Kezdő Lökés a Tudatalatti Detektívtől

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Örömfotózás - ÖRÖM és még egy kis örömteli öröm :D
Örömfotózás - ÖRÖM és még egy kis örömteli öröm :D

TUDOD MI a vergődés ellenszere?

 

Túl sok időd van agyalni. Az agyalás pedig folyton eltereli a figyelmedet a valóban fontos dolgokról?! Na igen. És ugye tudod, hogy amire a legtöbbet figyelsz, az fog megvalósulni, hisz azt teremted?! Biztosan sejted, hisz szinte már a csapból is ez a hatalmas "teremtési titok" ömlik...

Mit tehetsz, hogy ezt a félreáramoltatott energiádat az unalom és szétszóródás helyett a saját örömed, boldogságod, bőséged medrébe ...

Önismereti és önfejlesztő fotózás - így látom én a lencsén keresztül és azon is túl
Önismereti és önfejlesztő fotózás - így látom én a lencsén keresztül és azon is túl

kinti-teli-onismereti-fotozas-minta2.jpgElkészültem, mindjárt kezdünk. Fotózás előtt mindig ráhangolódom a témára, és első sorban a modellemre.

A képalkotás érzékeny téma mindenki számára, teljesen mindegy, hogy a kamera melyik oldalán állunk, esetleg nézők vagyunk csupán. Valami maradandót varázsolunk, egy lenyomatot a testről és lélekről.

Számomra a fényképezés többféle utat is jelent.

 

Címszavakban:

Önismeret. Kíváncsiság. Szépség. Csoda. Alkotás. Szenvedély. ...

Emlékszem rád! Ez a kapcsolódás régebbi időkbe nyúlik vissza
Emlékszem rád! Ez a kapcsolódás régebbi időkbe nyúlik vissza

titokzatos-idegen-honnan-jott.jpg"Furcsa bevillanó képek, érzések, energia hullámzások lettek rajtam úrrá. Álmodtam vele, de nem tudtam hova tenni ezt az egészet." - kezdte Kati, mikor felkeresett engem. "Jani, napról napra egyre erősebb lett bennem a félelem, hogy kezdek megőrülni. Ki ez a férfi? Persze tudom azt mondanád erre poénosan, hogy ő Péter... De tudod mire gondolok. Miért jött az életembe? Miért álmodom vele? Miért álmodtam már a találkozásunk előtt is? Miért ez a hatalmas ...

Ikerlélek és lélektárs meditációval közelebb kerülhetsz a társadhoz?
Ikerlélek és lélektárs meditációval közelebb kerülhetsz a társadhoz?

fokuszalj-magadra.jpgEngem is sokáig foglalkoztatott a téma régebben, hogy milyen módon kerülhetek közelebb azokhoz az emberekhez, akik számomra boldogságot hozhatnak, valamint akik számára én is a legtöbbet adhatom szeretettel, nyitottsággal, bőséggel. Saját bőrömön tapasztalva arra jöttem rá, hogy a legjobban azok a gyakorlatok működnek, melyek a lelkünket, elménket fókuszálják, hangolják.

Bizonyára sokan használtatok még régen olyan rádiót, amelyen az állomásokat úgy ...

Azért jönnek a lélektársak, ikerlelkek, hogy emlékeztessenek?
Azért jönnek a lélektársak, ikerlelkek, hogy emlékeztessenek?

kapcsolodas-erintkezes-emlekezteto.jpgBiztosan gyakran feltetted már te is azt a kérdést, hogy miért kellett találkozzatok! Miért jött a másik az életedbe? Mit akar mutatni, tanítani? Tényleg ő az? Miért érzel ekkora hatalmas örömöt, ha nem biztos, hogy együtt lehettek? Hogy van ez?

A következőkben leírom a saját meglátásaimat, tapasztalataimat és véleményemet erről részben a szívem által érzett úton, valamint kombinálva a racionális "földelt" énemmel együttműködve...

A címben írtam ...

Telepatikus kötődések és szoros kapcsolódások
Telepatikus kötődések és szoros kapcsolódások

telepatikus-parok.jpgElőző életedben találkoztál vele? Többször voltatok együtt, és most újra? Mintha egy lélek lettetek volna valamikor réges-régen? Érzed a rezdüléseit? Álmodtok egymásról? Nem tudsz másra figyelni, csak arra a másik személyre, akivel összetalálkoztál újra?

Izgalmas tapasztalás és egyben fájdalmakkal teli félelmetes érzéseket is hoz fel, kétségekkel telve. Ha úgy sikerült találkoznod az illetővel, hogy mindketten szabadok voltatok, akkor neked nagyobb és ...

A pozitív hozzáállás ideje tényleg lejárt?
A pozitív hozzáállás ideje tényleg lejárt?

pozitiv-fokusz.jpgEmlékszem még a korai 90'-es években indult tágabb körben a "légy pozitív, mert a pozitív hozzáállás fontos!" Sokat hallottam innen-onnan. Egyre több agykontroll tanfolyam indult, napról napra érkeztek az önismereti könyvek, klubok és tanfolyamok.


Akkoriban sokat meditáltam és keleti (leginkább taoista, tantrikus) könyveket olvastam. Mindig elámultam  azon a sok tudáson, amit képesek voltak a nagy mesterek összegyűjteni, megtapasztalni, megosztani másokkal. ...

Feloldható az elkerülhetetlen?!
Feloldható az elkerülhetetlen?!

vegtelen.jpgRöviden:

FEL.

Hosszabban:

PERSZE, HOGY FEL!

 

Olvassuk el újra és újra.

Feloldható az elkerülhetetlen?! HE?!

Igen, jól olvastad.

Rövid leszek, mert ezt nem szeretném túlmagyarázni.

Arra jöttem rá, hogy az életben szinten mindent meg lehet magyarázni és ezt mi emberek meg is tesszük. A magyarázatainkból látszik, hogy mennyire sok korlátozást hittünk el valósnak.

Vegyük csak ezt a szót: "elkerülhetetlen". Ez kicsit emlékeztet a mesebeli ...

Röhögd magad békésre!
Röhögd magad békésre!

beke-vilagnapja-09-21.png

Emlékezz!

A röhögés, nevetés, kacagás a tiéd, ingyen van! Viszont vigyázz vele, mert rettentő ragályos, kellemes hangula tot teremt és békés lesz tőle a szíved! Még a végén túl sok nevetős boldog ember lesz körülötted! Ja bocs, az végülis jóóóóóóóóó. Felejtsd el, amit a vírushatásról mondtam!

Kérdezd meg magadtól:

"Mit tehetnék ma, hogy végre békén hagyjam magamat
és másokat a hülye lehúzó gondolataimmal,
amivel feszültséget és ...

Reinkarnáció, inkvizíció és egyéb nyalánkságok
Reinkarnáció, inkvizíció és egyéb nyalánkságok
isten-neveben-ez-van.jpg"Szeretetben, Isten nevében. Gyilkolással, erőszakkal lépünk fel annak érdekében, hogy béke legyen a Földön, s mindenki szívében!"
 
Tegnap egy elég harcos filmet néztünk meg, aminek legnagyobb részét a látványos animációk és a harcok tették ki, ahogy azt a legtöbb új filmről el lehet mondani. Főleg ha ez a történet nem a jelenben játszódik, hanem részben a jövőben, részben a múltban.
 
Az Assasin's Creed c. filmről van ...

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként tevékenykedem és segítem az engem felkereső embereket immár több, mint 17 éve. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :) Ha kezdő lökésre van szükséged, keress bátran!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:
nyomozas@tudatalatti-detektiv.hu

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:
tjicasting@gmail.com