Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

Jól érzem, hogy hazudott nekem, megcsalt és átvert?

Minden bizonytalan és önbizalom hiányos embernek a fejében megfordul legalább 10-20-100 alkalommal ez a kérdés... És természetesen azon érzékenyekben is, akik úgy érzik, megtörtént. Vajon miért van ez? Vajon kideríthető az igazság?

megcsalas.jpgA válaszom: Igen. Azt a rengeteg belső utazást, lelki foglalkozást, kineziológiai kezelést és tudatalatti segítést, amit végig vezettem, bátran merem állítani, hogy IGEN. Kideríthető.

Igaz történet Zoliról és Lindáról

Elmesélek egy rövid történetet, ami megtörtént esetet dolgoz fel, csak a neveket változtattam meg titoktartási kötelezettségem miatt.

Linda és Zoltán kapcsolatáról úgy értesültem, hogy Zoli felkeresett azzal a kéréssel, hogy csináljunk valamit, segítsek neki, mert egyszerűen azt érzi, hogy a párja nem őszinte vele, és valami nem stimmel közöttük. A konkrét kérdései között az is ott szerepelt nála, hogy "vajon hűséges hozzám a párom, vagy jól érzem, hogy megcsal?" - Persze sokan mondhatnák, hogy ez nem deríthető ki, mert nem mondja neki a nő. Az eddigi gyakorlat azt mutatja, hogy minden válasz ott van az ember tudatalattijában és a testkódjában. Minden, ami körülvette Zolit, az ott volt elraktározva a memóriájában, csak elő kellett onnét csalogatnom. Megörült, amikor elmondtam neki, hogy ha kíváncsi és segítene a továbblépésben, akkor hozzá tudunk férni olyan információkhoz, amire ő kíváncsi. Akár önmagával kapcsolatosan, akár a párjával kapcsolatosan, akár a közös érzelmekről is, sőt még arról is, hogy merrefelé halad a viszonyuk.

A tudatalatti nyomozás ideje alatt kiderült, hogy Linda egy olyan lány, aki nem szokott beszélni a valódi problémáiról és arról sem, hogy mi nyomja a lelkét, mert ilyen családban nőtt fel. Konfliktus kerülő. Zoli viszont szeret beszélni a bajairól és szeretne mindent kibeszélni, és megoldani. Linda ezt a nyomást nem bírta, és nem tudott hozzászokni, ezért keresett magának titokban egy olyan férfit, aki nem dumál, nem lelkizik, csak "dug". Először csak beszélgettek, flörtölgettek, majd mélyebbre fűzték a szálakat. Ezt Zoli megérezte, de nem volt benne biztos, hisz első körben arra gondolt, hogy bármennyire is zárkózott a párja, biztosan elmondaná neki, ha gond van. De nem tett így, csak furcsán viselkedett. Nem bújt, nem adott csókot, puszit, nem szerette a közös programokat és tulajdonképpen a legtöbb dologból kivonta magát egy idő után...

Zoli joggal kutakodott, persze Linda ügyesen csinálta, ezért fizikai nyomot nem talált... Itt jött képbe a tudatalatti nyomozás, mert más tudatállapotban olyan dolgokat is észre lehet venni, amit tudatosan nem. Itt előjöttek olyan jelek és olyan apróságok, ami rávezette Zolit, hogy Ő mit rontott el, amivel elüldözte párját és arra is rájöhetett, hogy itt hatalmas szakadék van közötte és Linda között, ugyanis amíg ő szeretné megbeszélni, megoldani, addig Linda egy időzített bomba, hisz konfliktuskerülési programja miatt ő inkább máshol keresi a "megoldást" és nem beszéli meg azt, ami valódi feloldozást jelentene és természetesen egy normális kapcsolatot.

Az egészséges kapcsolatoknál fontos az, hogy a két emberke meg tudják beszélni azt, ami belül nyomja a szívüket, lelküket. És ilyenkor fontos az is, hogy mindezt türelmesen tegyék, odafigyelve magukra és a másikra.

Zoli és Linda ezt nem tették meg, ezért egyikük félrement és megtörtént az, ami még egy plusz erős problémát behozott. Nem elég, hogy nem tudták megoldani együtt a közös feszültségeket, még tetőzték egy megcsalással.

Természetesen én ezt pozitív jelnek vettem, hiszen "jobb tudni, mint megcsalva és átverve lenni...titokban.."

Mondtam neki akkor ott a kezelésen, hogy "jobb, hogy ez kiderült, mert így legalább van mit kezdeni, tehát tudsz mihez viszonyulni. Eddig át voltál verve és nem voltál egyenlő szinten vele, mert ő titkos életet élt, mással, ami persze megoldást nem hozott" - Legalábbis olyat nem, amire vágytak volna = közös életet. Ezzel vége is szakadt a további közös életüknek, hisz Zoli innentől nem bízott a lányban. Tudom, van, aki hisz az egyszeri botlásokban, de az a valódi igazság, hogy az ilyenek csak önámítások (szerintem). Aki egyszer megcsinálta, az kétszer és háromszor is megcsinálhatja. Aki pedig ilyennel akad össze, az önmaga is valamiért vágyott arra, hogy átverjék.

A tudatalatti mindenkire vigyáz, és igyekszik megoldani a belső sérüléseket. Mindenki azt kapja, amire legjobban vágyik. Zoli tulajdonképpen arra vágyott, hogy valaki jól orrba vágja és ébressze fel. Így legalább mehetett tovább és megkereshette azt a lányt, aki minden szinten jobban passzol hozzá és képes úgy kommunikálni vele, ahogy ő is érti.

Ez a fenti történet jól végződött, bár keserédes történet, hisz kiderült egy elég ronda dolog, amit utána otthon megbeszéltek, nagy fájdalmas kiabálás-sírás közepette. De kiderült és így legalább meg tudott gyógyulni. Mindketten megkönnyebbültek és mehettek tovább, tovább. Azóta Zoli megtalálta a hozzá való lányt, akivel az alapvető értékeik, értékrendjük megegyezik. Ez fontos, hisz ez tudja mindkét embert emelni és ebben van lehetőség a továbbfejlődésre, felemelésre!:) Zoli azóta is emlegeti nekem időnként, hogy milyen hálás, hogy megtalálta ezt a módszert, amit csinálok, hiszen ez vitte őt tovább a boldog élete felé :)

Mit szóltok?

Szép napot kívánok és igazságot a világra!:)

TJI, a Tudatalatti Detektív

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr465449914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása