Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Át mered hágni az örök törvényeket?

Az embert nem az ég pusztítja el: maga öli meg magát azzal, hogy az örök törvényeket áthágja. - Miért is? Mert nem ismeri a legtöbbjüket.

ejtoernyosok.jpgSokan át merik hágni az örök törvényeket. Legalábbis azt hiszik, hogy azt meg lehet tenni. Azonban az örök törvények mögött ott vannak az "örök végrehajtók" is. Ismeritek mindnyájan a szabadesés törvényét? Ha kiugrasz az ablakon, akkor nagy valószínűséggel le fogsz esni (ha valami nem jön közbe). Ez egy örök törvény, hisz a Földön a gravitációs erők dolgoznak. Az örök törvényeket áthágni és nem elfogadni azt jelenti, hogy kitalálod magadnak, hogy különösebb védőfelszerelés nélkül kiugorva te nem fogsz leesni és nem lesz bajod, mert te kitaláltad. Megpróbálhatod, de amíg a Földön élsz, addig rád is hatással lesz ez az erő.

Az más kérdés, hogy a törvényekkel együttműködve is lehet élni, pl. ilyen a repülők kifejlesztése, az ejtőernyő, a siklóernyő stb. Itt a tudósok nem azt mondták, hogy "oh mi tudunk simán repülni...." és ugrottak. Hanem? Figyelembe vették a természet örök törvényeit és ezekkel harmóniában élve kifejlesztettek olyan találmányokat, melyek képesek fenn tartani a gépet, vagy éppen csökkenteni a zuhanás sebességét ("fékezéssel").

A gravitációs erők és a szabadesés törvénye csupán 1 a sok törvény közül, melyeket az emberek milliói próbálnak naponta megváltoztatni, átformálni sikertelenül. Ahelyett, hogy első lépésben megismernék, második lépésben elfogadnák, és harmadik lépésben pedig békében élnének ezekkel!

Ezt előttünk kitalálták nálunk intelligensebbek, okosabbak, fejlettebbek. Nevezhetjük őket Isteneknek, idegeneknek, vagy éppen univerzális teremtő erőnek. Számomra mindegy a név. Egy a fontos: békében élek ezekkel és igyekszem mindig megvizsgálni az életem, amikor falakba ütközöm, mert lehet éppen egy univerzális örök igazságot szeretnék áttörni, amit ugyebár nem érdemes. (és nem is lehet)

univerzális törvény: az az isteni törvényszerűség, ami mindenkire egyaránt érvényes, ugyanúgy hat és minden időkben működik (itt a Földön és az Univerzumban egyaránt). Kikerülhetetlenül hat mindenkire, viszont megismerhető és használható, fejleszthető rá... (pl. a repülő is a törvényre lett fejlesztve)

Akarhat egy férfi nőként viselkedni, vagy egy nő férfiként, igazán úgy soha sem lesz boldog, ha más bőrébe, más tulajdonságaival próbál élni. Ez is törvény. Rengeteg területen igyekszik a mai világ embere áthágni a törvényeket, megjegyzem pont ezek miatt hatalmas fejlődésen is esik át mindenki. Viszont ez hatalmas veszteségekkel, csalódásokkal és fájdalmakkal jár.

Nézd csak meg mi hogy működik az életedbe és mik azok, amik folyton vissza-visszatérnek az életedbe, de te újra és újra ugyanabba a falba ütközöl és fejeled tovább! Talán épp egy örök törvénybe, egy univerzális törvénybe ütköztél?

Az önismeret útja hatalmas és széles út. Fejleszd magad, ismerd meg a világ törvényeit, szabályait és tisztább lesz minden. A sikeres emberek nagy része nem csak TUDJA, HASZNÁLJA is a törvényeket. Ettől vannak előrébb. Ettől működnek jobban, mint a tudatlanok.

Te melyik oldalt választod?

Tudatlanság, vagy a tudatosság és folyamatos fejlődés?

Ezt most nem nekem kell megválaszolnom, hanem sokkal inkább magadnak!

Szép napot kívánok,

TJI - a Tudatalatti Detektív

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr335354025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása