Kezdő Lökés a Tudatalatti Detektívtől

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Életek óta futom a köröket

Ha tudnád hány kört futottál már le ugyanazzal a problémával, amivel most is élsz. Ha tudnád hány kört futsz még le, ugyanezekkel a feladatokkal, akkor lehet MOST leülnél elgondolkodni, hogy "normális vagyok én???" Igen, normális vagy, hisz nem vagy tudatában annak, ami körülvesz, mert olyan frappánsan ki lett találva ez a "felejtősdi", hogy majdnem minden ember elfelejti miért is jött ide, mit is élt már meg itt a Földön és mi lesz még, mik a határok, mit lehet letenni és mit nem. Szerencsére nem mindenki felejtett el mindent, van, aki nyomokban, foszlányokat fel tud hozni és van, aki tisztán érzékeli életei sorát.

lelek.jpgKettéválasztanám a test emlékeit és a lélek emlékeit, ugyanis nem ugyanarról beszélünk. A test, lélek, szellem hármasáról nyilván te is hallottál már. De vajon belegondoltál már abba, hogy a sok emlék és információ honnan jön, hol raktározódik, és amikor emlékszünk, akkor az honnét jön felszínre? Mesélek erről egy kört, hiszen már elég régóta kutatom a témát ahhoz, hogy ki merjek jelenteni 99,99%-os tényeket. A maradékot meghagyom a bizonytalankodóknak :)

A rengeteg kezelés és tudatalatti nyomozás során rájöttem arra, hogy a lélekben tárolódnak azok az információk, melyek időtlenek és testtől függetlenek, helytől és személytől függetlenek. Ezek olyan információk, melyek akár több száz vagy ezer életet is magában foglalhatnak (ki mennyit élt). Tehát amennyiben korábbi évszázadok vagy évezredek információit szeretnénk elővenni (azaz előző életeket), akkor a lélek bugyraiban érdemes kutakodni.

test.jpegÁm itt van a testünk is, amelybe szépen beleköltözött a lélek a fogantatáskor. Mit tárol a test és mire emlékszik? A testünk minden olyan információt tárol, amit jelen életünkben átéltünk, tehát megtapasztaltunk. Ezen kívül olyan információkat is megjegyez és használ, melyet más emberek fizikai testben átéltek. Ezért is van az, hogy érzékenyebb emberek képesek mások érzéseit, rezgéseit, vagy akár tapasztalatait is felvenni, magukévá tenni hamar.

Amíg a test információit és az emlékláncolatokat vissza lehet könnyen fejteni az őseinkre (apa, anya, nagyszülők, dédszülők, ükszülők, stb.) - addig a lélek információinak láncolata már nem kötődik testhez, vérhez és időhöz. Vannak a Földön olyan lelkek, akik csak 100 vagy 400 évente születtek újjá testben. Ráadásul mindig más kontinensen.

Egy valami, ami összeköti a lélek és test információit, emlékeit és az életfeladatot. Ez nem más, mint a KÖRÖK. Mindenki futja a köröket. Van, aki ezt ördögi körnek nevezi, hisz úgy érzi nincs kiút. Van, aki tudja, hogy ez egy spirális út, ahol látszólag körbe-körbe futkosunk, de mégis mindig más szinten, emelkedve vagy éppen süllyedve. Te felismerted már ezeket a köröket? Akár csak ebben az életedben?

Tisztában vagy azzal, hogy miket művelsz és ezeket miért éppen úgy? Megfigyeltem, hogy minden embernek van egy csak rá jellemző története, történetsora, köre. Mondok egy példát. Anna felkeresett engem és elmesélte, hogy minden alkalommal, amikor összejön egy férfival, akkor a megismerkedésük és összemelegedésük után 3 hónappal a férfit elhívják külföldre kiküldetésbe dolgozni és ő nem mehet velük. Egy ideig még húzzák, nyújtják a rétestésztát, aztán szakítás a vége. Aztán pihenés, önmarcangolás és nagy levegő, majd új férfi. Ismerkedés, összemelegedés és távolság. Ez a kör folyamatosan játszódott az életében, de olyan szinten, hogy ezt jelenleg 5 alkalommal eljátszotta már 10 év alatt. Megkerestük ennek az okát a jelen életében és a korábbi életében is feltárás alatt van.

belso-beke_1.jpgRájöttem arra is, hogy az emberek nagy többsége ezt nagyon régről hozza és mintha a lelkeknek az lenne a dolga, hogy EGY NAGY FELADATOT rengeteg oldalról körbejárjon, csiszoljon, tanuljon, egészen addig, ameddig sikerül majd neki ebből a körből kilépnie. Ehhez kell az, hogy felismerje és beismerje: "futom a köröket" - majd kell hozzá az is, hogy kutassa, vizsgálja, tudatosítsa és változtasson. Ez a belső munka szép feladat és úgy érzem megérett rá az emberiség, hogy el is induljon tömegesen ez az átalakulás.

Mit szólsz ehhez? Magadra ismertél? Tudtál ezekről?

Hamarosan folytatom a történetet azzal, hogy miképp lehet hatni a fizikai és lelki problémákra pozitívan a belső munkával, ezen kívül akár fizikai-genetikai változásokat hogyan lehet elérni.

Addig is szép napot kívánok! Nem szégyen megosztani és továbbadni ;) Köszönöm!

TJI, a Tudatalatti Detektív

Figyelem! Az elő-regisztráció elkezdődött.
LÉGY KARMIKUS ÚTTALÁLÓ! Ne csak keress, találj is!
Reinkarnációs és (ős)generációs tréning a KARMA KAPU szervezésében október 19-én a Békés Harcosok Klubjában. A gyakorlati foglalkozásokat vezeti: Takács János István (TJI)

Részletek és jelentkezés itt:
>>> http://goo.gl/GzHM6P <<<

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr825534318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyacska7 2014.02.10. 12:50:46

nagyszerű irás, tetszik:)

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként tevékenykedem és segítem az engem felkereső embereket immár több, mint 17 éve. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :) Ha kezdő lökésre van szükséged, keress bátran!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:
nyomozas@tudatalatti-detektiv.hu

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:
tjicasting@gmail.com