Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Szerelem a petri csészében és még azon is túl..

161 éve született Julius Richard Petri, ennek örömére kicsit elfilozofáltam mennyire szerelmes dolog az, ami a petri csészében, vagy akár lombikban történik. Félreértés ne essék, tisztában vagyok vele mekkora fájdalom az, ha valakinek nem jön össze a gyermek, épp ezért is írok annyit a természetes úton történő fogantatásról...

sperm.jpgNem sok szerelmet és apai-anyai érzelmet lehet "tapintani" akkor, amikor a petri csészében egyesül a női petesejt és a férfi hímivarsejt. Akkor meg aztán pláne nem, ami ezt az egész procedúrát megelőzi. Aki ezen keresztül ment, az tudja, hogy milyen az a pár hónap, vagy akár évek, amikor készülsz, várakozol, hőmérőzöl, injekciókat kapsz, várakozol, várakozol, időre szeretkezel, vagy "feladat-szexelsz". Kemény és fájdalmas. Időnként akkora nyomást érzek, ha lombikos párokkal beszélek, hogy az elképzelhetetlen. Hatalmas teher van az ő vállukon, ugyanis ez nem természetes, viszont a vége, az eredmény a lényeg. Út közben azonban nem ilyen könnyű CSAK a jóra koncentrálni.

Mesélek egy kis történetet. Ne tévesszen meg a "mese" szó, hisz ez egy igaz történet lesz. A hölgyet, aki kb. 5 éve keresett meg, Katának hívták. 8 éve próbálkoztak a férjével, sikertelenül. Kudarcot kudarcra halmoztak és túl voltak 2 lombikon. Az első pár évben még lelkesen csinálták, csinálták, amiket az orvosok előírtak. Jártak vizsgálatokra, szedték a tablettákat, jártak injekcióra, hőmérőztek, maybe baby-t használtak (és még ki tudja milyen kütyüket), aztán egyszer csak kezdett elegük lenni, kezdték feladni. Ez mélyen kihatott a kapcsolatukra, kezdett csődbe menni az amúgy jól működő szerelmi kapcsolat köztük. Aztán a férje nem bírta már és a sok feszültségtől a munkájában is egyre több sikertelenség, csalódás érte. Így még nehezebben ment az amúgy is fájdalommal átitatott szerelmeskedés. "Minden hónapban azon a 2-3 napon adjanak bele mindent és csinálják éjjel nappal" - mondta az orvos. Hisz ekkor bármikor összejöhet. Persze az előbb leírt események sora után egyikük "állóképessége" sem volt épp a toppon. Kata nem tudott ellazulni, mert folyton rágörcsölt, hogy mi lesz, ha sikerül és mi lesz, ha nem. A szerelmeskedés átment feladatmegoldásba és HAJAJ. A férfi pedig egyszerűen nem tudott mit tenni, hisz ő maga is akkor érezte volna jól magát, ha a feleségétől azt kapja visszajelzésként, hogy milyen fantasztikus szerető, élvezi az együttlétet és még baba is lesz belőle.

Ördögi kör. Csalódással és fájdalommal.

varandos.jpgAztán végső elkeseredettségében Kata megkeresett levélben, ugyanis szerencséjére épp akkoriban cikkeztem az alternatív megoldásokról, amivel közelebb kerülhet mindenki a természetes fogamzáshoz és az elengedéshez. Ő nem tudta, hogy léteznek ilyen módszerek és eddig csak az orvosokban hitt, de a sok szenvedés áttörte nála az ítélkezés határait. Az ő szerencséjére. Megkeresett, sírt, panaszkodott, majd megtörtént az áttörés, mert megtaláltuk az egész mögött rejlő OKOT. A sok görcsölés és feszültség után félretették pár hétre azt, amit az orvosok tanácsoltak és elkezdtek együtt olyan dolgokat csinálni, ami jó. Elkezdtek lazulni. Elkezdtek pihenni. Elkezdtek egymással foglalkozni, hogy ez jó legyen. Mit tettek? Masszírozták egymást, puszilgatták egymást, elmentek sétálni, kirándulni. Meztelenkedtek elhagyatott helyeken és szeretkeztek. Extrém dolgokat is műveltek ebben a pár hétben, hogy áttörjék a régi berögzült sémákat. Olyannyira sikerült áttörni a gátakat, hogy újra egymásra találtak, újra az élvezet és a kölcsönös szeretet, szerelem kifejezése lett a szeretkezés. Megtörtént a csoda. Kata befogadóvá vált, a férje pedig újra visszanyerte életkedvét és férfiasságát. 3 hónappal később már az orvosok is láthatták az eredményt a vizsgálatok során, ugyanis természetes úton sikerült megfoganni az első babájuknak, aki azóta már meg is született! :) Csodálatos érzés és hálával tartozom én is nekik, hiszen az egy dolog, hogy én érzek és hiszek valamiben, ugyanis ez az ő életük, az ő görcseik és az ő szeretkezésük. Viszont amint visszatér beléjük az élet és megfogan a baba és eredményes az, amit előre éreztem, onnantól ez már nekem is egy hatalmas CSODA és VISSZAJELZÉS!!!!

Boldog vagyok, hogy működnek ilyen hétköznapi csodák!

Mit szólsz? Hallottál már ilyen esetekről?

segits-hogy-segithessek.pngMielőtt tovább mennél kérnék tőled egy szívességet!

ADD TOVÁBB EZT AZ ÍRÁST, OSZD MEG MÁSOKKAL, hiszen nem tudhatod ki az, akinek épp erre lenne most szüksége. Lehet a Te környezetedben is van egy ilyen "Kata" nevű lány és tudod itt nem a név volt a fontos. Nem tudhatod, hogy kinek mivel segíthetsz és ha megteheted, akkor add tovább. Köszönöm!!!

Kellemes napot kívánok!
TJI

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr515337243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása