Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Telepatikus kötődések és szoros kapcsolódások

telepatikus-parok.jpgElőző életedben találkoztál vele? Többször voltatok együtt, és most újra? Mintha egy lélek lettetek volna valamikor réges-régen? Érzed a rezdüléseit? Álmodtok egymásról? Nem tudsz másra figyelni, csak arra a másik személyre, akivel összetalálkoztál újra?

Izgalmas tapasztalás és egyben fájdalmakkal teli félelmetes érzéseket is hoz fel, kétségekkel telve. Ha úgy sikerült találkoznod az illetővel, hogy mindketten szabadok voltatok, akkor neked nagyobb és könnyebb ajándék ez a történet. Kezdetben...

De nincs ezzel mindenki így. Lehet Te kedves olvasó, épp másik történetben vagy, családdal, működő párkapcsolattal, és akár gyerekekkel az oldaladon... Vagy épp régóta kihűlt házasságban éldegélsz és fontolgattad, vizsgálgattad mitévő légy. Amikor beütött, berobbant ez a csodásan furcsa lény.

Sokan arról is beszámolnak, hogy voltak előjelek, álmok, előérzetek, amik arra utaltak, hogy hamarosan jön valami. Valami elképesztően meglepő és mások számára bolondos ábrándnak tűnő találkozás. Egy lélek, akit érzel. Egy lélek, aki érez téged. Nem csak akkor, mikor szemtől szemben ültök egymással, hanem akkor is, amikor fizikailag távol vagytok egymástól.

Ugye tudod miről beszélek?

 

Rengeteg oka lehet, amiért két ember újra és újra összetalálkozik, akár több életen át.

Két részre osztottam ezeket az okokat: előző életből hozott és jelen életbéli okok.

Az olyan történések, kapcsolódások, amelyek több életen át ívelnek, legtöbbször a következők lehetnek. Miután elolvastad a felsoroltakat, hunyd le a szemed és kérdezd meg magadtól veletek ez hogy történt!

Tehát a kizárólag reinkarnációs okok:

  • kettőtök energiája összetartozik és feladatotok ezt a kapcsolódást megoldani, összehozni és minden akadályt elhárítani az útjából. Amennyiben ez nem jött össze korábban, akkor fogadalmaitoknak köszönhetően ez életről életre újra megismétlődik
  • erőszakos, fájdalmas véget ért egyikőtök élete és bosszúért kiált. Felváltva elveszítettétek egymást. Egyszer te őt, másszor ő téged. Ez az ismétlődő helycsere vonzza a szerelmet, fejleszti a telepatikus képességeket, de egyben pusztító is lehet, ha nem ismeritek fel...Ideje kilépni ebből a körből!
  • előző életeitekben különféle családi viszonyokat játszottatok, amely a lelketek több "szobáját" fejlesztette, tágította, és próbálta megismerni. Közben sérüléseket és fájdalmakat okozva, karmikus terheket róva egymásra. Játszótársakhoz híven újra találkoztok
  • a kezdetek kezdetén a lelketek összetartozott és élt egy testben is (akár a Földön, akár más dimenziókban, helyszínen) - ennek hatására folyton ezt az összeolvadást várja. Innen az erős érzések, kötődés és telepatikus képességek. Egy részetek mindig is össze lesz kötve. Teljesen mindegy, hogy együtt lesztek, vagy nem. És ez az összetartozás nem feltételezi feltétlenül azt, hogy együtt is kell lennetek. Amennyiben ki tudtok lépni a jelenlegi kötelékekből és viszonyaitokból, játszma köreitekből, akkor erős kötelékké kapcsolódhattok ebben a világban is!
  • átkok, rontás, fogadalmak és ígéretek hatására érzitek azt, hogy összekapcsolódtok és együtt kell lennetek. Igen, ilyen is van. Ebbe beletartozik több fajta viszony. Pl. ha te lányként a szüleid/apád hatására rákényszerültél arra, hogy egy olyan férfihoz menj feleségül, akit nem szerettél. Ez a férfi következő életeidben is megjelenhet. Vonzani fog rettentő erős energiákkal, viszont nem feltétlen lesztek együtt, sőt még ellenállás is lesz benned, mert valahol a lelked mélyén tudod, hogy ez is csak egy OLYAN régi kötelék. Aztán lehet a fogadalmaktól eltérő átkozott kötelék, ami rosszakaróid hatása, akik rosszat kívántak akár szóval, akár mágikus eszközöket igénybe véve (pl. cigány átok, boszorkányság stb.).
  • ígéret halálos ágyon, eskü stb. - ezek mind olyan ígérettel összekötött energiák, melyek után megszakadt egyikőtök élete. Így aki ott maradt, az egészen a haláláig ezt erősítette, majd áthozta következő életbe, hogy "meg kell keressem, együtt kell lennünk újra, nem veszíthetem el!"
  • szexuális összefonódások, függőség, kötések - ezek azok az energiák, amik életeken át ívelhetnek és félreérthető jeleket kommunikálnak felétek. Tisztulj le, távolodj el a történettől és így kérdezd magadtól mi a helyzet! Segít és felold!

telepatikus-kapcsolodas.jpgJelenlegi életből hozott, örökölt, generációs okok:

Két ember élete a saját családjából hozott történetek által kapcsolódik össze. A hozott történetek szereplői erősen hasonlítanak egymásra. Hagyományos férfi-női kapcsolatot figyelembe véve ez azt jelenti, hogy a férfi hozott története hasonlít, vagy ugyanolyan történeteket hordoz, mint a lány hozott történetei. Pl. tegyük fel a lány apja szigorú volt mindig, időnként ivott és olyankor kiabált az édesanyjával.

Ezzel a lány azt élte meg, hogy a férfi erőszakos, félelmetes és ha iszik, akkor szóval vagy akár fizikailag is bántalmazhatja a nőt. Erre összejön egy olyan férfival, aki ugyanilyen apát vagy nagyapát látott a saját családjában, így ismételni kezdi ezt a mintázatot. Így ez a hatalmas vonzás férfi és női szereplő között ENNEK hatására felerősödik, egészen addig míg fel nem ismerik, hogy másnak a történeteit játsszák = emiatt sokkal erősebb hatással voltak egymásra, mint amúgy kellett volna. Ez olyankor is megeshet, ha a két fél egyáltalán nem vonzódik amúgy egymáshoz se szellemileg, se testileg, se semmilyen más módon.

A családon kívül lehetnek erőteljesebb szereplők, történések, amelyek miatt a férfi vagy nő újraismétli a történeteit. Ilyenek pl. a szélsőséges események, mint a szüzesség elvesztése erőszakos módon, vagy épp egy nagy szerelem, ami látszólag véletlen történik, vagy akár egy karakteres tanár, aki mogorva stílusával rémisztgette őket régen. Ezek a külső és belső jegyek megmaradnak, sérülés formájában mágnesként működnek. Majd később tudat alatt működni kezdenek és visszatérnek. Olyankor, amikor nem is sejtenéd. Olyan formában, amire nem is biztos, hogy gondolnál...

Félreérthető és félelmetes...Szerelemnek néz ki, közben egy bántalmazód karaktere. Telepatikus kötődésnek tűnik, közben az életben azért hívtad újra és újra magadhoz, mert emlékeztet egy régi rossz emlékre. Szereted, te távolítod is. Vonzódsz, de megszabadulnál már végre tőle...

A nagy kérdés az: Neked melyik van most? Érzel fájdalmat? Érzel hiányt? Félsz az elvesztésétől? Vagy felhőtlen kellemes kapcsolódás, némi telepatikus kötődéssel és szoros ölelésekkel teli?

Ezeket önmagadnak is megválaszolhatod, vagy ha úgy érzed segítségre lenne szükséged, tudod hol találsz. Kérdezz és vezetlek a belső nyomozásod során, és segítek helyre rakni a kapcsolataidat önmagaddal és a külvilágból érkező viszonyokon keresztül is!

Itt az idő, nincs mire várni! :)

Itt tudsz bejelentkezni és kérdezni, vagy belső utazásra, belső tudatalatti nyomozásra regisztrálni:

e-mailen - takacs.janos.istvan@gmail.com

Csodás napokat, estéket és teremtéseket kívánok! Na és kellemes önvizsgálatot, tudatosítást!

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr1413603503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása