Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

SZEX: veled vagy nélkülem?!

Ezen a héten a szakítás, együtt vagy külön, elengedés volt a fő téma, így az utolsó napra maradt a szexualitás, mint egyik fő alappillért. Hoztam nektek egy friss történetet, ami már korábban több helyen is megjelent az írásaimban nyomokban, hiszen a mai világban egyre "divatosabb" kérdés.

Fontos a szex? Létfontosságú? Ha nem működik, vagy nincs, akkor meddig lehet el egymás mellett két ember?

szerelmes-par.jpgIGEN. De mi igen? :)) Az embert lecsupaszítva mit kapunk? A meztelen valóságot. Egy csupasz meztelen testet, amelynek alapvető szükségletei vannak az evésen, iváson és wc-n kívül. Ilyen alapvető szükséglet, hogy szeressék, megérintsék, és mélyebben is megérintsék. Ha az alapokat nézzük, akkor nem az érintés az elsődleges, hanem az utód nemzés, hisz ezek hullámzása és vonzása alakítja ki a kapcsolatokat.

Tulajdonképpen az elsődleges választási alap az a külső, azaz a meztelen valóság, a test! Aztán később az ismerkedéssel, a mélyebb rétegekkel, a lélekkel folytatódik a szeretet mélyítése, és a szerelembe esés.

Amit sokan szerelemnek gondolnak és neveznek, az nem más, mint egy hatalmas vágy arra, hogy jól elkaphasd a másikat és megdugd, vagy magadba fogadd...A férfi és nő egyesülni vágyik, mindezt azért, hogy kiválassza magának a leginkább megfelelő párt az utód nemzésre.

Nyilvánvaló az is, hogy az utóbbi időkben ez kezd egy kissé elkorcsosulni és elferdülni és a média hatására, na meg a nemzetközi nevelésnek köszönhetően a szeretkezés, szeretet átadás és utódnemzés sokkal inkább egyfajta kölcsönös kielégítésbe ment át és az emberek tömegei váltogatják partnereiket, csökken a komoly kapcsolatok száma és mélysége, na a házasságról nem is beszélve.

Az internet terjedésével és a közösségi oldalakkal pedig még szélesebb lehetőséget kapott mindenki, hiszen mint a katalógusból választhat mindenki magának a sokféle húsárúból.

"Másfél kiló mellet kérnék és két hosszú combot" - mondta az Úr a hentesnél. Ez sok ember számára (szerencsére) megbotránkoztató, hiszen árut csinálnak a nők testéből és lassan a férfiakéból is.

Ez szépen begyűrűzött már a párkapcsolatokba is, hiszen amit az emberek az utcán átélnek, látnak pl. ha a ruházkodásról beszélünk, akkor egyre inkább túl van ingerelve mindenki. Régen a férfiaknak nehezebb dolga volt, hiszen volt, hogy csak pár héttel vagy hónappal az első találkozás után láthatta a kiszemelt hölgy testének vonalait, vagy akár meztelenségét. Mi van ma? Ma már az utcán, a tévében és sok helyen egyszerűen elég elsétálni és nem hogy a saját nőjét láthatja az ember, de másét is. Itt persze most megállok és emlékeztetlek titeket valamire: időnként szoktam egy kicsit sarkítani és túlozni, viszont itt ebben az esetben rengeteg olyan példát láttam már, aminél még majdnem keveset is mondtam!!! Kissé prostitualizálódott a világ, és kezd elkurvulni minden.

szex-nelkul.jpgVisszakanyarodva a szexhez és a szexualitáshoz és az előbbi világbéli változáshoz, hatalmas összefüggés van, hiszen mindenki vágyik arra, hogy szeressék, ezért mindent megtesznek nők és férfiak, hogy felhívják magukra a figyelmet. Hogy is teszik ezt? Ahogy látják az utcán, a tévében, újságokban, hírekben. Nos innentől kezdve hatalmas felelőssége van a médiának és a családnak is, hiszen ami információ eljut a férfiainkhoz és nőinkhez, az lesz a "nyerő", és ez lesz az alap. Befolyásol mindenkit.

Amíg régen udvarolni kellett, ma már egyre kevésbé szükséges, hisz nem kellenek a "vetkőztető" szavak, sokszor ez elmúlt, kikopott...Ezzel párhuzamosan pedig egyre jobban "melegednek" a férfiak, vagy épp impotensekké válhatnak. Vagy ha nem is ilyen durva elváltozásokkal jelentkezik a probléma, akkor is sok esetben látni ilyet, hogy a vágy csökken, vagy akár teljesen el is múlik a férfiból (vagy éppen nőből).

Ilyenkor több helyen is lehet kutakodni megoldás után, ebből ugye egyik nagy terület a világ (amin nagyon változtatni nem fogsz tudni) - a másik a kapcsolatodon belül a kommunikáció és az odafigyelés. Aztán az önvizsgálat, amely során megtudhatod magadtól és a párodtól, hogy ha gondok vannak a szexeléssel, szeretkezéssel és vadulással, akkor az vajon miért van? Szeret még? Kíván még? Veled akar lenni? Mikor érzett utoljára igazi hatalmas erős vonzódást?

Ezek fontos kérdések, hiszen hónapokig, vagy akár évekig lehet húzni  a szenvedést, ami a szex körül forog, aztán a vége úgyis szakítás és válás lesz, hiszen ami pár hét alatt nem oldódik meg, és hónapokon át húzódik, arra az idő múlásával egyre kevésbé lesz megoldás, hiszen már maga a várakozás is öli a vágyat és kapcsolati szálakat.

Az idő van, amikor megoldja a problémát, de van olyan is, amikor épp megöli a megoldás lehetőségeit. Ha más irányból nézem, akkor ez is egyfajta probléma megoldás, hiszen utána már nem lesz min szenvedni. De tényleg érdemes ezt kivárni, megvárni?

Te szoktál önvizsgálatot tartani a kapcsolatodban?

Kellemes hétvégét kívánok Neked és kérlek oszd meg másokkal ezt a cikket, hiszen úgy érzem sokaknak kellene tudni arról, ami a világban folyik, ami a szexualitás körül forog és ami sokszor megöli a kapcsolatokat. Alapvetően a párkapcsolatok mellett vagyok, egészen addig, amíg boldoggá tesz, melletted áll és összefog. Onnantól, hogy megbetegít, leszív és lehúz, az már nem szeretet és nem szerelem. Bármennyire is fájdalmas, de annak ott sokkal inkább véget kell vetni, mint éltetni...

Vagy ahogy mondani szokás:

szállj le a döglött lóról, amíg nem késő!

Üdvözletem,

TJI, a Tudatalatti Detektív

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr145382199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása