Kezdő Lökés a Tudatalatti Detektívtől

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Tesztek, terápiák, önismereti foglalkozások
Tesztek, terápiák, önismereti foglalkozások

meditativ-termeszetes-kezdo-lokes-onismereti.JPGRengeteget gondolkodtam, meditáltam az utóbbi hetekben azon, hogy a közösségi média, on-line élet mennyire felpezsdült. Sokan tartanak is attól, hogy teljesen átalakul az emberiség (vagy már át is alakult). Hozzátapadunk a laptophoz, okostelefonhoz, táblagépekhez és a normális emberi kapcsolataink sínylik meg. Aztán kicsit tovább haladtam ezen a szálon és az jutott eszembe, hogy ez a magánéletben és az üzleti életben is változásokat hozott. Minden, amit mutatunk ...

Egy ágyban a laptoppal - Beszélgetések külföldön élő magyarokkal 4. rész
Egy ágyban a laptoppal - Beszélgetések külföldön élő magyarokkal 4. rész

csok-online-tavkapcsolat.jpgMikor találkozunk? Mikor látlak? Nincs 5 perced, hogy láss? Oh már csak 6 hét és 3 nap, számolom a perceket, hogy újra lássalak. Érezted már? Voltál már ilyen kapcsolatban? Ha igen, akkor te is tudod mennyire fájdalmas, félelmetes, feszültséggel teli, elbizonytalanító és kilátástalan tud lenni. Persze sokan mondják, hogy ez összehozza még jobban a két embert, hiszen ha távol éltek egymástól, akkor nem sok lehetőség adódik az érintkezésre: írás, és beszéd, ...

Csak szexre kellek - Beszélgetések külföldön élő magyarokkal 3. rész
Csak szexre kellek - Beszélgetések külföldön élő magyarokkal 3. rész

Amikor úgy döntöttem írok a fent említett témáról "csak szexre kellek", akkor sóhajtanom kellett egy mélyet. Nehéz téma. Amit most fejtegetek majd, az sok éves tapasztalat és élmények esszenciája. Abból merítek majd, amit eddig tőletek külföldön élő magyaroktól tapasztalhattam, amit nekem elmeséltetek. Ehhez hozzátettem saját emlékeimet és véleményemet.

szexre-kellesz.jpg

Úgy tapasztaltam eddig, hogy minden költözés traumát jelent az emberi lény számára. Már az is ...

Intimitás, együttlétek - Beszélgetések külföldön élő magyarokkal 2. rész
Intimitás, együttlétek - Beszélgetések külföldön élő magyarokkal 2. rész
Lassan 14+ éve foglalkozom online segítéssel is, Skype-n keresztül tanácsadásokat, belső utazásokat vezetek és van egy probléma kör, aminek úgy érzem fontos, hogy kellő időt szenteljünk.
 
intim-egyutt.jpg
Szex . Szexualitás. Szeretkezés. Intimitás. Kinek hogy tetszik.
A probléma, ami a felsoroltakhoz kötődik földrajzi helytől független, hiszen bárhol is legyél a Földön és egészséges életet szeretnél élni, akkor szeretnéd napi-heti szinten megélni a ...
Kiköltöztem a párom miatt - Beszélgetések külföldön élő magyarokkal 1. rész
Kiköltöztem a párom miatt - Beszélgetések külföldön élő magyarokkal 1. rész

Feladtam az eddigi életem, kiköltöztem a párom miatt

koltozes-masik-orszagba.jpgA minap felkeresett egy hölgy e-mailen (továbbiakban Anikó), és azt kérte tőlem szinte könyörögve, hogy segítsek neki, mert már az őrület kerülgeti.

Miután megnéztem miről szól a története, utána mondtam, hogy vállalom az ügyét. Mivel személyesen nem tudott felkeresni Budapesten, ezért a Skype-s beszélgetés választottuk.

...
Lehet TE is leragadtál valahol, valamikor, valakinél, de nem is tudsz róla?
Lehet TE is leragadtál valahol, valamikor, valakinél, de nem is tudsz róla?
arc-no-ferfi.pngMostanában sokan foglalkozunk a szokásokkal, szokások megváltoztatásával, működésével, hátterével itthon és akkor ugrott be egy érdekes dolog. Mondhatnám sugallatnak is. Persze mondanom sem kell ezzel egy időben az elmúlt hetekben rengeteg olyan e-mailt kaptam, amelyben valamilyen módon az elengedés volt a téma. Elengedés, továbblépés, új élet, újrakezdés, új kapcsolat... És ami ezzel jár.
Feltettem a kérdést magamban, hogy mi van akkor, ha ...
Örömfotózás - ÖRÖM és még egy kis örömteli öröm :D
Örömfotózás - ÖRÖM és még egy kis örömteli öröm :D

TUDOD MI a vergődés ellenszere?

 

Túl sok időd van agyalni. Az agyalás pedig folyton eltereli a figyelmedet a valóban fontos dolgokról?! Na igen. És ugye tudod, hogy amire a legtöbbet figyelsz, az fog megvalósulni, hisz azt teremted?! Biztosan sejted, hisz szinte már a csapból is ez a hatalmas "teremtési titok" ömlik...

Mit tehetsz, hogy ezt a félreáramoltatott energiádat az unalom és szétszóródás helyett a saját örömed, boldogságod, bőséged medrébe ...

Önismereti és önfejlesztő fotózás - így látom én a lencsén keresztül és azon is túl
Önismereti és önfejlesztő fotózás - így látom én a lencsén keresztül és azon is túl

kinti-teli-onismereti-fotozas-minta2.jpgElkészültem, mindjárt kezdünk. Fotózás előtt mindig ráhangolódom a témára, és első sorban a modellemre.

A képalkotás érzékeny téma mindenki számára, teljesen mindegy, hogy a kamera melyik oldalán állunk, esetleg nézők vagyunk csupán. Valami maradandót varázsolunk, egy lenyomatot a testről és lélekről.

Számomra a fényképezés többféle utat is jelent.

 

Címszavakban:

Önismeret. Kíváncsiság. Szépség. Csoda. Alkotás. Szenvedély. ...

Emlékszem rád! Ez a kapcsolódás régebbi időkbe nyúlik vissza
Emlékszem rád! Ez a kapcsolódás régebbi időkbe nyúlik vissza

titokzatos-idegen-honnan-jott.jpg"Furcsa bevillanó képek, érzések, energia hullámzások lettek rajtam úrrá. Álmodtam vele, de nem tudtam hova tenni ezt az egészet." - kezdte Kati, mikor felkeresett engem. "Jani, napról napra egyre erősebb lett bennem a félelem, hogy kezdek megőrülni. Ki ez a férfi? Persze tudom azt mondanád erre poénosan, hogy ő Péter... De tudod mire gondolok. Miért jött az életembe? Miért álmodom vele? Miért álmodtam már a találkozásunk előtt is? Miért ez a hatalmas ...

Ikerlélek és lélektárs meditációval közelebb kerülhetsz a társadhoz?
Ikerlélek és lélektárs meditációval közelebb kerülhetsz a társadhoz?

fokuszalj-magadra.jpgEngem is sokáig foglalkoztatott a téma régebben, hogy milyen módon kerülhetek közelebb azokhoz az emberekhez, akik számomra boldogságot hozhatnak, valamint akik számára én is a legtöbbet adhatom szeretettel, nyitottsággal, bőséggel. Saját bőrömön tapasztalva arra jöttem rá, hogy a legjobban azok a gyakorlatok működnek, melyek a lelkünket, elménket fókuszálják, hangolják.

Bizonyára sokan használtatok még régen olyan rádiót, amelyen az állomásokat úgy ...

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként tevékenykedem és segítem az engem felkereső embereket immár több, mint 17 éve. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :) Ha kezdő lökésre van szükséged, keress bátran!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:
nyomozas@tudatalatti-detektiv.hu

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:
tjicasting@gmail.com