Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Ellenségből szerető, gyilkosságból szerelem

dualitas-ellentetek_1.jpg"Korábbi életeinkben biztosan egymás ellen harcoltunk, talán meg is öltük egymást..."
Megérintett a halál, elvesztés témaköre...Ráadásul leginkább az érzékeny, intenzív kapcsolatokról szoktam írni. Most is egy ilyen téma készülődik...Rengeteg olyan sztorit hallgattam már végig, amikor a lány vagy a fiú abban a hitben élt, hogy ők tuti kinyírták már egymást előző életeikben, mert durván intenzív a kötődésük, de valami zavar mindig van közöttük...valami félelmetes. A következő írásomban arról mesélek majd, hogy mennyire észnél kell lenni...és mennyire sok félreérthető történés jöhet közbe, amelyet ha másképp látsz, másképp következtetsz belőle, akkor az egész "szuperkapcsolódás" félremehet...akár végleg. Reinkarnáció. Halálos harcok...

Ez nem a megszokott sztori lesz. Ma picit rövidebbre fogom, inkább kérdezni fogok tőled...(szerk.: na persze, azt hittem, hogy rövidebb lesz... :))) )

A bevezetőben, beharangozóban említettem, hogy több száz olyan levelet kaptam már életemben, ahol a levélíró ezer százalékban biztos volt abban, hogy ő már megölte a jelenlegi párját valamelyik előző életében. De minimum megsebezte, ellenségeskedve...Vagy őt ölte meg a szerelme előzőleg. Egymást váltogatva, felváltva...mintha valójában soha nem lettek volna igazán jóban.

Boszorkányok és inkvizítorok? Háborús ellenségek? Rivális családok? Féltékenység?

Elvadult korok voltak...

Készülj fel! Sóhajts egy mélyet, majd figyeld meg, hogy mit érzel, mi jelenik meg elsőre, amikor a következő kérdést olvasod!

inkvizicio.jpg"Mi van akkor, ha nem is gyilkoltátok meg egymást soha? Mi van akkor, ha teljesen másképp történt, mint ahogy egymáson láttátok, vagy látni akartátok?"

Sóhajts mégegyszer!

Nem gond, ha azt gondoltad közben, hogy "NA, ez is hülyének néz, vagy le akar beszélni...pedig én biztos vagyok benne"

Nem bennetek kételkedem.

Ez a "KÉTELKEDÉS" EGY ALAPVETŐ GYAKORLAT AHHOZ, HOGY MEGLÁSD A VALÓSÁGOT!

Én mindig úgy dolgozom, hogy amit igaznak vélnek az emberek, azt én élből kétségbe vonom. Van bennem egy ilyen troll, szeretetből kekeckedő kobold. Ezt azért teszem, mert van egy fixa ideám. Abban hiszek, hogy ha van egy problémám és én rájövök a történetemre, a valódi okokra, akkor a probléma eltűnik, oldódik, felszívódik.

TEHÁT ebből következik ennek az ellenkezője: ha van egy kacifántos problémád és azt hiszed jól látod a múltadat...de közben nem múlik el semmi, sőt csak bonyolódik és nehezedik a történet, akkor ott valami nem teljesen tiszta. Lehet csak csiszolni kell a történeten, lehet csak egy kicsit van másképp, mint ahogy hiszed. DE A LÉNYEG: EZ KÍVÁNCSISÁGGAL ÉS EGÉSZSÉGES KÉTELKEDÉSSEL KIDERÍTHETŐ.

Térjünk vissza újra a kérdéshez! Sóhajts megint egy mélyet és kérdezd meg újra:

Mi az, amit eddig nem vettem észre a párkapcsolatom múltjával kapcsolatban? Igazság, párkapcsolati probléma valódi okozója MUTASD MAGAD! Mi van, ha másképp volt a történetünk, mint ahogy eddig hittem?

Figyeld meg mit érzel! Figyeld meg mit hoz fel, majd engedd át!

Ez egy jó irány...

Miről lehet felismerni? Mik azok a jelek, amik arra utalhatnak, hogy valami durvát csináltatok korábbi életeitekben?

gondok-fejfajas.jpgFONTOS! Amiket itt felsorolok, az csak egy előszobája az önvizsgálatnak. Tehát bármely pontnál ismersz is magadra, az nem jelenti egyértelműen azt, hogy akkor nálad 1000% az történt. Mondjuk inkább úgy, hogy erősen esélyes, hogy nálad is behatással vannak a korábbi életek erőszakos történései.

  • erős kapcsolódás, erőteljes vonzódás van közöttetek és együtt is éltek, de különösen hullámzó a hangulatotok. Képes akár naponta váltakozni: egyik nap imádás, szeretés, másik napon gyilkoljátok egymást, veszekedtek. Látszólag ok nélkül
  • földöntúli a vonzódás közöttetek, de nem éltek együtt. Lehet távkapcsolat, lehet plátói kölcsönös lelki vonzalom, amit átitat, átjár egy megfoghatatlan ellenérzés
  • ambivalens, azaz kettős érzésetek van folyamatosan. "Szeretlek, de..." - "Utállak, de nem tudnálak bántani" - "Fuh megölnélek, annyira megbántottál....de nem tudnálak bántani, mert imádlak"
  • Szavakkal és/vagy tettekkel is bántjátok egymást, közben hatalmas kiborulások, sírások és szeretkezések vannak közöttetek. Teljesen lehúz, szétestek ezektől
  • Mindketten érzitek, hogy összetartoztok, de az egész világ ellenetek van és nem értik mások, hogy ti mit szerettek egymáson, hiszen folyton rosszul vagytok (látszólag)
  • Együtt voltatok, hatalmas szerelem volt, rettentő sok feszültséggel, összeütközéssel. Már nem vagytok együtt, de még mindig nem tudod elfelejteni, kiverni a fejedből. Saját magadat bántod folyamatosan, hogy "hülye vagy??? Nem emlékszel hányszor bántott, vert át lelkileg és fizikailag is? És te őt várod még?"

Izgalmas fintora az életnek, hogy azt tanítja: az igazi szerelem, az igazi szeretet az, ami a legerősebb kötelék két ember között. EZ NEM IGAZ.

Ahogy a fenti bántó, fájdalmas, gyilkos, elvesztős, kínzó érzés is UGYANOLYAN, ha nem erősebb kötődést tud kialakítani...És tudod, hogy miért? Azért, mert ezek sérüléssel járnak. A sebek lassabban gyógyulnak, ezért tovább összekötnek. Ráadásul a bántó kapcsolatok bántó mintákat és szokásokat is kialakíthatnak benned. Ám egy szeretet kapcsolat, ahol ölelés, simogatás, puszi és megértés van, abban nincs mit kiheverni, nincs mit gyógyítani...hisz az kellemes. Ott más jellegű a kötődés. A fájdalmas az gyógyítandó és bika erős láncokkal karmikus. A szeretet-szerelem alapú pedig tisztán lágyan összefonódó. A bántó történetek megtörténnek, szinte mondhatnám akkor is, ha nem akarod..., eljönnek érted, ha van benned erre kiskapu, azaz történtek veled ilyenek. Addig a tiszta szeretet-szerelem alapúak szabad választással jönnek létre.

Vannak hosszabb, rögösebb és macerásabb utak: pl. meditációval, önvizsgáló módszerekkel, ahol egyedül jutsz el A-ból B-be. Az ilyen erőteljesebb történeteknél nem javaslom az egyedüli utazásokat.

boldogsagos-oldott-kapcsolatok.jpgEz az szituáció, amit szakemberre kell bízni. Feltárni, feloldani és utána már lehet olyan módszereket követni, ami segít a gyógyulásban, változásban, és folyamatos nyitásban, fejlődésben :)

Nekem is vannak időnként olyan saját sztorijaim, amihez segítséget kérek. Saját magammal nehéz objektívnek lenni. Külső szem többet lát :D 

Ha épp ilyen helyzetben csücsültök, ezt élitek és nem tudjátok merre tovább, akkor tegyétek meg azt a lépést! Keressetek fel engem vagy más hasonlóval foglalkozó szakembert és induljatok el! Dolgozzátok fel ezeket a múltbéli fájdalmakat, lenyomatokat, mert a feldolgozatlan emlékek ott lappanganak a mélyben folyton arra várva mikor támadjanak, mikor feszüljenek, robbanjanak...

Amennyiben belső nyomozásra, reinkarnációs kutatásra, karma oldásra, kapcsolati térképezésre és megoldásokra, segítségre lenne szükséged, keress fel itt e-mailben >>> takacs.janos.istvan@gmail.com

Szeretettel,

Jani

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr3714358787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása