Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

A szeretet kopogtat az ajtón - beengeded ezt a lehetőséget?!

kopogas-az-ajton.jpg"A lehetőség gyakran kopogtat az ajtón, hogy aztán tapasztalja, senki sincs, aki beengedje." - szólt a mai bölcsesség a Tudatalatti Detektív üzenetei közül. Mit szólsz ehhez? Neked ez mit mond? Ki szoktál nézni, ha dörömbölnek? Be mered engedni a lehetőségeket, vagy már rég bezártál? A szeretet veled van, a szeretet megmutatja mi a jó és mi a rossz neked. Figyelj a szívedre!

SZÍVTÉRKÉP TRÉNING DECEMBER 15-ÉN
Az elő-regisztráció elkezdődött. Részletek és jelentkezés itt:
http://www.karmakapu.hu/szeretet-terkep-trening-december-15/

“Hallgass a szívedre vagy hallgass az eszedre!” – hányszor harcoltál már magaddal emiatt?
Mi a szív hangja, honnan jön és mit súg valójában? És mi az, amikor az ész is megszólal? Hogy lehet ezt megkülönböztetni?

Amikor megláttam hogy rohan az idő és mindjárt itt a karácsony, akkor eszembe jutott, hogy mi is lehetne a leginkább időszerű… mi más, a SZERETET. A szeretetről pedig a kapcsolatok jutottak eszembe. Szeretet, kapcsolatok, együtt-külön, adás-kapás és a szeretet minták. Ilyenkor akarva akaratlanul is elgondolkodsz, hogy mit is tettél ebben az évben azért, hogy jól érezd magát, és veled együtt a körülötted élők is. Vajon úgy bántál szeretteiddel, ahogy megérdemelték? Vajon szántál rájuk elegendő időt? És nem utolsó sorban önmagadra?

Itt az idő abbahagyni a gondolkodást és elindulni, tenni, cselekedni. Képzeld el, hogy a szeretet egy személy. Játszottál már ilyet? Próbáld ki! Játszunk!
Tovább >>>

Szép napot!

TJI, a Tudatalatti Detektív


A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr455671420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása