Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Lélektársak, klónok és kaméleon lelkek I. rész

Sétáltam az utcán és bevillant egy rövid film, ahol párhuzamosan fut látszólag ugyanaz a történet. Mindhárom történetnek ugyanazok a szereplői, de mindháromnak más lesz a vége és másképp élik meg az eseményeket. Mint egy párhuzamos világban, ahol a főszereplő Péter és Anikó lélektársak, máshol egymás klónjai, azaz másolatai, és a harmadik világban utánozzák egymást, azaz igyekeznek megfelelni.

lelek-tars-kapcsolatok.jpgLátszólag mindenhol egyformák. Péter barna hajú, magas, kék szemű és erőteljes férfias személyiségű. Anikó szőkésbarna, kis melírral, szeme barna és törékeny nőies külső takarja az érzékeny belsőt. Az átlagos ember átlagos tekintete azt látja mindhárom filmben, hogy egy férfi és nő találkozik. Viszont aki jobban megfigyeli a viselkedésüket, az sok-sok apró részletből rájöhet, hogy itt valami más is munkálkodik és nem csupán a testük van itt a Földön, hanem valami sokkal izgalmasabb tölti meg élettel ezt a vonzó földi burkot.

Jöjjön a három rövid történetrészlet:

1. Péter és Anikó - lélektársak a világban

Tavasz van, a levegő telve virágillattal. Még aki nem szerelmes típus, az is ugrálna örömében. Így volt ez Anikóval is, amikor meglátta Pétert, ahogy a telefonjával babrál. Erős férfi, erőteljes vonásokkal, de mégis picit ügyetlennek tűnt Anikó szemében, mosolyt csalt arcára. Péter és Anikó is ugyanarra a buszra várt, indultak munkába. Még nem ismerték egymást, egyelőre. Beérkezett a busz, majd felszálltak. 4-5 megálló után kiderült mindkettő számára, hogy ugyanarra mennek és ugyanott fognak leszállni. Péter jelzett, majd megállt a busz és leszálltak...

Péter, mintha kötelező lenne, tovább birizgálta a telefonját (lehet zavarában). Anikó figyelni kezdte, ő már felismerni vélt valamit a "célszemély" kisugárzásából, és küldte szépen a jeleket. Majd Péter felfigyelt erre és odanézett. Kiesett kezéből a telefon és Anikó felé gurult. Odasietett majd felkapta a telefont és felnézett a lányra, kis mosollyal és azt mondta: "ma rettentő ügyetlen vagyok - amúgy Péter". Nyújtotta a kezét a lány felé, aki meglepetten, de elfogadta az ismerkedést. Onnantól minden sínen volt, hogy egymás szemeibe néztek és megérezték a szívük mélyén, hogy ez valami MÁS, mint egy sima találkozás. Nem szerelem, nem barátság. Inkább olyan érzés, mint egy ősi isteni szövetség, egy réges-régi szerződés, melyet két lélek kötött, hogy találkoznak és egymást ébresztik, emlékeztetik, erősítik. Persze ettől függetlenül ők is majdnem belefutottak abba, hogy szerelemnek hitték, de út közben rájöttek: ez nem az, ez nem lehet az.

A találkozásukból egy 15 éve tartó barátság és segítő kapcsolat lett, ami azóta is tart és még tartani is fog - talán életük végéig.

Holnap jön a második rész, amelyben a klónokról lesz szó, azaz az olyan párokról, akik olyanok, mintha egymás másolatai lennének...

Addig is kellemes napot, további szép hétvégét!

Jani, a Tudatalatti Detektív

Kattints ide, ha kérdésed van, vagy bejelentkeznél! Itt megtalálhatsz >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr125474290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása