Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Ufó vagyok ember bőrben? Ufó vagyok sejjj

sokkolo-energia.jpgIdegen vagyok? Más vagyok? SOK(k) vagyok? Nehezen viselik az energiámat? Mindjárt elárulom szerintem mi van mögötte. Ígértem, hogy folytatom tovább ezt a kimeríthetetlen témát. A "SOKK" érzésről és tulajdonságról mesélek most, ami számomra az igazi "UFÓ vagyok" érzést hozza. Azt az erőt, amely TE VAGY és amiből kevés van a Földön. Vannak kiemelten erős és sűrű energiával rendelkező lelkek, segítők köztünk. És közöttük elég sok van, aki azért nem meri megélni valódi lényét, mert megégette már magát.... (vagy másokat). Valóban erőteljes brutális hatással vagy másokra azzal, ami vagy. Felelősség. De vajon hogy kell ezt az erőt és képességet használni? Hogy lehet áldás belőle, nem pedig átok?

Először is nem árt tisztázni, hogy mi az oka annak, hogy ezt a kérdést feltetted magadban. Tényleg sok vagy, VAGY csak azt hiszed, hogy sok vagy. Vannak olyan lelkek, akik nem képesek leállni, még akkor sem, ha erre megkérik őket. Pl. folyamatosan beszélnek, írnak, telefonálnak, "zaklatnak" vagy zaklatnak...(idézőjelben és valójában is).

Amennyiben valamilyen lelki sérülés miatt billentél ki és emiatt hajlamos vagy túlzásokba esni = önmagad valódi forrása, valódi lelki tulajdonságaidhoz képest elmozdultál, szélsőséges vagy és ez téged is zavar, magad miatt, akkor ez a cikk most nem rólad szól.

KINEK SZÓL EZ AZ ÍRÁS?

Ez egy kicsit misztikusabb lesz és sima egyszerű földhöz ragadt emberi gondolkodással hihetetlen.

Tegyük fel melléd ül valaki, aki pár perce még fázott, ám melletted pár másodperc után elkezd forrósodni, szinte leizzad. A sok energiádtól, amit árasztasz magadból. Ha ez egyszer történik, akkor vicces emberek azt mondják, hogy "OOOOO, biztos csak fűtőtestre ült, vagy véletlen egybeesés." Lehet. Viszont amikor ez heti szinten többször is megesik, akkor azért elgondolkodsz, hogy ennyire sok fűtőtest van, épp ott ahol ülünk?!

VAGY egy másik példával, ami már gyógyulásokról szól. Biztosan te is hallottál már olyan sztorit, vagy átéltél már ilyet személyesen, amikor bizonyos emberek közelében jobban érzed magad, vagy akár testi-lelki problémád enyhül, elmúlik. Ez nem véletlen. Ugyanúgy működik, mint az ellenkező, a sötét oldala ennek. Amikor stresszes, feszült, ideges ember mellé ülsz le, akkor simán át tudod tőle venni azt a rezgést. Főleg, amikor érzékeny vagy. UGYANÍGY MŰKÖDIK AZ, AMIKOR A POZITÍV HATÁS LÉP ÉLETBE.

Tehát mit is akarok kihozni ebből?

tuzlabda-energiagomb.gifMindenkinek van egy kisugárzása, energiaszintje. Mondjuk úgy, hogy alap energiaszint X erősségű. Aztán amikor ehhez valamilyen töltet társul, akkor ez még erősödhet, gyengülhet, színesedhet...sokféle lehet.

A SOK(K) vagyok típusú ufó lelkületű emberek erősebb, karizmatikusabb, sűrűbb energiával rendelkező egyének. Olyanok, akik már rengeteget megéltek elmúlt életeikben és a mostaniban sem tétlenkedtek a tapasztalással. Olyanok, akikre hallgatnak, akiket követnek, ha ők mennek valamerre. Olyanok, akikhez segítségért fordulnak.

Mi történik, ha egy SOKK ember találkozik egy nem sokk emberrel?

Egyszerű. Sokk lesz a kisebb energiájú embernek. Egyszerűen azért, mert akinek NAGYON sok van és erőteljes az energiája, neki ez az alap. Ez a természetes. A másiknak alacsonyabban vannak a határok, a mércék, és hozzá képest durva érzést fog kelteni. Ijesztő lesz.

Ha picit sérültebb SOK(K) ember vagy, és belekerültél már ilyen kapcsolatba, ami tulajdonképpen semennyire sem passzolt hozzád, akkor tudod mennyire könnyű belecsúszni abba a hibába, hogy önmagadat hibáztasd. Ugye?

Miattad van, miattad vannak problémák, te elfogadhatatlan vagy....te sok vagy, vegyél már vissza.

Ami előtte normális vagy áldás volt, az egy csettintésre összeomolhat egy ilyen kapcsolati betámadástól.

Van itt egyáltalán hibás? Te fogd vissza magad? Nézd magad betegnek? Nézd magad problémásnak? Gondold azt, hogy hibáztál? NA NEM!!!!! ELÉG EBBŐL!

Itt egyetlen tévedés van. Nem hiba...tévedés! Méghozzá az, hogy elhitted azt, amit egy vagy több másik ember mondott rólad. Ha valaki nem bír téged, az nem jelenti azt, hogy te rossz vagy így. Az jelentheti azt is, hogy Ő NEM BÍRJA az energiádat. Ha elhitted, amit rólad mondtak, akkor esélyes, hogy elindultál abba az irányba, ami már a megfelelésekről szól. Szeretnéd, ha szeretnének, szeretnéd, ha elfogadnának és nem igazán látod még a lényed erejében a lehetőségeket.

Egészen addig, amíg elhiszed másoknak, hogy rosszul teszed, hogy olyan vagy, amilyen, azaz az átlaghoz képest SOKK, addig nem is fogod tudni megtapasztalni ennek pozitív oldalait. A benne lévő lehetőségek tárháza korlátlan.

DE...mindig van egy DE. De ehhez szükséges, hogy bevállald önmagad. Ehhez pedig fontos, hogy először kételkedj, majd visszautasítsd azokat az ítéleteket, amelyeket rád szórtak az elmúlt években, évtizedekben. MONDJ NEMET a feletted ítélkezőkre! Légy kíváncsi önmagadra! Merj sok lenni, mert SOKK lenni. Ha erre születtél és ilyen sokat fejlődtél már, akkor miért hallgatnál bárki másra, aki nem bírja ezt elviselni, feldolgozni?

energia-aramlas.gifA SOK(k) energia olyan, mint a barna haj, vagy a 180 cm magasság, vagy a nehéz csontozat, esetleg a hangszíned. Ezzel születtél. Túlzottan sok mindent nem tehetsz ellene. Bánthatnak azért, amiért ilyen alacsony vagy, esetleg magas, vagy vörös hajú, vagy épp mocsárszínű a szemed, esetleg nem darázsderekad van, hanem picit nőiesebb, kerek az egész formád, esetleg nagyobb a szemed, karakteresebb a szemöldököd....ÉS? AKKOR MI VAN? És mi van, ha sokkal többet nevetsz, mosolyogsz, bolondozol, mint a körülötted lévők? Akkor neked is szomorkodni kellene citromot nyalogatva? Oh igen. Ez is egy megoldás. Az oroszlánoknak és farkasoknak szoktam mondani egy (számomra) vicces mondatot, buzdításnak és ébresztőnek: "Ne feledd, ha követed a birkákat, akkor csak seggeket fogsz látni folyamatosan!"...

Mindenki értse, ahogy szeretné.... :) 

Bizonyára Te is érzed, hogy én már átéltem hasonlókat. Voltam visszafogott, voltam sok, és még annál is több. Voltam ijesztő, voltam titokzatos, félelmetesen vad energiájú, gyógyító töltettel. Ezzel a hullámzással éltem mindig. Közben voltak időszakok, amikor önmagamat is megkérdőjeleztem. Mindezt miért? Mert hiába érzed magad másnak, különlegesnek, érdekesnek, más rezgésűnek, vagy viccesen: UFÓNAK, egy biztos: van egy emberi tényező is, a tested. A test és test találkozik akkor is mikor beszélgettek, mikor puszit adtok egymásnak, vagy csak kezet fogtok. Ha ilyen kapcsolódásnál azt kapod vissza folyton, hogy "Huh de fura ez az ember, huh de sok, vonzó de közben van valami félelmetes is benne"... akkor akarva-akaratlan egy idő után elgondolkodsz, hogy most tényleg én hibáztam? Bennem van valami, ami nem stimmel?

Ilyenkor kell minél előbb visszavonulni. Meditálni. Lecsendesedni. Eltávolítani minden zavaró gondolatot, tényezőt. Törölni mielőbb azokat a kívülről érkező véleményeket, ítéleteket, behatásokat, okoskodásokat, amit mások akartak veled elhitetni. MIELŐBB TISZTÍTSD LE A GONDOLATAIDAT. Vissza a forráshoz!

Érdekes módon utána minden jó lesz.

FONTOS! Ha a fenti érzések, gondolatok, hangulat olvasása közben magadra ismertél már egy picit is...vagy NAGYON, akkor kezdj el te is magaddal foglalkozni. Abban igaza van a külvilágnak, hogy SOKK vagy. Abban nincs igazuk, hogy ez rossz és vegyél vissza.

NE VEGYÉL VISSZA!
Inkább tanuld meg használni,

tanuld meg kezelni!

belso-energia.jpgKépzeld el, hogy egy sport kocsiban ülsz. Ha nem tudod használni, akkor lehet az első indulásnál felkenődsz a sarkon az oszlopra, vagy a falra és akár fájdalmat is okozhatsz másoknak. Ez nem a sportkocsi hibája és nem is a többieké. Ők azt látják, hogy ott egy lélek egy bika kocsiban, félelmetes a hangja, dübörög. Ha szépen használod, képes vagy irányítani, akkor tisztelni és szeretni fognak. Lehet, hogy sokaknak félelmetes leszel, de nem baj. Lehet sokan irigyelni fognak? Nem baj. Ilyen a világ, amíg lesznek emberek, lesznek ítéletek, vélemények, félelmek...

EMLÉKEZZ, nem mások határoznak meg téged, hanem TE magadat! Te irányítod magadat!
Te választod, te tanulod meg használni a saját energiáidat!

 

Készen állsz arra, hogy ezt a SOK(k) energiát használd és végre Önmagad légy? Készen állsz a tanulásra?

Hamarosan folyt.köv.!

Addig is, ha szeretnél tanulni, egyéni utadat követni velem, akkor keress fel e-mailen és megbeszéljük hogyan tovább, milyen lehetőségeid vannak :)

### >>> takacs.janos.istvan@gmail.com

Szép napot kívánok és kívánom, hogy megtaláld Önmagad :) Nem is kell olyan messze menned ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr714399996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása