Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Hullámzó a jelenléted? Ébresztő a lényednek!
avagy tanuld meg Önmagad élni, használni, bújj a saját bőrödbe végre!

2017-06-29-entitasos-beharangozo-promo.pngElőször is szeretném megköszönni Nektek, hogy ilyen sokan kitöltöttétek a kérdőívemet itt: https://goo.gl/forms/rxU8DoV82umXnNDy1 - Az időpontokat mielőbb közzéteszem és elindul a regisztráció. Ha már most úgy érzed szívesen jönnél, érdeklődsz, akkor bátran írj nekem e-mailt!

Az entitás és érzékelés, önmagad megélése téma az életed minden területét érinti. Teljesen mindegy, hogy épp romokban van az életed, vagy kapcsolati problémákkal küzdesz, vagy épp hiányzik az igazi társad, esetleg a pénzügyi helyzetedet turbóznád fel, vagy munkát váltanál...esetleg nem tudsz mit kezdeni a rengeteg érzéssel, információval stb. ami a világból feléd árad... NYAKAMAT RÁ, hogy amikor a lényed elkezd valóban felébredni, és elkezded Önmagad élni, saját utadat járni, akkor MINDEN a helyére kerül. Természetesen nem azonnal, de záros határidőn belül.

Az életünk tele van éber villanásokkal, ébresztő találkozásokkal, apróbb megvilágosodással, de sokan hajlamosak arra, hogy visszaessenek abba a vakságba, ébren álmodásba, amitől nem tudják megélni a valódi potenciált, valódi őserőt.

VAJON TE ÖNMAGADAT ÉLED? TESTET ÖLTÖTTÉL MÁR TELJESEN? VÁLASZTOTTAD MÁR ÖNMAGAD?

Vagy összevissza vergődsz, unatkozol, hiányban és szükségben élsz? Gyengén? Sajnálkozva? Energiákat rabolva, ahelyett, hogy végre önmagadat felvállalva kirobbanó örömmel éld azt az orgazmikus csodát, ami Te magad vagy?

VÁLASZTOD EZT AZ UTAT? TANULNÁL ÖNMAGADRÓL?

 

Kövesd a posztjaimat és jelentkezz, ha hívást érzel! :) ( takacs.janos.istvan@gmail.com )
Szép napot kívánok és csodás teremtményeket!
Jani

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr4712627517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása