Takács János - Gyakorlati Önismereti Foglalkozások

Egyéni és csoportos önismereti lelki tuning, fejlesztés

JÖVŐHÉTEN ITT A SZÜLETÉS HETE

A gyermek, bárhova is születik, tiszta és a jóra áhítozik. Ez ösztönösen ott él bennük, előítéletektől mentesen. A szülők dolga, hogy igyekezzenek ezt a tisztaságot őrizni a gyermekükben.

szuletes-anya-gyermek.jpgBizonyára sokan tudjátok és sokan még nem, hogy minden évben megrendezik a születés hetét, ahol csupa olyan előadásokat tartanak fővárosunkban és vidéken, amik a születés köré csoportosulnak...
Többek között a fogantatás időszakáról, harmonikus babavárásról, családról, magzati korról és időszakról, a szülés és annak szépségeiről, az örömről vagy épp annak hiányáról és természetesen a meddőségről, gyermekáldásról.

Már itt megjegyzem, hogy nagyon nem mindegy mit hogyan nevezünk, hiszen meghatározhatja a saját és gyermekeink jövőjét. Pl. várandósság, gyermekáldás milyen gyönyörű szavak. De ha azt mondjuk "terhes", akkor már valami nagyon nehéz terhes dologról beszélünk..

Ehhez kötődően én is készülök új írásokkal, igaz történetekkel és elgondolkodtató írásokkal, hogy színesítsem a születés gyönyörűségét és felhívjam a figyelmet arra a felelősségre, amivel ez jár.

További kellemes hétvégét kívánok! Előreláthatólag hétfőn jelentkezem!

TJI, a Tudatalatti Detektív

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kezdolokes.blog.hu/api/trackback/id/tr615280640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Ha kezdő lökés kell...

takacs-janos-istvan-tudatalatti-detektiv-profil.jpg

Jani vagyok. (Takács János István, TJI, Zen) Természetgyógyász-kineziológusként kezdtem 2001-ben és azóta segítem az engem felkereső embereket. Azóta folyamatosan kutatom, fejlesztem módszereimet, hogy a lehető leghatékonyabban kísérhessem a fejlődés, gyógyulás, tanulás útján azokat, akik erre vállalkoznak, bejelentkezve hozzám. Az egyéni és csoportos foglalkozásokon kívül életcélom és hivatásom átadni azt a lelkesedést, látásmódot, tiszta szeretet érzését, nyitottságot, motiváltságot, amit születésem óta hordozok és fejlesztek. Ezért írom ezt a blogot is :)

TEHÁT: Ha kezdő lökésre van szükséged, keress fel, szeretettel várlak!

ITT JELENTKEZZ BE LELKI FOGLALKOZÁSRA:

takacs.janos.istvan@gmail.com

ITT REGISZTRÁLJ ÖNISMERETI FOTÓZÁSRA:

tjicasting@gmail.com

süti beállítások módosítása