Kezdő Lökés a Tudatalatti Detektívtől

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Nőgyógyászati problémák előző életeidből?!

Lehet Te is nőgyógyászati problémákat, szexuális gátlásokat hoztál előző életeidből? Vagy olyan emberekkel találkozol, akiknek megmagyarázhatatlan testi tünetekkel élnek? Rengeteg gondot hozhatsz a jelen vagy előző életeidből, de most konkrétan a nőgyógyászati témát járjuk körbe, mert ez az egyik legfontosabb, ami a kapcsolatokban érintett...

Megint egy valós, megtörtént belső vezetésem történetét hoztam. Bár rengeteg oka lehet ebben az életben is annak, hogy a nőiességeddel, női oldaladdal, női szerveiddel valami nem stimmel...most mégis egy olyan utazásra hívlak, ami túlmutat a mostani életeden. Talán azért is lehet ennyire fontos (szerintem), mert a belső érzéseim szerint nem csupán ez az életünk van. Ráadásul hatással vagyunk egymásra, egy rendszert alkotunk. Ha egyik ember vagy több ember valamit tapasztal, akkor azt a másik is megtanulja, átveszi. Ha ez a kapcsolódás vér szerinti, azaz családon belül "tanult és átvett", akkor még erősebb ez a kötelék. Ahogy korábbi írásomban írtam is a kapcsolatválasztási mintázatokról, az érvényes a fizikai problémákra, betegségekre, elváltozásokra is. Egy egyszerű példával élve: azok a lányok, akiknek 1-7 generációra visszanézve gondot okozott a gyermekek megfoganása, tehát nehezen estek teherbe a nők a felmenők közül, akkor nagyon nagy eséllyel a fiatal lány is nehezen fog megtermékenyülni. Ennek az az egyszerű magyarázata, hogy EZT LÁTTA, ebben nőtt fel. Bele van kódolva a testének sejtjeibe, mert a felmenői átélték. A későbbi generációk pedig ezt elhitték és tudatalatt megvalósították.

lelki-befordulas-no-lany-szexualitas.jpgMai történetem főszereplője Marianna. Erős szexuális gátlásokkal keresett fel. Nehezen vette rá magát, mert tulajdonképpen legbelül érezte, hogy ahhoz, hogy feloldozást nyerjen és megoldódjon élete legnagyobb fájdalma, ahhoz meg kell nyílnia, el kell mesélnie valakinek. Ki másnak, mint egy szakembernek?! Több hónapnyi dilemma után írt nekem. Először nem 100% értette mivel is van dolgom, mert nem tudatta velem az egészet. Csak a megérzésemre hallgattam, amikor rákérdeztem, hogy "ez és ez?" - röviden annyit írt: igen, de majd személyesen elmesélem.

Ezzel a levéllel egy hatalmas adag fájdalom, szívszorító félelem is átjött. A levele elolvasása után legalább 10-15 percig ültem csendben és cikáztak a gondolataim. Majd sóhajtottam egy mélyet. Ránéztem kívülről és beáramlott az a megnyugtató energia: " jó helyen van nálad, nyitott rád".

Tudatalatt azért választott engem segítőjének Marianna, mert belül érezte, hogy valami teljesen más minőséget, más férfi-női energiát képviselek, mint amit ő megszokott. Ez a segítés szempontjából is fontos szempont.

Először is a jelenségről, a tünetekről:

szegyenlos-lany.pngMarianna tulajdonképpen élete első szexuális élménye előtt észrevette magán, hogy ott lent valami nem stimmel. Már 13-14 éves kora körül össze-vissza jött meg neki. Teljesen kiszámíthatatlan volt a menstruációja. Ez valahogy 15 éves koráig beállt és helyrejött. Ám ahogy a mellei teljesen kifejlődtek és csodás alakja lett, a fiúk folyamatosan piszkálták, zargatták... Tudta, hogy ez a formájának, legfőképp a melleinek köszönhető. 16-17 évesen egy újabb problémával súlyosbodott a helyzet. Tornaórán észrevették az osztálytársai, hogy a bugyija és tornadressze erőteljes formát vesz fel. A frusztrációja még erősebben előjött, mert ezzel aztán tényleg nem nagyon tud mit kezdeni, hiszen ahogy a mellei mérete, úgy a kis és nagy ajkak mérete, formája is egyedi mindenkinél. De nézhetnénk a fiúknál ugyanúgy a test formákat, méreteket.

Azt gondolom te is tudod, hogy a gyerekek rettentő gonoszak tudnak lenni. Bár legtöbbször halvány gőzük sincs arról, hogy mit tesznek ezzel. Sőt arról se nagyon, hogy miért teszik ezt. Talán azért, mert tetszik nekik? Vagy azért, mert más, mint a többieké?

Mindenesetre Marianna a mellei, és a külső nemi jegyei, domborulatai betámadása, cikizése miatt nem pozitív irányba fejlődött, hanem affelé, hogy takargassa, féljen. A tanárai és barátai sem védték meg. Szüleinek pedig nem mert erről beszélni...És itt jön az egyik kulcs, ami még mostani életre vonatkozik: szülei soha sem beszéltek se érzésekről, se érintésekről, se ölelésről, se szexualitásról. SEMMI. Sőt, otthon is folyamatosan csak a kritizálást kapta, ezért nem is igazán akart hozzájuk fordulni. Nem volt kíváncsi arra, hogy még tőlük is csak bántás kapjon. Mert ettől félt a legjobban...Attól, hogy a szülei is bántani fogják.

Teltek az évek. Lett egy-két kapcsolati próbálkozása, de olyan szinte befrusztrálták az elmúlt évek, hogy nagyjából 21-22 éves koráig egyetlen férfi sem láthatta őt ruha nélkül. Egyszerűen attól tartott hogy megijednek tőle, kinevetik őt, gusztustalannak tartják és végül egyedül marad.

Mindenféle fizikai betegségeket teremtette magának, többek között minden évben legalább 3-4 alkalommal volt felfázása, vagy kisebb fertőzése, esetleg szemölcse...mindig az alsó testtájakon történt vele valami. Így könnyedén mondhatta a "fáj a fejem" helyett azt, hogy most épp nem jó, mert fáj, vagy felfázott, most gyulladt..most szemölcs van ott.

DE EBBŐL RETTENTŐEN ELEGE LETT. Nem értette Mariann, hogy azon kívül, hogy a mostani életében ilyen sok bántást kapott a nőies külső adottságai miatt, mi lehet még a gond?! Ezeket ő már átgondolta, meditált rá, foglalkozott vele, de mégsem oldódott fel.

ÉS ITT CSATLAKOZIK BE AZ ELŐZŐ ÉLET...

+ a több generációs öröklés.

Végre eljött az időpont, amikor mélyebbre mehetünk. Az ilyen erős, szenvedélyes történetek mindig megérintenek, kíváncsivá tesznek, mert emberfeletti, látványos változásokat hoz amikor feloldásra kerülnek a régi mintázatok.

Mariannával egy könnyebb légzést kezdtünk, belső fókuszáló gyakorlatokat, hogy a fizikai világot maga mögött tudja hagyni, annak minden terhével, feszültségével. Mindent a szobán kívül hagytunk, ami nem tartozott most szorosan a témához. Csak így lehet igazán befelé figyelni.

francia-urak-holgyek.jpgBehunyta szemeit és szinte nem is mondtam semmit, gondolatban ő már egy másik korban járt. 16-17.század. Franciaország. Fodros, bodros, kissé koszos női ruhát látott magán és tudta, hogy van egy férje, aki rettentően féltékeny, de nem szerelmesek egymásba.

A házasságáról tudni kellett még, hogy kényszer hatására történt (mily meglepő...). Szexuális vonzalom Marianna részéről nulla. Sőt időnként inkább -20. Ezt azzal magyarázta, hogy a férjét gusztustalannak mondta, aki sokat ivott is, ritkán tisztálkodott. Még ha időnként érzett volna is minimális vágyat, az hamar elillant mikor közeledett embere.

Ez olyan sablon mesének tűnt. Éreztem, hogy valami nem stimmel, mert Marianna arca fájdalmat sugallt. Pár könnycsepp végiggurult arcán, lassan finoman. Ráncolgatta a homlokát és látszott, hogy a száját szorítja. Szinte levegőt sem vesz...

Megkértem sóhajtson egy mélyet és mesélje el mi történik, mi lett vele, ami ennyire mélyen érinti, ami ennyire fájdalmas, mint amiről a teste árulkodik!

Ekkor hüppögve sírni kezdett, beszélni sem tudott. Felszakadt a sok-sok régi fájdalom, amire a mostani életben is rápakoltak pár lapáttal. Szívszorongató. Pár perc után enyhülni látszott könnyeinek potyogása, amikor rákérdeztem mit lát...

Elmesélte, hogy annyira vágyott már arra a szeretetre, szerelemre, szenvedélyre, amit másokon látott, hogy beleszaladt egy szeretői viszonyba. Aztán 1-2 hetente váltogatta a férfiakat. Sorra jöttek. Volt, hogy párhuzamosan több férfival is szeretkezett, szexuális kapcsolata volt. Kettős érzése volt, mert élvezte is, de szégyellte is magát. Férje szinte minden nap ittas állapotban tért haza és várta, hogy az asszonyával lesz valami. De egy idő után rájött ő maga is, hogy valami nem stimmel. Kérdőre vonta, majd többször fizikailag is bántalmazta.

Marianna ezt úgy raktározta el magában, hogy neki nincs választása, és ha mégis szerelmes lenne, vagy élvezne valamit, azért büntetés jár, megalázzák, bántják, fizikailag lenyomják. A kis francia településen már sokan prostituáltnak, vagy minimum ördögi teremtménynek mondták a háta mögött...Összesúgtak, tudták, sejtették....pletykáltak róla.

Mondanom sem kell, hogy nem lett jó vége. Marianna csendes hallgatásba ment át a sírás után. Rájött, hogy ezt a kettősséget érezte ebben az életében is. Imádta a szexuális játékokat. Rengeteget foglalkozott azzal, hogy örömet okozzon magának és partnerének, de ezért folyton bántották. Amikor egyedül volt, és ismerkedett a saját testével, akkor is folyton beárnyékolta a múlt. Az előbbi történet alapján megértette végre, hogy mi ez...

Visszatérve a sztorira. Nem lett jó vége. Beszéltek róla, sugdostak a háta mögött, csalónak és szexmániás ördögnek nevezték, aki elcsábítja és falja a férfiakat. A férje fülébe jutott, aki bár rendetlen alkoholista élet élt, mégis istenfélő lévén elment a helyi paphoz. Akkoriban nem igazán díjazták az ilyen nőket. Szinte egy lapra tették a boszorkánysággal, ami bűn volt. Elítélték és ez lett a veszte többszörös kínzás után végül kivégezték. Ez volt a legdurvább élete, ahol a nőies külseje és szeretetéhsége okozta a vesztét.

HOL A PÁRHUZAM?

Olyan testbe született Marianna, ami hasonlatos volt régi életéhez. Nőies idomok, vad vágyak, szenvedélyes energiák... Közben kitalált magának egy olyan probléma  halmazt, ami miatt ezeket elfojtotta. Aztán rájött út közben, hogy ez nem teszi boldoggá, de nem tudta mitévő legyen. Mégsem akart rosszat magának és másoknak. Ja és meghalni sem tervezett idő előtt.

NYOMÓGOMBOK, AMIK BEKAPCSOLJÁK KORÁBBI ÉLETEK GÁTLÁSAIT

Mariannánál tulajdonképpen már kora tinédzser korban bekapcsoltak ezek a régi érzések, régi minták, mert azzal hogy fejlődött a melle, látszódott külsőleg hogy cseperedik lényében a NŐ, észrevették fiatalabbak, idősebbek. Bár sokan úgy bántották, hogy nem tudták mit csinálnak, ez nem mentette meg őt attól, hogy bezárja magát átmenetileg és beinduljon a régi lemez. Régi zene, régi fájdalmak, régi gátlások...

FELOLDOZÁS

elengedes-kell-nem-kell-tedd-meg.jpgA felismeréssel megtette az első lépéseket ahhoz, hogy tudja mit miért csinál és ahhoz is, hogy rájöjjön milyen félreértések voltak. Attól, hogy valami egyszer-kétszer megtörtént már, az nem jelenti azt, hogy mindig ugyanaz a következménye lesz ebben a világban. Másik kor, más szokások. Bár manapság is vannak tabu témák, elfogadhatatlan dolgok, rengeteg ítélet. De egy biztos: ezek a felismerések már felszínre kerültek. Innen egy gyönyörű utazás veszi kezdetét kifelé a fényre. Pár alkalmat biztosan találkozunk még Mariannával, mert helyre kell rakni a kapcsolati mintáit, elvarrni a régi szálakat és felépíteni az új világképet, apai-anyai, férfi-női mintákat. Ezen kívül tanítottam neki, átadtam pár olyan eszközt, módszert, amivel az alsó csakráit, szexuális energiáit erősítheti, tisztíthatja és megélheti. Öngyógyítás és energia harmonizálás következik nála a következő időszakban. Azt javasoltam, hogy ezt egy darabig egyedül végezze. Különféle légzőgyakorlatokkal, meditációkkal, gondolati megerősítésekkel, valamint taoista és tantrikus gyakorlatokkal.

Mit tehetsz, ha hasonlót érzel magadban, vagy szeretteidben, ismerőseidben?

Először is: tudd, nem kell hogy ezt egyedül csináld végig. Türelem, szeretet, odafigyelés, ami segíthet abban, hogy végigmenj ezen az úton. Rengeteg módja van, hogy felszínre hozd, feldolgozd és végre teljes életet élhess. Egyik lehetőség itt van előtted, szívesen fogadlak és kísérlek ezen a belső munkán. Lehet akár személyes találkozó, akár online segítség, a kapu nyitva áll előtted.

A LEGFONTOSABB: ha magadra ismertél a fenti leírás alapján, akkor ne sokat időzz, mindenképp keress fel egy szakembert. Legalább egy felmérés erejéig, hogy lásd hol tartasz, mit lehet tenni, hova vezet ez!

A felmérés semmibe sem kerül :) de legalább megnyugszik a lelked, mert tudod van kiút, megoldás! :)

Hamarosan folytatom tovább a történeteket...

A következőkben a másság, érdekes személyiség, "ufó lélek", hiperérzékenység felvállalása lesz a téma. Egyre több olyan lelket ismerek meg, akik a maguk lényegében annyira eltérnek a tömegtől, hogy nem is csoda, ha idegennek érzik magukat. Ezt a témát fogom körüljárni. Testhezálló téma nekem, mert bennem is van egy ilyen irány... :)

Szép napot kívánok és köszönöm, ha megosztod másokkal és segítesz ezzel! :)

Jani

#### tudatalatti nyomozás, belső vezetés, egyéni tanítások

#### regisztráció és jelentkezés itt: takacs.janos.istvan@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr714386856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:
nyomozas@tudatalatti-detektiv.hu

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:
zenergyphoto.hu@gmail.com