Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Mocsárból hátszél, avagy szabadulj csapdáidból!

Figyeld meg szándékaid, vágyaid, tetteid! - szólít fel a mai napi jó tanács.

Megvalósítod? Megteszed? Vagy csupán üres szavak? Milyen az akaraterőd és lelkesedésed? Hol van? Vizsgáld meg magadban!

Minden gonddal jár ajándék is. "Olyan gond nincs, amely ne hozna kezében ajándékokat neked. A gondokat azért keresed, mert szükséged van ajándékaikra." Téged is hajt a vágy, hogy boldog legyél, örömteli és szeretnél ajándékokat az élettől.

Tedd fel magadnak a kérdést:
Az a gond, probléma, betegség, amit most élek életemben, mit hozott nekem? Mit jelent nekem? Mit élek meg általa?

csapda.jpgMinden probléma meghozza a leckét, a tanulnivalót életünkbe. Tudom, nem egyszerű mindezt ajándékként megélni, hisz amikor benne vagy a mocsár közepében csak a mocsarat látod. Ezért sokan megkövezhetnek, de tudjátok mit? Nem érdekel, mert tudom, hogy mindenki olyan életet él, amilyet ő maga akar, amire figyel. Aki a rossz dolgokra figyel, annak olyan lesz az élete, mert lehúzza magát. Aki meglátja a tanulnivalót és kihívást a problémákban és ennek megfelelően kezeli a helyzeteket, az egy idő után meg is fogja tudni oldani. Persze itt még mindig szembe fog jönni a belső birkózás és önmarcangolás, hiszen ki szeretné valójában a sok-sok macerás élethelyzetet? Nem hiszem, hogy sokan. Időnként nyugalomra vágynál, de épp akkor jönnek azok a szituációk, amikor ébren kell lenned és odafigyelned.

Ha épp mocsárban, vagy csapdában érzed magad, akkor is igyekezz azzal foglalkozni, hogy rájöjj ennek a nyitjára és a tanítására. Hogy kerültél bele? Miért? Min kell változtatnod, mit kell tenned ahhoz, hogy kiszabadulj és ne csak dagonyázz benne?

Nézd meg nálad mi ez a tanítás! Segíteni fog, meglásd!

Szép napot kívánok!

János (alias TJI, a Tudatalatti Detektív)

* * *

figyelem-fontos.pngFigyelem! Már csak pár hely van a Reinkarnációs és (ős)generációs tréningre. A gyakorlati tréning a KARMA KAPU szervezésében október 19-én a Békés Harcosok Klubjában kerül megrendezésre. Részletek és jelentkezés itt: http://goo.gl/GzHM6P

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr865548691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása