt mondhatod: milyen lehetőségek jöttek most az életembe?

Rengeteg minden korlátozhat. Ahogy megérkezel a Földre, belekerül a lényed egy olyan rendszerbe, ami tele van korláttal. A test, a tested kódjai. Örökölt és saját rendszerek, mintázatok. A világ törvényei, szabályai, elvárásai, mások gondolata, elvárása stb. stb. A korod, lakhelyed, hovatartozásod, vallásod stb.
Mindegyik egy-egy korlátot állít...

ÁLLJ CSAK MEG!

Szinte el is hitted, amit most itt leírtam ugye?! Akár igaz is lehetne, amiket felsoroltam, de ez is csak egy hitrendszer. Lássuk csak visszatérve az első kérdésre: mit lehet kihozni, milyen lehetőségek vannak itt?!
Mindjárt jön a friss cikkem, amiben arról fogok mesélni, hogy milyen eszközök vannak a kezünkben, hogyan lehet kihozni a korlátokból a maximumot és mi van, ha ezeket átlépjük...

Mit szólsz ehhez?

 

Egy friss történetet hoztam és már itt az elején megjegyzem, hogy politikától mentesen írom az alábbiakat. Miért hoztam el mégis, ha ilyen tartalma van? Mert úgy éreztem nem mehetek el ezek mellett. Engem is érint. Ebben élek. Ebben élsz Te is, ha ebben az országban élsz.

Bizonyára Te is hallottál már arról  az esemény sorozatról, ami elég hamar bejárta a világot. Lázadoznak az emberek. Ébredeznek, harcolnak, felvonulnak, hangot adnak nem tetszésüknek. Birodalmak épülnek, és másik birodalmak omlanak össze, közben az emberek fejében egyre nagyobb a kételkedés, kétség, emiatt pedig az elégedetlenség.

Rengeteget gondolkodtam, meditáltam, hogy mit lehet tenni akkor, ha nem értek egyet sem se a vezetéssel, sem az ellene felvonuló módszerekkel?! MI van, ha valami teljesen másban hiszek, mondjuk a szeretet erejében, az összefogásban, a békés átalakulásban, tehát a lágyabb módszerekkel élek inkább.

Nem tudok és nem is akarok elmenni amellett a tény mellett, hogy valami olyan energia "bugyog" az országban, ami sokak számára ijesztő és azt gondolom, hogy korlátozó is egyben. Lehet arra is használni, hogy megrémülsz és bezárulsz. De használhatod arra is, hogy befelé figyelsz, fejlődsz...

Tavaly év végén rengeteg olyan megnyilvánulást láttam, ami melegséget hozott a szívembe. Még akkor is, ha egy része csupán marketing vagy divat céllal került nyilvánosságra. Ezt a "hála és köszönet" adása okozta bennem.

Az a kifelé áradás, amikor megköszönjük azt, ami van. Megköszönjük és hálát adunk azért, amink van.

Amit a belsőm, amit a mélyebbről érkező bölcsebb forrásom sugall nem más, mint egy köszönet a világnak, a világban élő embereknek azért, hogy a külső elhatalmasodó zaj és elégedetlenség befelé visz. Arra ösztönöz, hogy MAGAMMAL foglalkozzak. Fókuszáljak, szedjem össze magam és védjem meg a belső érzékeny isteni erőt, mert ha magával ragad érzelmileg az, ami folyik körülöttem, akkor olyan dolgokat hihetek, gondolhatok, olyan dolgokra is rávehetnek (politikától független), amit tiszta fejjel nem akarnék.

Mondok egy példát. X újság azt mondja, hogy "Vigyázz, mert a médiában mindenki hazudik és félrevezetnek, átverhetnek, manipulálnak!" - Majd Y tévéműsor megcáfolja és visszatámad, hogy ki hazudik és ki nem, majd ő is megerősíti, hogy a médiában egytől egyig hazudnak és a sajátos érdek az, ami vezet mindenkit.

ÉBER LELKEK, ÉBER LELKEK! Kiáltom hangosan magamban és kifelé is. Ha igazat beszélnek, vagy ha hazudnak....a fenti mondatok mindenképp gázosak. Épp arra jók, hogy bizonytalanabb legyél a munkádban, a magánéletedben, mert olyan dolgokba vonnak bele, amiért nem sokat tudsz tenni, amin nagyjából erőszakkal változtathatsz, de még akkor sem biztos. A tehetetlenség így csupán növekedni fog benned.

ÉBER LÉLEK figyelj befelé! Figyelj magadra! Ébredj tovább, maradjon lényed nyitva. Figyeld kívülről, és tedd fel minden nap többször a kérdést: milyen lehetőségek vannak itt, ami számomra boldogságot, szeretetet és megnyugvást hoznak?

Fontos, hogy légy önmagadban! Fontos, hogy ha bárki, bármi kizökkent ebből, akkor térj vissza önmagadba! Ez menthet meg téged, és ez mentheti meg a családokat, magánembereket. Ez az, amit senki sem vehet el tőled, még akkor sem ha bármilyen úton módon vezetni, manipulálni akarna...

A lelkedet eladni nem tudod. A lelked a tiéd! A választás is a tiéd!

Ki irányítja a tested és lelked? TE.

Az isteni lényed, ami benned él. Ébresztő :) Tele a környezeted lehetőségekkel, és ezek a lehetőségek Rád várnak! Lehetséges, hogy eddig a fájdalmas, bizonytalan, kényelmetlen utakat választottad. Nem az élet adta neked azt és nem is a sors úr, hanem TE VÁLASZTOTTAD azt is. Ez jó  hír, hisz azt jelenti, hogy választhatsz! 

 

Ébresztés éve

Karácsony környékén ahogy közeledik az év vége mindig átgondolom az életemet, az elmúlt időszakot és akkor határoztam el, hogy 2019-ben az ÉBRESZTÉS éve lesz. Lélekébresztő, lélekfürdő, lélektánc... Minden, ami a lelket itt tartja, erőt ad, ébreszt és örömet okoz. Lesznek ezzel kapcsolatosan új írások, mini tréningek, gyakorlati napok, tanítások...On-line azoknak, akik valamilyen oknál fogva személyesen nem tudnak eljönni. Személyesen egyelőre Budapesten, de tervben vidék és külföldi is (pl. Csíkszereda és környéke).

Tanulsz velünk? Csatlakozol Te is?

Ébredjen a lélek, ébredjen a lényed! Ébresztő, elég volt az alvásból és a tehetetlenségből!

Hamarosan jelentkezem a folytatással!

Jani

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr9214547732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása