Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Vonzom? Teremtem? Cselekszem? Varázsolok? Isten teremti?

Örök dilemma az emberek körében. Teremtésre fel! Tekerd a fókuszt!
De ne siessünk ennyire előre. Hogy is van ez?

vonzas-szabalyok.jpg

Egyik ember nem hisz Istenben, csak egyszerűen következetesen és kitartóan csinálja, csinálja, éli az életét és sikeres lesz. A másik templomba jár, imádkozik folyton, Istenben hisz és van, amikor Isten megadja neki, amit kér, de a legtöbbször cselekvés hiányában nem történik semmi. Aztán van, aki naponta gyertyát gyújt és kéri az angyalokat, démonokat, szellemeket és még ki tudja milyen entitásokat, hogy segítsenek elérni a céljait. Van, aki a teremtő energiában hisz és a vonzás törvényében...

De kérdezem én, hol az igazság?

Vajon ennyire sokféle a teremtés útja? Vagy mindenki ugyanazt csinálja, csak másképp hívja?

Tulajdonképpen, ami a világban létező, az minden Isteni energia, azaz mindenkiben ott van, ugyanúgy, ugyanakkora mértékkel. Abban különbözünk talán egymástól, hogy te így használod, én pedig úgy... Van, aki órákat képes eltölteni naponta azzal, hogy meditál, imádkozik, és van, aki ehelyett inkább megy, dolgozik, keresi a kapcsolatokat, építi is azokat...

Évekig próbáltak engem is meggyőzni abban, hogy elegendő csupán rágondolni arra, amit el akarunk érni, elegendő csupán a hit és a remény és a kitartás. Ha elég ideig imádkozol érte, akkor egyszer csak megkapod az élettől.

Bár ilyet én még nem láttam, nem is hiszek abban, hogy itt a Földön cselekvés nélkül elérhető lenne az, amire sokan vágynak. Az első lépés lehet a vizualizáció, meditáció, ima, kérés stb. Kinek mi áll "kezére". De utána jön a lehetőségek kihasználása.

Amire ráfókuszálsz, azt fogod észrevenni - azaz bevonzani. Ha szerelmes vagy, és tudod, hogy a szerelme mindig csíkosban jár, akkor onnantól kezdve az összes csíkos ruhás embert észre fogod venni, mert mindenütt a szerelmedet akarod látni... Ez így működik a lehetőségekkel is. Kérsz valamit, vágysz valamire és az élet küldi a jeleket. Tulajdonképpen itt nem is jelküldésről van szó, hanem olyan jeleket fogsz a fókuszváltásoddal észrevenni, amit azelőtt nem. A jelek mindig ott vannak, de legtöbbször elsétálsz mellettük, mert nem arra vagy fókuszálva. Ha normálisan és egészségesen "belövöd" a fókuszt, onnantól minden tisztább, élesebb lesz és természetesen pontosabb. Kicsit olyan, mintha egy távcsővel úgy szeretnél nézegetni, hogy nem állítod be az élességet. Szeretnél látni, szeretnéd élvezni a távolban lévő képet, de minden homályos. De ahogy tekergeted a fókuszt, minden élessé és egyértelművé válik.

Használd a távcsövet és használd a rajta lévő kis fókuszállítót, mert így pontosabban fogod látni a jeleket és így lesz mit kihasználnod! A lehetőségek mindig ott vannak, rengeteg választásod van az életben! Itt jön talán a dolog könnyebbik része: cselekedni és belevágni - azaz kihasználni a lehetőséget és hinni abban, hogy ez isteni energiával van töltve. Azért jött eléd, hogy boldog légy és jól érezd magad. IGEN, itt a Földön!

Oszd meg másokkal gondolataimat, ha egyetértesz! Ha vitatod, az sem gond, hisz mindenkinek joga van másképp gondolni! Ha úgy érzed hozzáfűznél, kérdeznél, vitáznál, akkor nyugodtan írjál véleményt, szívesen veszem!

Legyen szép napod! Teremtésre fel! Tekerd a fókuszt!

TJI, a Tudatalatti Detektív

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr695261661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása