Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Ez miatta van!!!!! - vagy mégsem?

VIGYÁZAT, ERŐS TÚLZÁSOK KÖVETKEZNEK!


mutato-te-voltal-miattad.jpgAzért tartasz itt, mert a szomszéd mindig beszólogat neked. És azért, mert a magyar kormány szétlopta az országot. Na meg azért, mert rettentő nehéz itt a helyzet, lásd mennyire sokan mennek és hagyják el hazánkat...Az előző kapcsolataid is tehetnek róla, hogy ilyen rossz most a lelki állapotod. Plusz még a családodat meg is átkozták a boszorkányok, cigány rosszakarók, előző életből jött koboldok és még ki tudja kik...


FENÉKET!


Ezt hívják kifogásoknak, felelősséghárításnak és önámításnak.
Egy a lényeg: mindegyik hazugság.
Az életedbe minden azért jött, mert te hívtad, kérted, választottad és beengedted! Tanulságos így visszanézni, hogy mennyi dolgot próbáltál eddig másokra hárítani, mennyi történetet igyekeztél másokra kenni...Közben egy rettentő fontos dolgot elfelejtettél! Amikor hárítasz és másokra kened, akkor saját magadat mented meg a változásoktól, a megújulástól és végső soron a boldogságtól is.

Elgondolkodtató...
Mondhatsz nemet a szomszédnak? SIMÁN.
Elgyászolhatod a régi kapcsolataidat, hogy feldolgozd a régi csalódásokat? IGEN, még szép.
Megtalálhatod ebben az országban is azokat a lehetőségeket, amik számodra boldogságot hoznak? IGEN, ha erre fókuszálsz, nem is kell sokat keresgélned.
Kiléphetsz a sorozatos balszerencséből, átkozott helyzetekből? ÍGY VAN, fókuszálás kérdése és meg kell értened az energiák működését, a szellemi törvényeket.

Összefoglalom...
KITŐL FÜGG EZ AZ EGÉSZ?
A TE ÉLETED TŐLED FÜGG!
AZ ÉN ÉLETEM TŐLEM FÜGG!

Tehetek azért, ami velem történik. Nem csak róla, hanem ÉRTE is tehetek. Fontos. Ha leragadsz a "tehetek róla" gondolkodásban, akkor bűntudat marad csupán, ami szintén egy hosszútávú ámítás azért, hogy semmit se cselekedj!

Mit választasz ma? Mit választasz magadnak, magadért, hogy másokkal is boldogabb lehess?

Szép napot kívánok és kellemes megosztásokat 
Jani
www.tudatalatti-detektiv.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr6512691273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása