Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Reinkarnáció, inkvizíció és egyéb nyalánkságok
isten-neveben-ez-van.jpg"Szeretetben, Isten nevében. Gyilkolással, erőszakkal lépünk fel annak érdekében, hogy béke legyen a Földön, s mindenki szívében!"
 
Tegnap egy elég harcos filmet néztünk meg, aminek legnagyobb részét a látványos animációk és a harcok tették ki, ahogy azt a legtöbb új filmről el lehet mondani. Főleg ha ez a történet nem a jelenben játszódik, hanem részben a jövőben, részben a múltban.
 
Az Assasin's Creed c. filmről van szó. Hogy miért is hoztam fel ezt?
 
Bizonyára észrevetted már Te magad is, hogy egyre több olyan történet jelenik meg filmek és könyvek formájában, amivel az embert tudatosan vagy tudatalatt manipulálják, irányítják a nézőket. Ráadásul ez egy olyan történet, ahol szeretet és "Isten nevében" fűszerezett erőszak ágyon tálalt cuki történet bontakozik ki előttünk.
Az emberi szabadságot, szabad akaratot mindig is igyekeztek korlátok közé állítani, mióta világ a világ. A hatalmi harcok folyamatosak. Teljesen mindegy, hogy a sötét középkorról, az ókorról, vagy akár napjainkról beszélek. Régen látványosabb gyilkolászás ment, manapság pedig "hidegháború" néven oltogatják egymást.
 
buraban-utazni.jpgHogyan hat ránk a régi korok korlátozása, erkölcsi nyomása, kötelező tűzzel-vassal vallásossá tétele? Hogyan korlátoz egy évszázadokkal vagy akár évezredekkel korábbi nem természetes halál tömeges kódja?
Többször említettem már, hogy minden emberben léteznek olyan emlékek, amelyek saját jelenlegi életből valók. A testünk memóriája megjegyzi ezeket és hatással van az életünkre, döntéseinkre. Ezen kívül van egy olyan emlék-csomag is mindenkiben, ami NEM MOSTANI életből való, hanem öröklött anyag. Itt a saját vérvonal, saját felmenőink emlékeire, történeteire, titkaira, gátlásaira, félelmeire, sikereire, születésére, halálára és még sok mindenre utaltam.
 
SŐT TOVÁBBMEGYEK...
 
Olyan információk sokaságára is emlékszik a testünk, amit nem konkrétan mi vagy a felmenőink éltek át, hanem valamilyen módon kapcsolatban voltunk vele. Pl. a "hely szelleme", vagy helyi táplálék és víz fogyasztása. Itt hozok be két sokat emlegetett dolgot: "MINDEN ENERGIA" és "MINDEN INFORMÁCIÓ".
Tehát amikor iszol vizet, vagy eszel valamit pl. egy másik országban, akkor akarva-akaratlanul abból az információból is magadhoz veszel, amit az a környék tárolt több száz vagy ezer éve. *** Utalnék itt az agykontroll és egyéb módszerek pohár víz technika, programozható vizes kancsó stb. témákra.
Magyarul, ha egy víz programozható és megjegyzi/hatással van ránk, akkor a régi korok történetei ugyanúgy ott vannak, lesznek ezekben.
 

HAB A TORTÁN

Az már csak hab a tortán, hogy bármerre jársz, bármiről beszélsz (sőt beszéd nélkül is) az hatással lesz rád. Korlátozhat, megijeszthet, kinyithat, felébreszthet, boldoggá tehet, elszomoríthat és még sorolhatnám...
Ebben az az izgalmas, hogy feltérképezhető, ha elkezdesz odafigyelni magadra.
Van ennek egy fájdalmasabb része is, ugyanis, ha nem figyelsz oda ezekre, akkor lehetséges az egész életedet úgy éled le, hogy mindenféle hibás következtetéseket vonsz le, ámítod és betegíted magad (és ne adj Isten másokat is)...

VISSZAKANYARODVA

A filmről picit elkanyarodtam, szóljatok már rám... :) Visz a szenvedély, szeretem ezt a témát...
Vallás, erkölcs, Isten, bűn, pogányság, tiltott, alja nép...
Sok mindent mondtak már azokra, akik nem keresztények, nincsenek megkeresztelve. Sőt azokra is, akik megkeresztelkedtek már, de mégsem gyakorolják a vallásukat, azaz nem félnek Istentől.
moralitas-merce-ordog-angyal.jpgBiztosan megfordult már a fejedben az a kérdés, hogy vajon miért érzed magad bűnösnek akkor, ha nem is tettél semmi égbekiáltót? Miért vagy szomorú, mikor okod sincs rá? Miért nehéz boldognak lenned, mikor mindent megteszel, hogy jól legyél? Hogy van ez?
Ennek egy része a régi boszorkányüldözéseknél, az inkvizíció működésében és vallási tisztogatásokban, "Isten nevében okoskodunk" vonalon keresendő. Félreértés ne essék, nem a vallásokat jöttem támadni és kritizálni. Sokkal inkább azt a számomra felháborító témát igyekszem felétek kommunikálni, ami évszázadok óta sokak életét megkeseríti, megnyomorítja tudatotalatt, tudattalanul. És persze mire fogod az életed nyomorát? Az időjárásra, a szomszédra, a kormányra, a munkahelyedre stb. Közben egyik legfontosabb dolog, ami életünk alapja az a SZABADSÁG, a SZABAD AKARAT, vagy a spirituális és ezoterikus vonalon sokat emlegetett VAN VÁLASZTÁSOD életérzés. Tehát nem a vallásokkal van gond, hanem amire évszázadok vagy évezredek óta használják ELLENED (is).

MI VAN, HA...?

  • Mi van, ha Te is ennek az áldozata vagy és ezért érzed korlátozottnak a lehetőségeidet?
  • Mi van, ha ez az oka annak, hogy egy láthatatlan üvegbúrában élsz, mint egy akváriumi díszhal?
  • Mi van, ha ebből ki tudsz lépni és végre felébredsz és magadnak IS teremtesz, nem csak a vezetőidnek, a vallásnak és a rendszernek?
  • Mi van, ha ITT ÉS MOST is boldog lehetsz ebben az életedben fizikai testben és nem csupán a túlvilágon a mennyországban, vagy KRSNA-nál vagy ki tudja milyen eléggé távoli Istenségnél???
A benned élő régről hozott programok felismerhetők, lebuktathatóak és kitisztíthatók!
Kész vagy arra, hogy gyökeres változás történjen benned?
Kész vagy arra, hogy komolyan vedd azt, ami benned és körülötted történik?

szabadulas-szarnyalas.jpgTE IS VÁLASZTOD?

Te is választod az éberséget, boldog földi létet és a szabad akaratot, választás jogát?
Választod a könnyed örömteli életet?
Hajlandó vagy mindent törölni és elpusztítani, ami benned és körülötted ennek az útjában áll? (gondolatilag, energetikailag, információ tartalomban és akár fizikailag is)
Hamarosan folytatom még a témát, mert úgy érzem van miről beszélni.
Szép napot kívánok és csodálatos ébredéseket!
Jani
Rendet raknál? Felszabadulnál végre? Elpusztítanád végre a valós és vélt akadályokat az életedből?
Ha megérintett a téma és úgy érzed elakadtál akár a magánéletedben, akár a munkádban, vállalkozásodban, esetleg szeretnéd magadat felturbózni, megerősíteni, jobban megismerni és a képességeidet kiaknázni, akkor keress bátran itt: takacs.janos.istvan@gmail.com vagy a weblapom jelentkezési űrlapján keresztül itt: www.tudatalatti-detektiv.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr4412880126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása