Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Ébredjen a szuperhős, ébredjen a benned élő gyermek!

kiallt-a-gyermek.jpgTudod mekkora hatalmas erők vannak elrejtve egy gyermekbe? Tisztában vagy vele, hogy mekkora csodás energiák vannak egy felnőtt lelkében, ha használja a gyermeki erőt? Tudod hogyan kell ezt a belső friss, életerős énedet felébreszteni?

Most már elárulhatom, hogy a jövőhéten pénteken a tréningemen mi lesz a fő téma. Bizonyára sokan tudjátok már, hogy jövőhéten lesz a SZÜLETÉS HETE. Ennek az apropójára épülve úgy érzem épp a legjobb energiák között foglalkozhatunk a születés körüli traumákkal és ezek oldásával, tudatosításával, valamint azzal, hogy milyen hatalmas energiák vannak elrejtve egy gyermekben, ami felnőtt korban is ott van, de rejtve. A tréning célja, hogy ezeket az energiákat elkezdjük megismerni és felszínre hozni!:)

Kíváncsian várom ki mit hoz aznap, hisz minden találkozásnak van egy üzenete. Nem véletlenül azok az emberek kerülnek össze, akik aznap ott lesznek. Azt figyeltem meg a sok-sok év alatt, hogy minden alkalommal közös problémákat, közös célokat, közös megoldandó kérdéseket stb. hoznak a jelenlévők. Olyan még egyszer sem volt, hogy összevissza kérdésekkel, összefüggéstelen témákkal találtak volna meg. Nyilván a vonzás törvénye ránk is érvényes és abban az esetben, ha valami erősen foglalkoztat, akkor azzal mások is meg fognak találni.

Ha erre a tréningre felkaptad a fejed, akkor az azt is jelenti, hogy egy ideje szeretnél magadból még többet kihozni és a tudatalatti gátakat levetkőzni, lebontani. Megtudni mi akadályozott eddig és megtudni hogyan lehet erősebben megvalósítani azt, amire vágysz!

bright-idea.jpgA tréning május 10-én pénteken Budapesten lesz.

Jelentkezés és részletek itt a cikk után,

vagy e-mailben: nyomozas@tudatalatti-detektiv.hu

Ne feledd: add tovább, hisz másokat is érdekelhet,

így segíthetsz nekik!

Benned is van egy olyan életprogram, ami meghatározza, hogy mire lehetsz képes, mik a határaid, mi az, amiben rettentő erős vagy és mi az, amiben gyenge. A foglalkozásaimmal mindig az volt a célom, hogy a benned rejlő erősségeket még tökéletesebbre csiszoljuk a speciális gyakorlatokkal, ezen kívül a gyengeségeket megvizsgáljuk mit lehet belőle tanulni és mit lehet belőlük kihozni. Hogyan lehet a hátrányból előnyt kovácsolni és mit lehet a sok kudarcnak vélt eseményből meríteni.

Ez nem csupán egy fajta lelki hozzáállás és szemszöget ad neked, hanem rengeteg olyan tapasztalatot, gyakorlatot, amivel utána önmagad is fejlesztheted tovább. Mindig azt mondtam korábban, hogy ha én ezeket megkaptam volna 10-15 évvel ezelőtt, akkor bármit megadtam volna érte, hisz amit hosszú évek alatt tanultam, azt akár pár óra alatt is meg lehet ismerni és tanulni. Viszont egy dolog a sok éves fejlesztés mellett szól, hogy amit saját bőrön tanulva élsz meg, azt már senki sem veheti el tőled és beivódik a bőrödbe. Amit tanulsz, az csak akkor épül be az életedbe, ha a tréning után alkalmazod is tovább. Kezdő lökést kapsz ahhoz, hogy elindulhass. Hogy a lendületből mit használsz fel és merre tovább, az már rajtad áll!

Add tovább másoknak is, oszd meg, hisz soha nem tudhatod kit érdekelhet rajtad kívül!

Még egyszer emlékeztetőül: A tréning május 10-én pénteken 15.00-tól 20.00-ig lesz Budapesten a Békés Harcosok Klubjában. Részletekért itt érdeklődhetsz nálam a cikkhez hozzászólva, vagy e-mailben itt: nyomozas@tudatalatti-detektiv.hu

Szép napot és kellemes hétvégét kívánok!

TJI, a Tudatalatti Detektív

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr155263583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása