Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

NINCS MIT SZÉPÍTENI - a féltékenység mérgező!

feltekenyseg.jpg

NINCS MIT SZÉPÍTENI - A FÉLTÉKENYSÉG MÉRGEZŐ!

Nevezhetjük úgy, hogy önbizalomhiány, nevezhetjük úgy, hogy jótékony féltés, ami mögött jóindulat van. Mondhatjuk azt is, hogy valójában mindent a szeretet motivál és szeretetből vagy féltékeny. De tudod mit? Ez mind csak önámítás és illúzió. A féltékenységből én még nem láttam soha "kellemes" fajtát és olyat se, ami bármitől megmentett volna (kivéve, ha a boldogságtól ment meg, de az szintén nem egészséges). Akkor miért próbálja mégis sok ember megmagyarázni, hogy "oh ez jó és valójában csak érted teszem, érted érzem ezt..."????? És még valami: a féltést ne keverjük a féltékenységgel, mert ha féltésből mondod a szeretteidnek, hogy "öltözz fel, mert hideg van" vagy "sötétben vigyázz és ne járkálj arrafelé, veszélyes", az más, mintha mindenbe beleütöd az orrod, mindenbe belekötsz RETTEGVE attól, hogy elveszíted a másikat.

Közben épp azzal tudod a leginkább elveszíteni, távol tolni magadtól, ha nem bízol! Ne feledd!

Add tovább és lájkolj, ha egyetértesz!

TJI, a Tudatalatti Detektív

https://www.facebook.com/Online.Tudatalatti.Detektiv

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr1005328801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása