Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

ÉN-Fejlesztés; lélektárs és ikerlélek kutatás; “Kezdő lökés” belső utazással
tudatalatti-detektiv-takacs-janos-istvan.jpgJani vagyok, akik régóta ismernek vagy olvasnak, azok még “zen” néven is emlékezhetnek rám. Önismereti és önfejlesztő foglalkozásokat csinálok egyéni illetve csoportos formában. 19 éve segítek írásaimmal, gyakorlati tanfolyamaimmal, személyes konzultációimmal, belső utazásokkal, tudatalatti nyomozással, generációs kódok feltárásával, reinkarnációs vezetésekkel.
Tanulmányaimat egészségügyi továbbképzéseken, Természetgyógyász Szabadegyetemen, majd kineziológiai szakképzések után vizsgákkal zártam és elindultam a saját utamon, saját módszerek fejlesztésében...

On-line foglalkozások

menu-skype-online-foglalkozasok.pngMivel rengeteg olvasóm és kliensem Budapesten kívül él, vagy akár az ország határon kívül, ezért nagyjából 15 éve bevezettem az on-line foglalkozásaimat, melyek között található az egyik legnépszerűbb a Kapcsolati térképezés, vagy a Jövőtérképezés, Döntés elemzés. Aki pedig mélyebb belső munkát szeretne velem folytatni és úgy érzi több alkalmas tanulásra is benevezne, azoknak szoktam a Skype/Messenger foglalkozásokat javasolni, ami tulajdonképpen fizikai határoktól és korlátoktól független, tehát bárhol is élsz, ha van telefonod/laptopod és interneted, akkor kapcsolódhatunk, fejlődhetünk, tanulhatunk :)

Személyes önismereti foglalkozások, gyakorlati oktatás, belső utazás, kineziológia

menu-kezdo-lokes-onismereti-mentor-program.pngHelyileg Budapesten tudlak személyesen fogadni előre megbeszélt időpontban. Ezt mindig megelőzi egy pár levélváltás, amikor megbeszéljük miért is jössz hozzám, mi a célod, mit hozol, mi az előtörténet. Erre azért van szükség, mert ez alapján fel tudom mérni, hogy mi a helyzet, tudok-e segíteni és elvállalak-e, vagy ajánlok valami más módszert, lehetőséget. Csak akkor hívlak és fogadlak, ha érzem segíthetek és van hozzá segítő módszerem, lehetőségem.

Miben segíthetek neked? Miben voltam eddig a leghatékonyabb?

  • (Pár)kapcsolati problémák, gubancok, akadályok feloldásában, megoldásában
  • Nőgyógyászati megbetegedések valódi okának feltárása, feloldása és öngyógyító folyamatok beindítása
  • Útkeresés és Úttalálás
  • “Kezdő lökés” - ami egy olyan speciális gyors segítség, amely mélyebb elakadásoknál sokat segíthet, hogy túléld és erőt meríts
  • Érzékenység kezelés, energiák kezelése, érzékelés, látás, meditációk, taoista és tantrikus légzőgyakorlatok, kundalini
  • Testi tünetek gyógyulásának segítése, támogatása, lelki okának feltárása
A foglalkozásaim egyik eszköze a tudatalatti nyomozás, amellyel tulajdonképpen megkeressük a jelenben zavaró, akadályozó dolgok lelki hátterét. Lehet itt lelki vagy épp testi elváltozásról szó, mindennek megvan a maga oka, kiváltó története.
Hiszem és tapasztaltam, hogy a problémák kiváltó okát a lelki oldalon kell első sorban kezelni, mellette pedig az öngyógyító folyamatokat támogatni. Tehát nem csupán a gondok, problémák, betegségek lelki okát segítek felkutatni, feloldani, lebontani, hanem abban is, hogy utána az életedet fel tudd építeni különféle tudati technikákkal, és fizikai mozgás/masszázs/légzőgyakorlatokkal, vagy épp vizualizációs eszközökkel.
Amennyiben úgy érzed eleged van és végre valódi segítséget, támogatást szeretnél a problémáid feloldásában, akkor jó helyen jársz!

Keress fel itt > e-mailben < vagy Facebook privát üzenetben és megbeszéljük mit lehet tenni! Írd le pár mondattal a lényeges pontokat, ami miatt felkerestél és igyekszem viszonylag hamar 1-2 napon belül reagálni, válaszolni, továbblendíteni a történetet, hogy akár a válaszommal, akár személyes foglalkozás keretein belül elkezdhessük a belső munkát! :)
Tarts velem és induljunk el Önmagad felé! :)

Választod Te is? EMLÉKEZZ! Van választásod! :)

Jani

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr1314970320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása