Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Jövőtérképezés, lehetőségek és skype

MÉG 10 HELY VAN MÁR CSAK 5 HELY VAN

A Mikulásnak köszönhetően és persze a Ti kérésetekre jövőhét kedd (2018. december 11.) 12:00-ig meghosszabbítva a jelentkezés early bird áron.

Ha régóta olvasóm vagy, akkor láthattad már, hogy évente egyszer van egy időszak, amikor készítek írásos jövőtérképező elemzéseket. Ez karácsony környéke és nagyjából következő év első 1-2 hetére szokott esni. Ilyenkor én is újragondolom, értékelem, tervezem a múltamat, jelenemet és jövőmet. Fontosnak tartok minden olyan dolgot, amivel segíthetem a fejlődésemet, és mások fejlődését :)

jovoterkepezes.png

A JÖVŐTÉRKÉPEZÉS, LEHETŐSÉG ELEMZÉS, VISELKEDÉS MINTÁZATOK tartalmaznak egy 12 hónapos előretekintést + egy 1 órás skype lehetőséget kiegészítőként, ahol tudsz kérdezni, ahol csiszolunk még az írásos elemzésen. Nem csupán egyéni, hanem kapcsolati elemzést, előretekintést is lehet kérni. Tehát ha épp egyedül lennél, arra is alkalmas, hogy bepillantást nyerj. De ha kapcsolatban élsz és kíváncsi vagy hogyan tovább, mit tehetsz, hogy boldogabbak legyetek, mire figyelj, hova haladtok, esetleg mitévő legyél, hogyan lépjetek ki a mintázatokból, akkor ez itt egy csodás segítség lehet! :)

Általában ezeket az elemzéseket előzetes felmérés, előzetes kérdéseimre alapozva írom a tisztánlátás, múltbéli tapasztalatok, belső érzések és némi szimbólumrendszer/tarot segítségével (is). Ilyenkor erősen kirajzolódnak azok a mintázatok, amik ismétlődnek, amelyek folyton vissza-visszatérnek az életedbe. Azok a lehetőségek is megmutatkoznak, amiket közben bevállalhatsz, magadévá tehetsz, választhatsz. Ha észreveszed. Ha tudsz róla. Ha tudsz róla, akkor könnyebben választhatod :)

quantum-kapcsolodas-emlekezteto.jpgAz elemzések egyik fontos előnye, hogy felkészültebb és tudatosabb lehetsz saját magaddal kapcsolatosan.

Régebben ezt csak írásban adtam át e-mail formájában, de most ajándékba adni fogok hozzá egy 1 órás online beszélgetést is.

Jelentkezési határidő: December 7-ig kedvezményes, utána a végső határidő 2018. december 12.

Férőhelyek: 10 embernek lesz lehetősége jelentkezni. Ennek egyszerű magyarázata van, jelenleg idén ennyi kapacitásom van > Korlátozott számban :)

ÁRA: "korai madÁR" december 7-ig jelentkezve és előre utalással fizetve 9.999 Ft. December 8-12 között fizetve 14.000 Ft

REGISZTRÁLJ ITT és érdeklődj a lehetőségről!

>>> takacs.janos.istvan@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr114405648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása