Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Találkozás a belső karmikus vezetőiddel

Találkoztál már a BELSŐ KARMIKUS VEZETŐDDEL? Kinek egy fiatal gyermek, kinek egy idős szakállas bölcs, másnak egy üzletember és az sem meglepő, ha egy képzeletbeli idegen lény, manó, vagy éppen tündér. Minden egyes belső szereplő mást képvisel, így másik belső személyiségedet éleszti fel, szólaltatja meg. Kíváncsi vagy arra, hogy milyen belső lények laknak benned? Kíváncsi vagy arra, hogy mire használhatod, miben kérheted a segítségüket?

child_universe.jpgIzgalmas utazásnak nézünk elébe, legalábbis engem mindig is nagyon kíváncsivá tett a téma, hogy a különféle belső személyiségeimmel beszélgethessek. Ki ne akarna minden témához közelálló szakértővel és mesterrel beszélni?

Képzeld csak el, hogy párkapcsolati gondjaid vannak és lehetőséged adódik, hogy beszélj a benned élő legbölcsebb résszel, aki a karmikus kerekasztal tagja, tehát mestere a párkapcsolati problémák megoldásának. Vagy képzeld el, hogy folyamatosan fejfájás gyötör és nem tudod mitévő legyél. Kapcsolatba lépsz a belső gyógyítóddal, aki tudja mi miért van és honnét jött. Benned is van egy ilyen belső karmikus csapat, akik csak arra várnak, hogy beszélj hozzájuk, kommunikálj velük és használd az erejüket = azaz használd a saját erődet, mert ők benned és belőled vannak.

Ha tudnád hogyan kell használni a benned élő kerekasztal lovagjait, gyógyítóit, ügyvédjeit, párkapcsolati tanácsadóját, matematikusát, nyelvszakértőjét stb. akkor mit tennél? Használnád ezt a képességet? Megtennél mindent, hogy a közelükben légy és felvedd a fonalat, rájuk és magadra figyelj?!

belso-hang.jpgSokat hangoztatják, hogy alig 5-10 %-át használja az ember a saját agykapacitásának, és itt most egy olyan eszközről beszélek, ahol előveheted azt amit tudsz. Megnézheted, körüljárhatod, beszélhetsz vele és kérdezhetsz tőle. És tudod mit? Válaszolni is fog: szavakkal, jelekkel, történetekkel, képekkel, segítő gondolatokkal. Miért segítene? - kérdezhetnéd. Azért, mert a belső bölcs karmikus vezetőid arra vannak "kiképezve", hogy segítsenek a boldogságod felé. Figyelmeztetnek, tanítanak, megszólalnak, óvnak és tanácsokkal látnak el, ha szükséges. Minél pontosabb belső mester képed van, annál biztosabb, hogy pontos választ fogsz kapni.

belso-gyokerek.gifEz a fajta belső kommunikáció hatalmas erőt képvisel és bárki alkalmazhatja otthon is, ha megtanulta és elsajátította. Ez a tudati és tudatalatti technika képes hidat építeni a tudatos és tudatalatti világ között a szimbólumok világán keresztül :) Az ilyen izgalmak miatt IS csinálom ezt a szakmát, mert tele van kihívással és felemeli a fantáziámon keresztül az életemet is :) és nem utolsó sorban mások életét is jobbá teheti.

Hamarosan jön a következő írás a témában, ahol le fogok írni egy konkrét belső utazást és az eredményeit, sikereit is :) Addig is minden jót kívánok!

Üdv,
TJI, a Tudatalatti Detektív
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Figyelem! Az elő-regisztráció elkezdődött.
Lépj be a Karma kapuján és használd a belső erődet!
Karma Kapu tréning szeptember 21-én a Békés Harcosok Klubjában.

Részletek és jelentkezés itt:
>>> http://goo.gl/nCp03U <<<

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr415494822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása