Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Tapadnak rám a férfiak, de akit én akarok, rám se néz...

Tekerjünk egyet a témán. Korábban többször hoztam már ezt a témát, csak más nézőpontból! Nézzük meg a szimbólumokon keresztül! Megkeresett egy hölgy és azt mondta:

Tapadnak rám a férfiak, alig bírom levakarni őket. Folyton zargatnak...nagyon idegesít, mert bár a lelkemnek és nőiességemnek jólesik, hogy ennyien vonzódnak hozzám...De vajon aki nekem tetszik, az miért nem foglalkozik velem? Ő miért nem akar engem?

ferfiak-a-nok-utan.pngKulcsszó: távolság és félreértés

A tapasztalataim szerint itt megbújhat egy félreértés az események értelmezésében. Mi van akkor, ha a sok férfi rád tapadása és a kiszemelt férfi visszautasító viselkedése között semmi összefüggés? Magyarul mi van akkor, ha azért vonzódnak hozzád, mert van benned valami plusz, vonzó vagy, szép vagy, szexi vagy, esetleg ilyen az energiád, amit az emberkék keresnek?

Vagy akár az is megtörténhet, hogy az Ő PROGRAMJUKBAN van benne, hogy olyan nőhöz vonzódjanak, akiktől visszautasítást kapnak...Vagy ez is kölcsönös.

És akkor itt jön különválasztva a másik része a kapcsolódásnak: olyan férfihoz vonzódsz, aki rád se néz. Vagy azért, mert mással van elfoglalva, vagy mert nem tetszel neki...vagy mert az ő programjában is benne van, hogy távolságtartó férfi, akiért meg kell harcolni, akiért omlanak a nők, és neki nem kell tennie semmit...

Mi van, ha ilyen egyszerű a válasz és semmi mélységes probléma nincs a háttérben?

Érdemes távolabbról is megnézni ezeket a kapcsolódásokat és távolságtartásokat, mert nem csak benned lehetnek félreértések, és ilyen mintázatok, hanem a körülötted lévő emberek ugyanúgy játsszák a saját kis játszmáikat. Ahogy te gondolkodsz, összeesküvés elméleteket gyártasz, félsz, aggódsz, szenvedélyesen vonzódsz, ugyanúgy a többi emberben is vannak ilyen érzések, félelmek, vágyak...

MINDENKI a saját életét, saját gondolatait éli! Vajon Te mennyire korlátoztad magad eddig a gondolataiddal?

Mai fontos kérdések:

elengedes-kell-nem-kell-tedd-meg.jpgMi van akkor, ha teljesen másképp van minden a férfiakkal kapcsolatosan, mint azt valaha elképzelted? Mi van, ha csak kis türelem kell és más nézőpont az egészhez?

Szép napot kívánok! :)

Jani - > Ha szükséged van segítségre Önmagaddal kapcsolatosan, tudod hol találsz: takacs.janos.istvan@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr1214442836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása