Kezdő Lökés a Tudatalatti Detektívtől

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Mi az igazán fontos az életben? Agymenéseim 1.
Mi az igazán fontos az életben? Agymenéseim 1.

kez-a-kezben.jpgGyakran gondolkodom. Időnként talán túlzásba is viszem. Általában a legtöbb időmet az teszi ki, hogy magamat fejlesztem, agyalok, meditálok és fejlesztek, ötletelek. A tervem, hogy egyre több emberhez eljussanak azok a módszerek, ébresztő gondolatok, amivel egyszerűen és boldogan élhető ez a világ.

Hogy lehetek hasznosabb? Hogy lehetek örömtelibb? Mit tegyek, hogy könnyedebben vegyem az akadályokat? Mit csináljak, ha elfogy az erőm és összeomlok a sok teher ...

Mindig ilyen kapcsolatba futok. Már kezdem megszokni...
Mindig ilyen kapcsolatba futok. Már kezdem megszokni...

"Mindig ilyen kapcsolatba futok. Már kezdem megszokni..."

nyitas-uj-elet-valtozas-feny-tudatositas.jpgAz a helyzet, hogy azért futsz ilyen kapcsolatokba, mert MÁR RÉG MEGSZOKTAD. A szokás vonzza, a szokás teremti a valóságodat. 

A szokások működéséről és megváltoztatásáról hamarosan írok egy jó kis cikket, sőt egy sorozat lesz. Kihívás?  

 

Mit szólsz?

Jani - ÍRJ ---}}}} takacs.janos.istvan@gmail.com

Emlékszem rád! Ez a kapcsolódás régebbi időkbe nyúlik vissza
Emlékszem rád! Ez a kapcsolódás régebbi időkbe nyúlik vissza

titokzatos-idegen-honnan-jott.jpg"Furcsa bevillanó képek, érzések, energia hullámzások lettek rajtam úrrá. Álmodtam vele, de nem tudtam hova tenni ezt az egészet." - kezdte Kati, mikor felkeresett engem. "Jani, napról napra egyre erősebb lett bennem a félelem, hogy kezdek megőrülni. Ki ez a férfi? Persze tudom azt mondanád erre poénosan, hogy ő Péter... De tudod mire gondolok. Miért jött az életembe? Miért álmodom vele? Miért álmodtam már a találkozásunk előtt is? Miért ez a hatalmas ...

El akarom őt felejteni végleg, de nem megy...
El akarom őt felejteni végleg, de nem megy...

dualitas-ellentetek.jpgRéges-régen azt gondoltam volna, hogy a legtöbb ember azzal küzd élete során, hogy bizonyos dolgokat megszerezzen és megtartson. Aztán rá kellett jönnöm, hogy rengeteg probléma adódik abból is, ha valamit nem tudunk elengedni, elfelejteni, feloldani. És itt most nem feltétlenül kapcsolatokra gondolok, hanem akár egy munka, egy érzés, egy vágy, egy tárgy is lehet a témánk középpontja.

Az ikerlélek, lélektárs, duálpár, és más erősebb kapcsolódás egyik ...

Ikerlélek és lélektárs meditációval közelebb kerülhetsz a társadhoz?
Ikerlélek és lélektárs meditációval közelebb kerülhetsz a társadhoz?

fokuszalj-magadra.jpgEngem is sokáig foglalkoztatott a téma régebben, hogy milyen módon kerülhetek közelebb azokhoz az emberekhez, akik számomra boldogságot hozhatnak, valamint akik számára én is a legtöbbet adhatom szeretettel, nyitottsággal, bőséggel. Saját bőrömön tapasztalva arra jöttem rá, hogy a legjobban azok a gyakorlatok működnek, melyek a lelkünket, elménket fókuszálják, hangolják.

Bizonyára sokan használtatok még régen olyan rádiót, amelyen az állomásokat úgy ...

Azért jönnek a lélektársak, ikerlelkek, hogy emlékeztessenek?
Azért jönnek a lélektársak, ikerlelkek, hogy emlékeztessenek?

kapcsolodas-erintkezes-emlekezteto.jpgBiztosan gyakran feltetted már te is azt a kérdést, hogy miért kellett találkozzatok! Miért jött a másik az életedbe? Mit akar mutatni, tanítani? Tényleg ő az? Miért érzel ekkora hatalmas örömöt, ha nem biztos, hogy együtt lehettek? Hogy van ez?

A következőkben leírom a saját meglátásaimat, tapasztalataimat és véleményemet erről részben a szívem által érzett úton, valamint kombinálva a racionális "földelt" énemmel együttműködve...

A címben írtam ...

Telepatikus kötődések és szoros kapcsolódások
Telepatikus kötődések és szoros kapcsolódások

telepatikus-parok.jpgElőző életedben találkoztál vele? Többször voltatok együtt, és most újra? Mintha egy lélek lettetek volna valamikor réges-régen? Érzed a rezdüléseit? Álmodtok egymásról? Nem tudsz másra figyelni, csak arra a másik személyre, akivel összetalálkoztál újra?

Izgalmas tapasztalás és egyben fájdalmakkal teli félelmetes érzéseket is hoz fel, kétségekkel telve. Ha úgy sikerült találkoznod az illetővel, hogy mindketten szabadok voltatok, akkor neked nagyobb és ...

A pozitív hozzáállás ideje tényleg lejárt?
A pozitív hozzáállás ideje tényleg lejárt?

pozitiv-fokusz.jpgEmlékszem még a korai 90'-es években indult tágabb körben a "légy pozitív, mert a pozitív hozzáállás fontos!" Sokat hallottam innen-onnan. Egyre több agykontroll tanfolyam indult, napról napra érkeztek az önismereti könyvek, klubok és tanfolyamok.


Akkoriban sokat meditáltam és keleti (leginkább taoista, tantrikus) könyveket olvastam. Mindig elámultam  azon a sok tudáson, amit képesek voltak a nagy mesterek összegyűjteni, megtapasztalni, megosztani másokkal. ...

Feloldható az elkerülhetetlen?!
Feloldható az elkerülhetetlen?!

vegtelen.jpgRöviden:

FEL.

Hosszabban:

PERSZE, HOGY FEL!

 

Olvassuk el újra és újra.

Feloldható az elkerülhetetlen?! HE?!

Igen, jól olvastad.

Rövid leszek, mert ezt nem szeretném túlmagyarázni.

Arra jöttem rá, hogy az életben szinten mindent meg lehet magyarázni és ezt mi emberek meg is tesszük. A magyarázatainkból látszik, hogy mennyire sok korlátozást hittünk el valósnak.

Vegyük csak ezt a szót: "elkerülhetetlen". Ez kicsit emlékeztet a mesebeli ...

Röhögd magad békésre!
Röhögd magad békésre!

beke-vilagnapja-09-21.png

Emlékezz!

A röhögés, nevetés, kacagás a tiéd, ingyen van! Viszont vigyázz vele, mert rettentő ragályos, kellemes hangula tot teremt és békés lesz tőle a szíved! Még a végén túl sok nevetős boldog ember lesz körülötted! Ja bocs, az végülis jóóóóóóóóó. Felejtsd el, amit a vírushatásról mondtam!

Kérdezd meg magadtól:

"Mit tehetnék ma, hogy végre békén hagyjam magamat
és másokat a hülye lehúzó gondolataimmal,
amivel feszültséget és ...

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként tevékenykedem és segítem az engem felkereső embereket immár több, mint 17 éve. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :) Ha kezdő lökésre van szükséged, keress bátran!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:
nyomozas@tudatalatti-detektiv.hu

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:
tjicasting@gmail.com

Látogatóim a világból

Flag Counter

Az adatokat 2013. május 16-tól számoljuk.