Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Lehet TE is leragadtál valahol, valamikor, valakinél, de nem is tudsz róla?
arc-no-ferfi.pngMostanában sokan foglalkozunk a szokásokkal, szokások megváltoztatásával, működésével, hátterével itthon és akkor ugrott be egy érdekes dolog. Mondhatnám sugallatnak is. Persze mondanom sem kell ezzel egy időben az elmúlt hetekben rengeteg olyan e-mailt kaptam, amelyben valamilyen módon az elengedés volt a téma. Elengedés, továbblépés, új élet, újrakezdés, új kapcsolat... És ami ezzel jár.
Feltettem a kérdést magamban, hogy mi van akkor, ha tulajdonképpen a régi kapcsolatok elengedésének az egyik legnagyobb problémája, legerősebb oka az, hogy a régi kapcsolattal terveztél, vágyakoztál, teremtettél egy közös jövőképet...Tehát nagyon akartad / akartátok. Aztán a hosszú távú tervekből, ötletekből végül szakítás lett.

De itt koránt sincs vége...

Ha szeretnél továbblépni, de nem tudsz, akkor érdemes ott is kutakodni, hogy mire vágytál, mit akartál, mit döntöttél el, milyen fogadalmakat hoztál az elmúlt kapcsolatoddal, vagy kapcsolataiddal, mert SIMÁN AKADÁLYOZHATJA az életed, ha ezeket a döntéseket, fogadalmakat nem törölted, nem tetted semmissé tudatosan. Ha azok még élnek, az olyan, mintha minden nap tudatalatt vagy tudattalan visszavárnád a régi kapcsolataidat. Ott ül melletted a szellemük. Ott fekszenek az ágyadban. Ott dumálnak a fejedben, szívedben és így nem csoda, hogy fáj, hisz nekik ígérted, velük akartad...
Elég egyszerű megoldása van a továbblépésnek. Amennyire könnyen ígértél, döntöttél és fogadalmat tettél, ugyanolyan egyszerűen szakíthatod meg ezeket azzal, hogy újabb döntéseket hozol és a régieket megszünteted, törlöd, semmissé teszed. Mintha egy régi szerződést széttépnél. Ezért szokás elégetni a régi naplót, régi leveleket, vagy régi tárgyaktól megválni. Elég nehéz továbblépni úgy, ha a régi dolgaid folyamatosan körülvesznek és mindenütt azokat és őt látod..

Ugye?

Készen állsz?

Természetesen, ha egyedül nem megy, szívesen segítek, átadom azokat az eszközöket, megtanítom neked hogyan tedd meg ezeket a saját életedben, hogyan engedd el, hogyan lépj tovább és mi kell ahhoz, hogy új életet kezdj végre, megújult energiákkal! :)
IDE ÍRJ NEKEM és leírom az időpontjaimat, kezelések és foglalkozások, tanítások részleteit, feltételeit
>>> takacs.janos.istvan@gmail.com
TE MIT SZÓLSZ EHHEZ?
Köszönöm a megosztásokat :)
Jani
--------------------------------------------------------
mellékelt fotó forrása: illustration source

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr9914191841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása