Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Idegenek a hálószobádban? Roswell visszakacsint

Előző hét végén beígértem, hogy előző életek, reinkarnáció, generációs történetek és idegen lények is szóba fognak kerülni a héten. Ma van a roswelli UFO baleset 66. évfordulója, ezért ez most egy furcsa véletlen, hiszen erről nem tudtam előre, csak akkor jöttem rá, amikor megláttam a google mai kis UFO játékát roswell kapcsán (írjad be a böngészőbe, hogy www.google.com és nézd meg mit találsz! Csak a mai napon 2013. 07. 08-án működik)

ufo-idegen.jpgAz utóbbi pár hétben, sőt lassan pár hónapban újra elkezdtek környékezni a földönkívüli történetek minden irányból, amiről azt kezdem feltételezni, hogy nem véletlenül. Az utcán, a moziban, a kezeléseken, a reinkarnációs utaztatásokon, a Facebook megosztott videói között és még megannyi helyen. Volt már párszor ilyen időszak, és ez mindig egyfajta érzelmi szintváltást hozott emberek ezreinek, vagy akár millióinak is. Tudod nem sok olyan dolog van az életben, ami ennyire erősen kitart bennem belül, mint az, hogy léteznek rajtunk kívül intelligens létformák az Univerzum más területein is (nem csak a Földön). Sőt mióta az eszemet tudom és tapasztaltam furcsa dolgokat, azóta azt érzékelem, hogy itt a Földön sem vagyunk egyedül ezzel, hisz annyira sok dimenzió réteg fedi egymást itt is, hogy aki érzékeny erre tudja: van itt rajtunk kívül más is.

De ne is haladjunk ennyire előre. A földönkívüli témát azért hozom elő időről időre, mert rengeteg embernek van ezzel problémája és nem azért, mert hitetlen, hanem azért, mert tapasztalt már ilyet több alkalommal, mondjuk gyermekkorában, de körülötte senki sem fogadta ezt el, így vagy ki sem derült a környezete számára, vagy kiderült, de kiröhögték. Innentől kezdve elgondolkodtató, hogy hány ember lehet a Földön, aki ott él a fájdalmas emlékkel és elzárja mások elöl, nehogy közröhej tárgyává tegye magát.

Lehet épp te is átéltél már olyan találkozást, ami miatt sokan pszichiátriára kerültek és próbálják elhitetni velük, hogy ez csupán hallucináció és téves, irreális képek. Szerinted, aki ilyet átél és ilyet tapasztal, az őrült és bolond? Biztosan van ilyen eset is, de én eddig azt tapasztaltam, hogy rengeteg olyan eset van, ahol nagyon is normális emberekről, egészséges kapcsolatban élő családokról beszélünk és mégis megtörténik a furcsa találkozás.

Miért épp a hálószobát írtam? Az idegenek szeretnek sötétben érkezni, bár nekem már volt szerencsém hozzájuk több ízben fényes nappal is ilyenekhez.

Leírok egy rövid történetet, ahol egy hölgy a főszereplő, nevezzük őt Enikőnek. Enikő azzal keresett fel engem, hogy ne nevessem ki, és ne ítéljem el, de vele valami nagyon furcsa történt évekkel ezelőtt és azóta folyamatosan nem hagyja nyugodni őt.

idegen-haloszobaban.jpg"Lassan az őrületbe kergetnek ezek a látomások, vagy találkozások, nem is tudom hogy nevezzem őket" - folytatta. Ezt még csak a telefonban mondtam el pár mondatban, és megkértem keressen fel élőben is, mert teljesen jó helyen jár a témával, meg kell beszélni és helyretenni a fejében a dolgokat, mert ettől tényleg meg lehet őrülni és idegileg kikészülni. Tulajdonképpen egy ilyen találkozás is megterhelő tud lenni az emberi agy és idegrendszer számára, de ha rendszeresen látogatnak valakit, akkor az totál kikészítheti az ember belső rendszerét - főleg, ha nem tudja hova tenni a történteket. Gondolj csak bele, már egy sima párkapcsolati problémától, bizonytalanságtól hogy ki tud készülni az ember. Mi van akkor, ha olyannal találkozol, amit nem is igazán tudsz megbeszélni másokkal? Sok ilyen manapság még elhallgatott téma van, egy ilyen a földönkívüliek témája, de akár ide sorolhatjuk a szellemeket, energiákat, démonokat stb. Sőt, akár Isten jelenlétét is.

Szerintem, ha összeszednénk azokat az embereket, akik önmagukban elfojtják a sok ilyen jellegű élményt és összefognánk őket, akkor összejönne egy nagyobb tömeg szerte a világon.

Visszatérve Enikőre. Elmesélte, hogy gyakran meglátogatják őt és nem a hagyományos szürkés bőrű nagy szemű lények, hanem ez sokkal inkább fekete, maga, pikkelyszerű bőrrel élő inkább hüllőre hasonlító furcsa népcsoport. Járt már pszichológusnál és különféle vizsgálatokon, de mindenütt megállapították, hogy negatívak az eredményei, azaz egészséges, sehol semmi gond. Persze azt nem árulta el, hogy miért kellett a vizsgálat, akkor lehet már a pszichiátrián csücsülne, mint ápolásra szoruló beteg...

Enikő ágya mellett gyakran megjelentek ilyen fekete lények. Nem látszott rajtuk milyen neműek, mintha ruha se lett volna rajtuk, vagy ha igen, akkor nagyon testhez simuló. Volt, amikor egy, volt, amikor akár csoportos látogatás volt nála, ami úgy nézett ki, mint egy kórházi látogatás. Ő volt a "beteg", akit körbeálltak az idegenek és figyelték, vizsgálták, megérintették, időnként leblokkolták. Azt tudni kell, hogy az idegen blokkolásnak a legnagyobb része kezdetben nem külső behatás, tehát nem tesznek semmit az emberrel, egyszerűen csupán az ijedtségtől leblokkol mindenféle mozgást az emberi test, a tudatalatti. Ez a szabályzás látszólag megvédhet, de tulajdonképpen átmenetileg megbénít. Enikő is így járt kezdetben, amitől még inkább nőtt a félelme.

idegen-gyogyitas.jpgNem beszéltek hozzá, csak jelen voltak és mindig földöntúli lebegést érzett a testében, lelkében. Tulajdonképpen fura módon egy idő után megnyugtatta őt ez a sok látogatás, jól érezte magát tőle. Volt a petefészkén egy csomó ciszta, amit csak műtéti úton tudtak volna eltávolítani az orvosok és mondták ez nem is fog szétpukkanni, eltűnni. Már a második látogatás után érezte, hogy könnyebb a hasa és mivel volt orvos rokona, aki segíthetett neki, megnézték és csodák csodájára eltűnt a hasából az a ciszta csoport. Azt tudni kell az ilyen találkozásokról, hogy olyan energiával bírnak a látogatóink, melynek már pusztán a jelenlétében létezni is felemelő és gyógyító jellegű lehet, tehát kaphatott olyan segítő energiát tőlük, melyben az emberi alacsony rezgésű betegség, gyulladás nem tudott tovább burjánzani és élni...

Összefoglalva: Enikő már attól megnyugodott, hogy elmesélhette ezt nekem és nem néztem hülyének, sőt beavattam abba, hogy sok ilyen ember van a világban, sokan jártak is nálam, és én magam is éltem már át ilyen találkozásokat. Ez teljesen normális, és egy valamit ne felejtsünk el soha: maradjunk a Földön!!! Azaz nem szabad elszállni, nem szabad híresztelni és nem szabad "menőzni" ezzel, hiszen hamar visszájára sülhet el az egész. A világban ez nem egy elfogadott dolog, bár már sok helyen próbálnak róla kommunikálni, készülnek filmek, könyvek. Ettől függetlenül még államilag ez nem elfogadott, egyelőre csend van a témában hivatalosan.

Ez nem jelenti azt természetesen, hogy nem létezik. Sok minden létezik már évtizedek óta, amiről nem fogunk egy darabig hallani, de már rég VAN és HASZNÁLJÁK. Ezt a legtöbb ember tudja már, hogy a gyógyszeripar, a hadügy mindig előrébb járt 30-50 évvel. Ez nem csak azért, mert ebbe ölnek a legtöbb energiát és pénzt, hanem azért is, mert a védelemhez (a vezetők szerint) szükséges a titkolózás és a folyamatos fejlesztés.

Mi lett Enikővel? Már a velem való találkozás előtt elkezdett alternatív gyógymódokkal foglalkozni, de utána még inkább megerősítettem abban, hogy aki ilyen élményekkel él, annak jót tesz, ha foglalkozik valamilyen szociális munkával, segítő tevékenységgel, gyógyítással stb. Ezzel használhatja a saját energiáját, a tapasztalatait és továbbléphet végre pozitív irányba, hiszen ő egészséges és végre mert is erről beszélni.

Veled történt már ilyen? Mernél róla beszélni? Ha nem, akkor mi tart vissza?

idegen-arc.jpgA folytatásban olvashatsz majd arról, hogy milyen tapasztalatokat gyűjtöttem össze eddig az ilyen idegen lényekkel kapcsolatos kezelések alatt, regressziós foglalkozások idején és milyen összefüggés van a mostani illetve a korábbi életek között, ha az idegeneket is szóba hozzuk. Belegondoltál már abba, hogy ha valaki ebben az életében idegenekkel találkozik, vagy megérinti ez az egész, akkor az akár már korábbi életben is ott lehetett, vagy akár generációról generációra kiválasztott családban éltél? Belegondoltál már abba, hogy akár más világban is élhettél már, nem csak a Földön?

Ne feledd: jobb beszélni róla és feldolgozni, mint titokban tartani és elfojtani. Az elfojtások belülről rombolnak, szétszednek és megölhetnek. Támogassuk az élőt és legyünk egészségesek! :)

Szép napot kívánok,

TJI, a Tudatalatti Detektív

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr705395647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása