Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

A Nagyőzők Társasága

"Bármerre nézek, mindenütt ott a nagy Ő..." - talán ez lehetne a "Nagyőzők Társasága" egyik jelszava, hiszen létezik olyan nézet, miszerint a "nagy ő" bárki lehet körülötted, hisz az nem más, mint életed társa, párja, szerelme és az igazija.

 

A héten a "NAGY Ő" lesz a középpontban, körüljárom, belekóstolok, belemerülök és szétszedem, majd összerakom. Fogadd szeretettel a Tudatalatti Detektív szösszeneteit, s emlékezz: add tovább azoknak mindig, akiknek szüksége lehet egy kis ébresztő sztorizásra! :)

igaz-szerelem.jpgNagyőzők Társasága

Azért találtam ki ezt az új szót, mert ez jól jellemzi azt a közösséget, akik szerint nem kell magunkat beszorítani egy skatulyába, hisz ha kijelentjük, hogy csak egyetlen "nagy ő" létezik, akkor ezzel elbaltázhatjuk az egész életünket.

Ha egy lehetőséget látunk csupán, az rengeteg félreértésre adhat okot, hiszen mi van akkor, ha már tizenéves korodban találkozol egy olyan emberrel, akivel összecseng a szíved? Mi van, ha ez a kapcsolat nem teljesedik ki? Akkor szépen be is zárhatod magad (nem tudatosan), hiszen neked már megtörtént ez a találkozás, az IGAZI nem akart téged, így neked már befellegzett. Tudod hányan élnek ezzel a gondolattal a fejükben? Ez egy igazi félreértés, ami akár egész életen át keresztül gyűrűzhet.

Vagy nézzünk egy másik irányt, amikor olyan emberrel jössz össze, aki talán külsőleg, vagy valamilyen szempontból tetszetős lehet, vonzódsz is hozzá, a fejedben meg vagy győződve, hogy ő az IGAZI nagybetűs, aztán valahogy mégsem akar összejönni, nem vagy boldog, szétszeditek egymást, veszekedés-veszekedés hátán. Itt szintén az a csapda, hogy skatulyázol, ítélkezel, mert nem azt látod, AMI VAN VALÓJÁBAN, hanem az, amit látni akarsz, aminek hiszed, aminek reméled, amire vágynál.

"Amire vágysz és amit látni szeretnél" és "ami van valójában a valós életedben" az két különböző dolog. Persze ideális esetben ez a kettő egy és ugyanaz, de ez ritkaság. Túl egyszerű lenne az élet, ha mindenki egyből a vágyott és akart párjával jönne össze, és boldogan élnének, míg meg nem halnak.

randi.jpgEhelyett mi van a világban? A Nagyőzők Társasága egyre duzzad, egyre többen gondolják azt, hogy egyetlen nagy Ő létezik és próbálnak a romantikusnak vélt irreális valóságba menekülni. Nem tudva arról, hogy ez igazából az önbántás egyik módja, sőt professzionális boldogságkerülők eszköze. Hangsúlyozom ezek soha nem tudatos módszerek, hisz tudatosan saját akaratából senki sem szeretne boldogtalan és besavanyodott öregasszony vagy öregember lenni... Ez sokkal inkább egy berögzült minta és régről hozott látásmód, vagy épp menekülés szüleménye.

Te hogy érzed, reálisan látod a körülötted zajló eseményeket? Az igazi nagy Ő-vel élsz? Egyáltalán élsz valakivel és megosztottad már a belső világod egy másik emberi lénnyel?

Ezt a témát fogom tovább boncolgatni a hét további napján. Addig is, ha bármi kérdésed, hozzáfűznivalód lenne, esetleg ehhez kapcsolódó problémád van, akkor keress meg bátran itt: nyomozas@tudatalatti-detektiv.hu!

Szép napot kívánok!

TJI

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr575386018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása