Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Tényleg mindannyian időutazók vagyunk?

idogepezet.jpgMég szép. Te is, én is. A minap elgondolkodtam mennyire vicces az élet. Könyvekben, filmekben eljátszanak a gondolattal, hogy mi lenne akkor, ha a tudósok összeraknának egy időgépet és tudnánk mindenfelé repkedni az idővonalon. Közben itt a hús-vér emberek IS utaznak.

Miről is beszél ez az ember??? Kérdezheted bátran. Sőt bolondnak is nézhetsz, vagy mondhatod azt is....Jaaaa, tudom miről beszél.

Egyik percben itt ülsz, dolgozol, a másikban valami teljesen más időből hozott félelmed, mintád irányítja az életed, azaz időutazóként bekapcsol valami. Találkozol valakivel az utcán, aki hasonlít arra az idős férfira, akivel 4 éves korodban találkoztál. Már akkor sem szeretted az ilyen alkohol szagú, rekedtes hangú, vastag szemöldökű embereket, mert ijesztőnek találtad. Erre most felnőttként újra megtörténik, szembejön, megérzed azt a régi alkohollal átitatott ruházatot, kipárolgást, majd "felcsendül" a rozoga, csotrogány traktorra emlékeztető hang és felvillantja bozontos szemöldökét is merev tekintete felett...TE pedig azonnal 4 éves óvodásként reagálsz, és összerezzensz.

Időutazó vagy.
Nincs mese!

A benned élő "vezető" a régi minták hatására megnyomta az "időutazás" gombot. Sutty vissza is ugrottál. Nézel ki a fejedből és percek telnek el mire össze tudod magadat szedni, mire magadhoz térsz ebből az érzésből, érzelmi hullámzásból. Kiolvad a belsőd, és lassan újra itt vagy, odébbállsz. Mert van választásod és felnőttként már megteheted, megvédheted magad.

Aztán haladnak tovább az események, vége a munkaidőnek, délután 5 óra van. Képzeld csak el, ahogy végre felsóhajtasz, érzed a testedben a fáradtságot, majd felszállsz a villamosra. Minden áldott napon ugyanerre haladsz végig, szinte ugyanakkor és automatikusan rád is szakad az érzés: huh, még 50 perc döcögés mire hazaérek... Otthon majd vár a főzés, vacsora, fürdés, talán lesz idő kis olvasásra...de mennyire nincs kedved már megint főzni.

Hoppá, mi történt itt? A fejedben már máshol jársz. Nem az unalmas villamoson döcögsz, hanem elutaztál a fantáziáddal, az elméddel valahova máshova. Közben nem csak a vágyaidat, vagy a kötelező teendőket láttad meg, hanem ezzel kiléptél a jelenből.

Ja és most jöhet a "na persze...ez miért időutazás?"

Ismered a mondást, hogy "minden fejben dől el?"

dimenziok.jpegHa fejben hiszel valamiben, és vágysz valamire, ha képzeletben meg tudod valósítani, akkor már fél sikered van, mert van róla képed. Minél több félelmed és gátlásod van fejben, annál korlátoltabb leszel a fizikai cselekvésben.

Visszarántom a kormányt, ugyanis az időutazásról fejtegettem itt az eszmét fentebb.

Ha nem vagyok a jelenben, hanem a múlton rágódom, vagy egy múltbéli történeten keresztül figyelem a világot és az alapján cselekszem, akkor szerintem időutazó vagyok éppen. Nem vagyok itt, hanem máshol járok.

Ha nem vagyok a jelenben, ellenben a jövőről álmodozom, tervezek, elképzelem, félek tőle, haragszom rá, mert 1 óra múlva, hét hét múlva, jövő évben stb. mást csinálnék, de a fejemben azt látom, amit nem akarok már...Ekkor tulajdonképpen egy olyan jövőképbe utazom, amit nem szeretnék teremteni. "Időutazom" egy jövőbéli valóságomba. Az elmémben, az elmémmel.

Hallottál már az agykontrollról? És az NLP (Neuro-lingvisztikus Programozás) ismerős? De sorolhatnék még rengeteg olyan tudati technikát, ami arról szól, hogy a képzelettel, a tudat irányításával, vezetésével, vagy épp a benne lévő szimbólumok, képi válaszok átformálásával mekkora dolgokat lehet elérni.

Mi van, ha ez is időutazás? Mi van, ha az életed egy választási lehetőségét látod és abban járkálsz akkor, amikor fejben "utazol" a jövőbe vagy a múltba?

Hamarosan mesélni fogok mágikus eszközökről, mágikus technikákról, időutazós praktikákról, amelyek segítségével akár a múltbéli, akár a jövőbéli félelmeidet át tudod alakítani :)

Aztán következnek a tréningek ;) Mit szólsz?

Szép napot kívánok...időutazó :)
Jani

Belső utazásra, kutatásra van szükséged? Keresed önmagad? Vagy egyszerűen jobban meg szeretnéd ismerni a kapcsolataidat? Időutaznál? >>> takacs.janos.istvan@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr414787888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása