Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Azért jönnek a lélektársak, ikerlelkek, hogy emlékeztessenek?

kapcsolodas-erintkezes-emlekezteto.jpgBiztosan gyakran feltetted már te is azt a kérdést, hogy miért kellett találkozzatok! Miért jött a másik az életedbe? Mit akar mutatni, tanítani? Tényleg ő az? Miért érzel ekkora hatalmas örömöt, ha nem biztos, hogy együtt lehettek? Hogy van ez?

A következőkben leírom a saját meglátásaimat, tapasztalataimat és véleményemet erről részben a szívem által érzett úton, valamint kombinálva a racionális "földelt" énemmel együttműködve...

A címben írtam a kérdést, ami elindította bennem ma azt a szálat, hogy írjak neked!

Egy jelentős találkozás, mint EMLÉKEZTETŐ?

A saját életemben az erőteljes, mélyre ható találkozások mindig akkor jöttek, amikor feltettem a kérdést, hogy "tényleg ennyire sötét ez a világ? Tényleg felejtsem el, hogy a Földön léteznek kedves emberek, szeretettel, jósággal és jóindulattal?" és BUMMMMMMMMMMMM berobbant valaki, vagy akár több valaki, akik a belső hívásomra reagálva megmutatták, éreztették, hogy IGEN, nem vagyok egyedül ezzel a látásmóddal, ezzel a hozzáállással és érzésvilággal.

Ez az érzésvilág leginkább az ÖRÖMTELI ÉLET, az öröm megélésének köreibe tartozik...

Korábban írtam már többször mennyire fontos az önismeret és a tanulságok levonása saját életünkben. Aztán írtam arról is mennyire fontos és szembetűnő, hogy legtöbbször olyan élethelyzetben kerülnek elő a lélektársak, ikerlelkek, ikerlángok, amikor a legkevésbé számítunk rá. Olyankor toppannak be, hatnak ránk, amikor épp hullámvölgyben vagyunk. elenyésző azok száma, akik szárnyaló boldogság közepette találkoztak az ébresztő és emlékeztető lélekkel...

Nem véletlenül álmodtam meg a "tudatalatti detektív" nevet, legfőképp azért, mert szeretek kutatni, nyomozni, összefüggéseket keresni és találni, valamint érzéseket és racionális tényeket összekötni, hogy számomra és mások számára is érthetőbb legyen a világ működése. Tisztán, reálisan, könnyedén.

Visszatérve az előző gondolatszálra: azért írtam le ezeket, mert nyilvánvalóan nem véletlenül ilyenkor jönnek ezek a találkozások. Egy kezdő lökést adnak, erős töltést, egy emlékeztetőt...

roka-masni-emlekezteto.pngEMLÉKEZTETNEK ARRA, HOGY KI VAGY VALÓJÁBAN ÉS RÁÉBRESZTENEK A KÖNNYED, ÖRÖMTELI ÉLET FONTOSSÁGÁRA.

Az már más kérdés, hogy mi történik akkor, amikor az EGO bekapcsolódik és erős hatással lesz döntéseinkre, kapcsolatunk jövőképére a múlt sérüléseinek hatására... Egy távolabbi spirituálisabb szempontból BÁRMILYEN találkozás azért jön létre, hogy ki tudjuk dolgozni magunkból az elmúlt időszak (sőt akár korábbi életeink) sérüléseit, fogadalmait és félreértéseit.

Végülis teljesen logikus. Ki az, aki a leginkább hatással lehet ránk? Az, akit szeretünk és viszontszeret minket. Érezzük, befogadjuk, kerek szemekkel figyeljük, isszuk minden szavát és várjuk az újabb találkozást. Felvillanyoz, feltölt, szenvedélyt ébreszt, élénk álmokat hoz...

Olyan, mintha megnyomnánk ilyenkor egymáson egy virtuális RESET gombot. Reset, azaz újra-beállítás. Képzeld el, hogy amikor találkoztok, akkor megnyomjátok egymáson az "ÖRÖM VAN - ÖRÖM VAGY TE IS" - gombot.

quantum-kapcsolodas-emlekezteto.jpgMi van akkor, ha első sorban azért találkoztok/találkoztatok, mert egy emlékeztető vagytok egymás számára? Mi van, ha ilyen szemmel néztek egymásra?

Egy erőteljes emlékeztető is lehet egész életre társad. Emlékezz! :) A döntés rajtad/rajtatok áll!

Szép hétvégét kívánok!

Jani

Kíváncsi vagy veled mi történik? Érdekel mi rejlik benned? Belső nyomozásra, reinkarnációs kutatásra és mélyebb válaszokra itt regisztrálhatsz: takacs.janos.istvan@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr5113607023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása