Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Kis hétköznapi mágia

Átok, mágia, rontás, megszállottság, rátelepedés. Mindig azt a kérdést teszik fel először az emberek, hogy "miért van rajtam? Miért csinálta ezt velem XY? Miért tette rám?" mi van, ha rosszul teszed fel a kérdést?
Amíg a "támadódat" akarod megérteni, addig hagyod, hogy mások irányítsanak és ráadásul magadra is veszed az ő negatív bántó energiáit.

Mi van, ha végre arra fókuszálsz, hogy az örömet felhozd, átéld = vállald a felelősséget magadért?! Ha magadra koncentrálsz, vállalod. Ha másokra keresed folyton a "miérteket", akkor magadat szivatod...ja és ők elérik, amit akartak.

Mit választasz? Szabad lélek, szabad szív, öröm? Vagy szenvedő önszivatás?

Csodás napokat kívánok
Jani

www.tudatalatti-detektiv.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr4612691287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása