Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

AZ ELKERÜLHETETLEN: Lélektársak törvénye

Ha azzal győzködnek, hogy elkerülhető a sorsod, vagy változtathatsz rajta, és te ezt el is hiszed, akkor sok csalódás és fájdalom fog még érni. Itt most kifejezetten a lélektársi érzésekről és találkozásokról beszélek, na és persze arról, ami ezzel jár. "Nem kell, hogy fájjon, nem kell, hogy felboruljon az életed, elkerülheted..."

Az univerzális törvények szerint a karmádat be fogod teljesíteni és a sorsod jön, mint a vihar, mint egy mindenkire ható földrengés, és mindent elsöprő földöntúli energia hullám. Mert ez ilyen.

Illata és időnként szaga van, érezheted az orrodban, hogy közeleg...

Íze van, ami kitölti a lényed, érzed a szádban az édeskés puha, vagy olykor kemény savanykás formáját, esetleg keserű múltból fakadó mellékízeit. Minden benne van, a maga fűszeres telítettségével.

Tapintható és érezhető, de beleremegsz, ha megérzed. Forró remegő és egyben hideg nyirkos hatású, villámlik és belenyilall az érzés mindenedbe. Ébresztés a maga formájában. Ha csak kis apró érintéssel is próbáltad már, megtapasztaltad, tudhatod, hogy felejthetetlen élményben volt részed. Amikor ennél tovább is mész a testi érintkezésben, az pedig leírhatatlan belső erőket mozgat meg, elrepít más világokba. Nem szerelem, nem szexuális szenvedély, ez más. Ez egy univerzális összekapcsolódás, egy emlékeztető, hogy VAN ISTEN és TE VAGY, TI VAGYTOK. Egyben. EGYEK.

A hang. A nem látható hangok is formát öltenek, mert a hangját előre érzed, ott cseng a füledben bármikor is történt, bármennyi idő is telik el, bármi ér téged, akár csalódások tengere önti el tested lelked, ez ott fog csengeni a füledben és emlékeztet majd arra, hogy MENJ TOVÁBB, mert ERŐS VAGY és van értelme!!!

A látvány beég a retinádba, minden sejted szeme kinyílik és egy lényként figyel, rátapad, oda fókuszál, hisz mást nem is tehet. Ennél erőteljesebb farkasszemezés nem létezik a földkerekségen, hisz kölcsönös egymásra hangolódás indul minden érzékszerveddel. El tudod képzelni, hogy milyen, amikor nem csak a két szemed aktiválja magát, hanem az összes érzéked, összes szerved, a bőröd, a sejtjeid MINDEGYIKE? Képzeld el, hogy szemeik vannak és azok kinyílnak, egy szemként figyelve, két egymásra hangolódott társ egymásra néz, felismeri egymást.

FELISMERI EGYMÁST!

Ha előtted van még ez a találkozás vagy találkozások, akkor kívánom, hogy sok kitartás legyen benned, mert ilyen élmény nem mindenkinek adatik meg! Ha már túl vagy rajta, akkor vigyázzatok egymásra és használjátok azt az erőt, ami kettőtök együttes erejéből fakad!

Szép napot!

János (TJI, a Tudatalatti Detektív)

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr175807622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása