Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Az Akasha benned van

ember-es-univerzum.jpgHogyan olvashatsz az Akashából? És hogyan férhetsz hozzá az Akashában tárolt tudáshoz, emlékhez, élményekhez? Amit régen tudtam róla: minket körülvevő energiaháló, ahol az összes lény, összes élő információja megtalálható. A múltja, jelene és jövője, mint egy nagy könyvtárban. Továbbmentem, és most már az elmúlt 13 év gyakorlati tapasztalatai azt mutatják, hogy ez a könyvtár nem más, mint az emberi test, a sejtjeink - az információk hordozója pedig a víz. Régi kultúrában megjelent már a szimbólum, őseink utaltak és emlékeztetni akartak erre pl. az egyiptomi Ankh kereszttel, vagy a későbbi keresztény szimbólummal is. A kereszt, mint mágikus kulcs működik - kapcsolat a bennünk élő történelemhez. Együtt az egységgel, istennel, a mindenhatóval, örök élettel.

A vízszintes és függőleges világ metszetében ott a szív, ott a lélek, és ott lakik "isten". A testünk sejtjeiben pedig ott található minden olyan információ, olyan anyagok, melyek az eddig élő emberekkel történt (sőt továbbhaladnék, az eddig az univerzumban élt lényé).

fenytest.jpgMerész gondolat, tudom, mégis belül egy hang ezt sugallja - így talán érthetőbb magyarázat ez arra, miért álmodnak az emberek földönkívüliekkel, sárkányokkal, és mindenféle érdekes lénnyel, akár sellőkkel is. Több generáció leélte már életét itt a Földön és ezt az emberi sejtek őrzik, minden sejt tartalmazza ezt, sőt ha te most kitalálsz valami újat (és ez a variáció nem létezik még), akkor elég ha megiszol egy pohár vizet, majd pár óra múlva az anyagcserédnek köszönhetően a víz továbbviszi az új információdat a világban. Terjed a tudás, terjed a tapasztalás, fejlődik a világ.

Te is hozzáférhetsz, ha szeretnél. Mindig van lehetőség a változásra, az, hogy nem látod, nem jelenti azt, hogy nem létezik és itt a világvége.

Szép napot kívánok és ha bármi kérdésed van, tudod hol találsz :)

TJI, a Tudatalatti Detektív

* * * * * * * * * * * * *

Figyelem! Még KETTŐ SZABAD HELY van.
Az elő-regisztráció hamarosan lezárul.
Lépj be a Karma kapuján és használd a belső erődet!
Karma Kapu tréning szeptember 21-én a Békés Harcosok Klubjában.

Részletek és jelentkezés itt:
>>> http://goo.gl/nCp03U <<<

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr255519924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása