Kezdő Lökés a Tudatalatti Detektívtől

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Picsulás és b@szókák - avagy az új nemzedék

picsulas.pngLassan nem lesz kedvem egyáltalán buliba járni, szórakozni, mert mindenütt felütötte fejét az új nemzedék, a szemtelenül fiatal fiúkák és kislányok csapata. Az egy dolog, hogy elvileg a szórakozóhelyek 99%-nál 18+ korhatár van, ettől függetlenül mindenütt tele van 12-15 év közötti fiatalokkal. Másznak, tekeregnek és hosszabb a bugyijuk, mint a ruhájuk. A dekoltázsuk pedig köldökig ér, kis túlzással (néha anélkül).

Az ilyen cikkeknél és posztoknál gyakran látni olyan tesztoszteronszagú véleményeket, hogy "OH IGEN, még még lássunk ilyet, nem is értem mi a bajotok azzal, ha a sok szexi lányka lenge ruhában vonaglik..Én élvezem"

Talán "csak" annyi a baj ezzel, hogy felelőtlen. Talán ezért váltak ilyenekké a fiatalok. Talán ezért érzem azt rengeteg helyen, hogy a szülők leszarják a gyerekeiket. Az nem mentség, hogy "nem tudtunk róla". És ha megerőszakolják, vagy netán elrabolják, akkor is mossa a kezeit kedves szülő?

Vajon miért várja meg mindenki azt (a rendőrséggel együtt), hogy vér folyjon? (tisztelet a kivételnek)

Vajon miért engedi a szülő, hogy a leányaik és fiaik kivetkőzzenek önmagukból? Vajon miért engedheti meg a média és a kormány, hogy ilyen divat kezdjen kialakulni, amit már az utcán is látni, és iskolákban...?

Kövezzen meg, akinek nem tetszik amit most írni fogok, de időnként az jut eszembe, hogy az iszlám közösségekben sok helyen kötelező a csador, ami nyilván egy túlzás lenne a hazai világban, Európában. De ott legalább vannak bizonyos szabályok és felelősséggel tartoznak azért, amit tesznek.

Nálunk mi van? Lemész egy szórakozóhelyre és 14 éves fruskák másznak egy öreg férfi öléből a másikba, arra vágyva, hogy figyeljenek rájuk és fizessenek még egy kört, vagy akár 1-2 éjszakára élvezhessék a luxust. Ezek a kis picsuló lányok nincsenek tisztában azzal, hogy mit tesznek és azzal sem, hogy ennek milyen maradandó következménye lesz. Mint a kis gyermek, aki hozzányúl a forró kályhához. Mondhatod neki, hogy "vigyázz, megéget!" - nem hisz neked. Meg kell fogja. A hasonlat annyiban nem passzol ide, hogy ezek a lányok már tudatában vannak sok mindennek, mégis lázadnak, mert olyan korban vannak. Nem is lehet őket felelősségre vonni, hisz nem náluk kezdődnek a bajok, hanem OTTHON. A szülők elég mélyen benne vannak, ami az okokat illeti, ezen kívül pedig az iskola és a média. És pár év alatt erősen behat a Facebook is. Lássuk csak a tükör előtt "pucsító" fiatalokat, kacsacsőr szájjal csókolva a láthatatlan nagy őt...

Ismertem olyan lányokat, akik szerint a gyors meggazdagodásnak két útja van: 1. fogni egy gazdag pasit (általában időst) és jól megcsapolni vagy 2. keresni külföldön olyan munkákat, aminél tánccal hamar megszedheted magad.

Ez persze ilyen "egyszerűen" megy és nincs semmi ára, gondolják sokan. Az elsőnél nem gondolnak bele, hogy azok a gazdag öregek, akik külföldön mindenféle alantas helyen megjelennek, azok nem biztos, hogy 8 óra tisztességes munkával keresték kenyerüket és akár erőszakra is hajlamosak, csak azért, hogy uralkodhassanak a fiatal kis ribiken. Azok a lányok, akik tinédzser korukban ilyenre vetemednek, azok gyakran 20 éves korukra nemhogy letagadhatnának pár évet, inkább 15 évet öregszenek. Rengeteg lehúzós szexuális tapasztalattal...

Egy kis oboa és öltánc és "de jó is lesz..." - abba nem gondolnak bele, hogy ezért mennyit kell nyelni. Szó szerint és átvitt értelemben is. Milliók a pénztárcában, milliók a bugyiban, sperma a szájban és tucatnyi negatív élmény... Emlékeztek hányszor hangsúlyoztam már, hogy A TEST NEM FELEJT!

Itt is érvényes ez a szabály. Ez alól senki sem kivétel. Aztán évek múltán sírnak, hogy ezt nagyon elrontották és most mi lesz, hogy lesz, miért nem találok rendes kapcsolatot, hova lett a boldogság? Ülnek a pénzen, ülnek a milliókon és a múlt meztelen, vagy félmeztelen fotói, videói visszakacsintanak mindenhonnét. Sokan a fiatalok közül hamar elássák magukat és megalapozzák az árnyékvilágban élhető jövőjüket.

Visszacsinálható? Megváltoztatható?

Sok esetben sajnos nem. Aki egyszer, kétszer, százszor eladta testét-lelkét, az később nehezen vagy sehogy sem tud visszazökkenni a normális életbe. Onnantól semmi sem lesz a régi. Hisz hogyan lehetne már annyi megalázottság, fájdalom, nyelés, és önkínzás után úgy nézni bármire és bárkire, mint akkor, amikor még szűz és fehér a lelked? SEHOGY.

fiatal.jpgLássuk csak mi a helyzet a fiúkákkal, a férfi nemzedékkel? Az elmúlt hetekben annyira sok kisminkelt pasit láttam, hogy időnként jelzett is a gyomrom, hogy "ez meg mi a fene???" - vékony fiúkák, csont soványan, szembe lógó hajjal, feszülős naciban...mellette testesebb, erőteljes állú nőkkel, rövid hajjal..

Rövid hajú nők, hosszú hajú férfiak...Hosszú hajú nők, hosszú hajú férfiak. Izmos nők, vézna férfiak..

Hogy van ez? Hajtanak a nők a pasikra. A pasik kényelmesek és belassult a spermájuk, nem képesek harcolni. Pontosítok: nincs miért, nincs értelme, ...

Tudjátok mikor lustulnak el az emberek (nemtől függetlenül)? Elárulom: ha a feladat, cél stb. meg van oldva helyettük. Ha nem kell vadászni? Akkor fekszik és csócsál néha az önmagát levadászó nőből. Vagy nem. A nő meg egyre eszementebben kínálja magát, önmagából kivetkőzve.

"Nem kellek így? Akkor itt még egy picit többet mutatok, még pár pumpa a parfümből...Uh ez az illat, de jó lesz. Tapadni fognak rám.. És picit kiteszem a bugyikám csücskét, had lássák. Nem baj, ha mikor lehajolok az egész popóm kivan, majd úgy teszek, mintha véletlen lenne. Upsz!!! JAJ, elnézést, nem is vettem észre... Még egy kis vörös rúzs, legyen jó fényes, hogy azt érezze kívánja a kis puncikám. Itt egy picit kilátszik a bimbóm..Nem baj, legalább a többi csajnál szebb leszek és mindenki engem fog nézni. Én fogok nyerni. Megszerzem. Bármikor befogadnám, csak szeressen, imádjon, öleljen. Széjjel kapom, megszerzem..."

Nem is csoda egyébként, hogy egyre többen járnak inkább a melegfelvonulásra, hisz az ilyen méretű nemi összekuszálódással csak az fog történni, hogy eltűnik az igazi férfi erő és korcsosul az igazi női minőség.

Tudja még egyáltalán valaki mit jelent igazi férfinak és igazi nőnek lenni?

party.jpgIdőnként hallom lányoktól, nőktől, hogy milyen férfira vágynak, milyen az igazi, milyet álmodnak, milyet szeretnének. Aztán a végeredmény valami teljesen más. Teljesen más formába szeretnek bele, jellemzően az ellenkezőjébe...Egy elnőiesedett "férfiba". Akitől nem sokat várhatnak. Két dugás egy csárdában? Helyette inkább két dudás  egy csárdában. Nem fér meg. Nem élhető és egészségtelen.

Ideje felébredni és átgondolni, hogy ki mit gondol a férfi és női nemről. Azt meg pláne, hogy ebből mit kapnak örökségül a fiatalok és mit engedhetnek meg maguknak. A fene nagy szabadság egyszer vissza fog ütni. Eljön az idő, amikor visszanyal a fagyi és ahogy mondták régen a szülők a gyermeküknek:

"...ennek sírás lesz a vége..." - mondta az apuka.

10 perc múlva:

"...na ugye megmondtam..."

Ne feledd: te is felelős vagy a körülötted élő emberekért. Legalább azzal, amit sugárzol, amit mondasz és amit mutatsz nekik. Azt te csinálod, te teszed. Ha igaznak érzed a fent leírtakat, akkor kérlek véleményezd, add tovább, oszd meg másokkal! Köszönöm ezt azok nevében is, akik még nem tudják milyen fába vágták fejszéjüket (Vagy mire készülnek).

Szép napot,

TJI

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr475310483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.05.21. 14:53:18

Azért nem ennyire vészes a helyzet. Csak ezek a díszp***ák szeretnek "a fronton tekeregni". Vagyis az olyan szórakozóhelyeken, olyan lányok fognak előfordulni, már akár egészen fiatal korosztályból.
Ennek ellenére szerintem rengeteg rendes, aranyos fiatal lány létezik, de ők nem feltűnősködnek így kevésbé lehet őket észrevenni.
Bezzeg a pic**tündéreket...

A szülőkről pedig annyit:
Manapság mindenhez... de még egy nyavalyás lottógép kezeléséhez is engedély kell. Egy egyszerű kenyérpirítóhoz is mellékelnek használati utasítás.
Na de egy gyereknél... ott nincs semmi engedély, a nevelési tanácsadás is opcionális. De ha lenne, azt is magasról sz**ná le a sok önérzetes barom, akik bár emberileg hulladékok, de gyereket azt csinálnak és "nevelnek".

TJI 2013.05.21. 14:57:22

@csabapayne: Nyilván kivételek mindig vannak, így rájuk ez nem vonatkozik. Ettől függetlenül észrevehető az a tendencia, hogy egyre "szabadabbak" a fiúk és lányok. De én inkább azt mondanám, hogy egyre szabadosabbak és egyre több szabályt kerülnek ki. A dohányzás, a drog, a diszkó bejáratánál az őrök lecsókolása vagy... amikor egy korhatáros szórakozóhelyre, vagy épp moziba beengednek kicsiket, az is felelőtlenség. Ahogy az is, ha fiatalnak adnak alkoholt és dohányt a boltban (úgy, hogy más személyijét mutatja fel). Hány ilyet látni és hallani. Facebook-ra elegendő felnézni, a fiatalok ott beszélik meg az ilyen kis "titkos" ügyeiket. Már csak az nem látja, aki direkt nem akarja.

Nem egyszerű megtalálni az egyensúlyt az életben, hisz ha szólsz, vagy beleszólsz, akkor az a baj, ha meg nem szólsz, akkor elkanászodik...

Én azt mondom még mindig jobb szólni, mint utólag "mi lett volna, ha..." önmarcangolni. Köszönöm a hozzászólást!

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.05.21. 18:07:23

@TJI:
Ez a tendencia tőlünk nyugatabbra,(Főként Anglia) még előrébb tart. Arra akartam rávilágítani, hogy az a bizonyos "kivétel" nem is olyan ritka, csak épp rejtve van.
Egy másik forrása a problémának, hogy az emberek általában és a szülők többsége is vagy túl prűd, vagy túl gyáva őszintén beszélni a szexről a gyermekeinek. Az őszinte társas kapcsolatokról, a tudatos párválasztásról pedig még úgy sem, főként, hogy ha a szülőknek is van elég vaj a fejükön.
Ha ezekről beszélnek, akkor is csak max. általánosságokig jutnak, amit egy gyerek/lázadó kamasz azonnal levág, hogy a szülei csak valami nem létező romantikus dajkamesével etetik őt.

TJI 2013.05.21. 18:12:02

@csabapayne:
Így van, egyetértek. A kellő tudatosság, a kommunikáció, a "beavatás" fontos része lenne az emberek életének ahhoz, hogy egészséges életet, egészséges felnőtt életet élhessenek. Ahol pedig szinte egyáltalán nem figyelnek oda a gyermekekre, elmennek egymás mellett szülő és gyermek, ott nagy elcsúszások alakulnak ki. Rejtve vannak azok, akik "normális" és egészséges nevelést kapnak, és a hangjuk is kisebb. És tudod mit tapasztaltam még? A tiszta rejtve maradt kis emberkéket is be lehet fertőzni, ha kitartóan bombázzák őket. A sérültebb emberek nem csak hangosabbak, de sokszor erőszakosabbak (talán életrevalóbbak is?). Persze nézd el nekem, időnként erősen sarkítok dolgokat, hogy ráerősítsek arra a problémára, amit épp kiemelek...
Az ámítás, hazugságok, "azért csináltuk, hogy megmentsünk téged és megkíméljünk" szövegek épp az ellenkező hatást érhetik el, hiszen a gyermekek egyszer felnőnek, felébrednek, rájönnek a turpisságra, aztán akkor lehet szépen küzdeni a bizalomért, vagy harcolni a sors ellen, hogy "engem vajon miért nem szeret az édes egyetlen gyermekem?" Hát azért, mert eltitkoltak sok mindent előle, aztán rájött? A szeretet persze ennél sokkal erősebb tud lenni, ha ott a bocsánatkérés és tisztázó beszélgetések. Ha hajlandók erre...

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként tevékenykedem és segítem az engem felkereső embereket immár több, mint 17 éve. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :) Ha kezdő lökésre van szükséged, keress bátran!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:
nyomozas@tudatalatti-detektiv.hu

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:
tjicasting@gmail.com