Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Álmaidban érzed őket - Lélektársak, ikerlelkek érintése
Sokat álmodom a lélektársammal, ikerlelkemmel...Ebben az életben nem találkoztunk még...de meggyőződésem, hogy őt érzem. Ő is érezheti ezt?
Nem tudod merre haladj, hogy gondolj rá, mit érezz....hogyan viszonyulj. Az álmaid igazat mondanak? Az érzéseid melletted állnak, vagy csak elhiteted magaddal...ezért ez a szívszorító érzés mikor eszedbe jutnak? Vajon ha igaz, akkor miért érzel folyton hatalmas űrt?
 
Rengetegen számoltatok már be nekem arról az egyéni foglalkozásokon, de még csoportoson is, hogy érzitek a lelki társatokat, ikerlelketeket. Itt most csak arról fogok picit beszélni, azokról az esetekről, amikor fizikailag nem történt meg a találkozás. Érzed, álmodsz róla, a lényedben ott mozog, látod őt, megérint az energiája, DE még nem jött szembe ebben az életedben.

Számomra egy izgalmas téma, mert ennyire erőteljes érzetet ritkán hoz bármi. Ennyire szenvedélyesen kevés dologhoz lehet ragaszkodni...Amikor azt mondod: "én biztos vagyok benne, hogy ő az. Érzem, tudom..."

Az ikerlelkekről már többször írtam, és szeretném most újra az iker témát felhozni. Ehhez most hozzákapcsolnám a fizikai iker témát is. Azokról az iker-kapcsolatokról beszélek, amelyek sajnálatos módon már magzati korban megszakadtak. Az ikertestvér elvesztése, ami hatalmas űrt, és mély sebeket hordoz magában.

 

HOGYAN KAPCSOLÓDIK EZ AZ IKERLÉLEK TÉMÁHOZ?

Mindjárt elmondom... Az elveszített, eltávozott ikreddel (vagy ikreiddel) együtt egy burokban, egy pocakban voltatok. Gondolj csak bele! Milyen érzés lehet az, amikor egy helyen növekedtek, mondjuk még erősebb, ha egypetéjűek is vagytok, aztán egyik pillanatról a másikra csak TE MARADSZ ÉLETBEN. Te hogy éreznéd magad itt az életben, ha a hozzád közelálló személyek hirtelen eltűnnének...örökre ebből az életből? Te maradnál életben és nem tehetnél semmit? Szívsajdító, lélekbemaró, fájdalmas és mély teher...

Az ikerlélek kapcsolódás és sztorik hasonlatosak ehhez, csak lélekszinten zajlanak.

Olyan lélekpárok, lélekcsoportok, akik tulajdonságaik, származásuk alapján hasonlatosak egymáshoz. Lehet azonos helyről jöttetek, ugyanabból a "lélekfaluból", bolygóról, hasonló vagy azonos életfeladattal, célokkal.

Az IKERLÉLEK kifejezést a megérzéseimre és tapasztalásaimra hagyatkozva azért teremtették meg, hogy kézzelfoghatóvá váljon egy olyan életérzés, ami testi szinten is közelítően leírható, de teljes valójában CSAK lélek szinten megélhető, érezhető, érthető...

Rengeteg olyan mese és tévhit terjeng, amibe a sérüléseit hordozó ikerlélek könnyen belekapaszkodhat. Szerinted? Képzeld el mennyire fájdalmas egy ilyen tátongó űr, fájdalmas, hiányzik valami...és közben látsz egy olyan szakértői véleményt, miszerint "nektek biztosan együtt kell lennetek. Ám, ha nem sikerül, akkor elrontottátok, ti vagytok a hibásak..."

x-nem.jpgTÉVEDÉS! HATALMAS TÉVEDÉS!

Belegondoltál már abba, hogy mi van, ha csupán elhittél valami marhaságot, hazugságot, más tapasztalatát és magadénak hitted? Mi van, ha azok CSAK ÉS KIZÁRÓLAG RÁ ÉRVÉNYESEK? Van ilyen.
Nézd végig az életed! Van, amit te jónak érzel és van, amit egy másik ember rossznak érez. Pedig ugyanarról beszéltek. Akkor hogy van ez? Miért ne lenne az ikerlélek témával is így?

MINDENKI SZTORIJA EGYEDI! A TE ÉLETED IS EGYEDI!

Léteznek hasonlatosságok, léteznek mintázatok, sablonok, amibe időnként igyekszel belemászni, magadévá tenni, de ennek egyetlen oka van csupán= NEM TUDOD, NEM ISMERED A VALÓDI VÁLASZT, A VALÓSÁGOT és ezért ahelyett, hogy befelé figyelnél és megvárnád az igazi megvilágosodást, a tudatos választ, helyette magadra veszed az írások, könyvek, "okosok" szövegeit.
Ja és lehet felmerül a gondolat benned, ezt olvasva, hogy "na megint egy okos", de egy valamit ne feledjünk. Amit itt írok az arra sarkall téged, arra igyekszem motiválni a figyelmedet, hogy vedd észre: a válaszok benned vannak.
ikrek-pocakban.jpgSenki élő ember, semmilyen könyv, semmilyen videó nem fogja megmondani neked, hogy a te kapcsolataidban mi van. Arról tudok mesélni, hogy Zsuzsinál, Katinál, Petinél stb. hogy volt. És arról is, hogy Timinél, Andinál, Sanyinál hogy zajlott. De ők egytől egyig más és más élettörténetet, kódot adtak át nekem.
EGY HASONLÓSÁG VOLT bennük. Mindegyikük lélektárs és ikerlélek sztorit hozott nekem.
Legalábbis volt közöttük, ami tényleg valójában az volt. Volt közöttük, akik csak azt hitték, hogy azt élték meg. Mert ez egy divatos valami. Divatos, mert jól hangzik. Divatos, mert arra az egyszerű vágyra épül, ami mindenkiben ott van: VÁGYAKOZOM EGY OLYAN LÉLEKRE, AKI IMÁD, SZERET ÉS HASONLATOS HOZZÁM, AKI ÚGY SZERET, MINT ÉN...
Ki más, mint egy ikerlélek.
Nem keverném össze az ikerlélek kapcsolatot azzal, amikor CSAK AZT HISZEM, hogy abban vagyok...
Tudni és ámítani nem ugyanaz.
Na és most visszakacsintanék picit az ikertestvér elvesztésére. Egy olyan elvesztés érzés, ami ráadásul egy olyan korszakból jön, amikor elvileg senki sem tudatos. Tehát olyan, mintha kint lebegnél a köztes létben (magzati kor) és közben elveszíted egy fontos testrészedet. Tudod és érzed, hogy fontos volt, az életed, a lényed része volt, szinte egyek voltatok, de már nincs. Sőt, még az is lehet, hogy miattad halt meg, hisz te életben maradtál.
Az élet ilyen. Egyik fenn marad, másik lesüllyed...
Hatalmas lyukat szakított a lelkedben. És a testkódban.

ÉS ITT JÖN A CSAVAR AZ ESEMÉNYEKBEN.

Mindez csupán azért, hogy bonyolultabb legyen (és egyben izgalmas is az önismereti fejlődés):
Találkozol valakivel, vagy álmodsz valakiről, akihez földöntúli erő vonz. Meggyőződésed lesz, hogy Ő AZ, IGEN!!!Ő AZ!!!! Itt válik ketté ez az út. Ha ikervesztésed volt már fizikailag (vagy számodra nagyon fontos személyt vesztettél el ebben az életben), akkor bekapcsol itt is az ikerlélek energia, mert hasonlatosak. Hasonló, de nem ugyanaz.
Ha nem volt ikervesztésed, akkor is elég izmos megtapasztalásban lesz részed, de picit nagyobb az esély rá, hogy fizikailag nem teremtesz fájdalmakat...

ÉREZHETED TÉNYLEG A VALÓDI IKERLELKED,
AKKOR, HA NEM IS TALÁLKOZTATOK MÉG?

ikerlelek-ikerlang.gifIgen. Hasonló tulajdonságok vonatkoznak ide is, mint amit a fizikai egypetéjű ikrekre mondanak. Még a Föld két végén is érezhetik egymást, láthatják, álmodhatnak egymással.
Ez nem is problémás egészen addig, amíg nem válik ez a kép, ez a belső mozizás a rögeszméddé, amikor már nem tudsz szabadulni tőle. Még kellemetlenebb, ha épp egy párkapcsolat, házasság közben kerülsz ebbe a szituba.

Mit lehet ezzel tenni?!

Nincs sablon jövőkép ezekre. Lehettek együtt, lehettek külön, lehettek múzsák, lehettek gyorsító és lassító tényező a másik életében. Egy biztos: hatással lesztek egymásra közelről és távolról is.

Az ikerlelkek feladata lehet az is, hogy felhívják a figyelmet a meglévő kapcsolatok hiányosságaira, és gyengeségeire. Ezt sokan sokféleképpen értelmeznek. Vajon te hogy értelmezed? Úgy, hogy nem passzoltok? Vagy úgy, hogy észreveszed min változtassatok? Természetesen mindezt hideg fejjel IS mérlegelve, eltávolodva az érzelmektől, fájdalmaktól. Mert becsapós lehet. Egy fizikailag érinthetetlen ideális ikerlélek energia olyan, mint egy angyali érintés, vagy egy bódult állapot...Nem tiszta, és huncut dolgokra képes.

MIT TENNÉK ÉN?

belso-forras-toltodes-befele-figyeles.gifMindenképpen egyfajta befelé figyelésre ösztönöz. Leállít, lelassít és feszültséget okoz. NEM ENGED ÍGY TOVÁBB! Nincs előre megírva az életed, ezt ne feledd! Dönthetsz így és dönthetsz úgy!
Megint egy kamu és manipuláció, amikor azt akarja veled bárki elhitetni, hogy ENNEK ÍGY KELL TÖRTÉNNIE, így kellett, úgy kellett, ez volt az egyetlen út, és nincs más választásotok...
ÁH, lúdbőr, vörösödik az arc és ideg....

NE HIGGY EZEKNEK AZ ÁLLÍTÁSOKNAK! Mindig van lehetőséged arra, hogy dönts! Mindig dönthetsz másképp. Változtathatsz, átérezheted, átváltoztathatod a körülményeket. Erről szól a fejlődés, szabad akarat és az önismeret.

RAJTAD ÁLL MIRE HASZNÁLOD ezeket a történeteket! Belemész és szétomlik az életed? Őrületbe kergeted magad, hogy ráállsz egy álomképre, de a valós életed megáll? Vagy szeretettel befogadod ezt az élményt és ÉLED TOVÁBB azt, AMI VAN?
Én két dolgot tennék ilyen helyzetben (és tettem is).
A belsőmet megkérdeztem, meditálva, hogy mi ez, ki ez és ha jön, várom...
Leengedtem a védőfalaimat és beengedtem az érzést, élményt.
Ezzel elmúlt a külső és belső feszültség.
Azt nem mondom, hogy amíg eljutottam idáig az egy csodás nyugis állapot volt. Fájt, vergődtem, szét agyaltam magam, bizonytalankodtam, álmatlan éjszakáim is voltak...nem tudtam hova forduljak. Aztán jött a befordulás. BEFELÉ FÓKUSZÁLÁS. Nem volt más irány. A válasz bennem van, mondtam magamnak is.
Nekem is vannak segítőim, így tudok objektív maradni :)


Arra biztatlak téged is, hogy akár egyedül, akár külsős segítővel is haladsz az önismereti úton, MINDENKÉPP befelé vezet az út. A válaszok benned vannak! Nem kívül, nem másoknál.
Az az igazi külső segítő, aki abban segít, hogy te magad rájöjj a válaszaidra. Nem az, aki mindent a szádba ad, és készen teszi eléd. Utóbbi is csodás dolog, de az csupán a segítő tapasztalata, nem a tiéd. Ideig óráig felemelhet, de aztán még fájdalmasabb lesz az űr, amit maga  után hagy, mert nem tudod meglépni azt.

ITT AZ IDŐ, NYOMOZZUK KI,
HOGY NÁLAD MI A HELYZET!
KÉSZEN ÁLLSZ A BELSŐ UTAZÁSRA?

ITT KERESS FEL, ÍRJ NEKEM A TÖRTÉNETEDDEL: takacs.janos.istvan@gmail.com
Holnap jön!!! Fontos bejelentés...Remélem tetszeni fog. Már nagyon izgulok mit fogsz hozzá szólni!!!

Addig is csodás napot kívánok! És emlékezz: NE HAGYD MAGAD BEFOLYÁSOLNI! Ébredj fel és magadtól kérdezd meg mit akarsz valójában, mit érzel valójában! Az ehhez kapcsolódó segítő is meg fog jelenni az életedben, hisz te irányítod a fókuszt :)

Szeretettel,
Jani >>> takacs.janos.istvan@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr5814379026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása